Gode tips til, hvordan du forkæler kæresten

Artiklens indhold

Artiklen er sponsoreret

Hvem er ikke vild med at blive overrasket med lidt ekstra forkælelse en gang imellem – sådan helt uden anledning?

Det sker muligvis ikke så tit, men når det gør, giver det meget stor glæde og et kæmpe smil på læben. 

Derfor vil din kæreste helt sikkert også blive rigtig glad, hvis du overrasker ham eller hende med en lille gave eller bare gør noget, som du ved, han eller hun bliver rigtig glad for. Er du lidt på bar bund omkring ideer til det, får du her 6 ideer til, hvordan du forkæler kæresten. 

Gem små kærlighedserklæringer 

Laver du madpakken? Hvis ikke, så gør det en gang imellem bare for at være sød. I madpakken kan du lægge et lille stykke chokolade og en sød, personlig hilsen. Du kan også lægge det i kærestens taske, på døren til når han eller hun kommer hjem eller i køleskabet. Små uventede kærlighedserklæringer gør en verden til forskel på en helt almindelig (og måske kedelig) hverdag. 

Giv en oplevelsesgave  

Der findes ikke noget så godt som at få en gave, man slet ikke havde regnet med at få. Sådan vil din kæreste med al sandsynlighed også have det, hvis du overrasker med en god oplevelsesgave. Det kan være alt lige fra spadag for 2 og romantisk middag til koncertbilletter med yndlingsbandet. Endnu bedre er det, hvis du overrasker med gaven på en dag, der måske i forvejen ikke er den bedste – så har gaven en endnu større effekt! 

Lav personlige gavekort 

Find din kreative side frem og lav flotte, personlige gavekort. Det kunne f.eks. være: “Jeg giver massage to gange”, “jeg laver din yndlingsret 5 gange”, “jeg giver 3 biografture” eller måske “jeg inviterer på udflugt til…”. Gør det så personligt som muligt og gerne med noget, som du ved, kæresten bliver ekstra glad for at få eller slippe for. 

Inviter på middag et særligt sted 

Det er altid dejligt at slippe for at stå at lave mad. Endnu mere dejligt er det, når man bliver inviteret ud at spise på sted, man ikke ved, hvor er. Det skaber lidt ekstra spænding – og så er det rart at gøre sig lækre for hinanden for en aften. Det vil helt sikkert være en god overraskelse. 

Giv flybilletter til en europæisk storby 

En virkelig god måde at forkæle kæresten på er så absolut ved at give nogle flybilletter og et hotelophold i en romantisk, europæisk storby. Er du ude i god tid, koster en flybillet til Paris, Rom, Nice eller måske Pisa ikke særligt meget tur/retur. Det er en oplagt getaway i en hverdag, der måske ikke synes så spændende. Det er også en god måde at få fyret lidt op under forholdet igen – for oplevelser er med til at binde jer sammen til hinanden. 

Forkæl kæresten fra morgen til aften 

En overraskelse, der ikke behøver at koste særligt mange penge, er ren forkælelse af kæresten fra morgen til aften. Start dagen med at lave pandekager og scramble eggs, giv en massage inden frokost, inviter på hjemmebiograf i nattøj og lav yndlingsretten til aftensmad. Det er forkælelse, når det er bedst og allermest hyggeligt!