Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods ophold deal
Artiklens indhold

Trænger I til et afbræk fra den travle hverdag, hvor der sjældent er tid eller overskud til at fyre op under romantikken? Så burde I give jer selv og hinanden et romantisk ophold for 2 på det smukke Skrøbelev Gods på Langeland. Her får I muligheden for at komme helt ned i gear, spadsere en tur på kærlighedsstien og spise lækker mad i fantastiske omgivelser. Der er desuden mulighed for at afholde større fester som fx bryllup, fødselsdag eller andre mærkedage på godset.

Romantisk ophold på Skrøbelev gods

Hvorfor vælge Skrøbelev Gods?

Godset, der oprindelig blev opført i 1669 i udkanten af Rudkøbing, har gennemgået en stor restaurering, som har bevaret den gamle stil og fremhævet alle de smukke ting ved godset. Stedet har i de seneste år været i rivende udvikling, og med mange besøgende har også fulgt mange positive anmeldelser.

Ved ankomst vil I blive indlogeret på et af de meget smukke dobbeltværelser i aristokratisk stil, hvorefter I bliver tilbudt en rundvisning på matriklen med fortællinger om stedets historie. Når den udsøgte middag skal nydes, kan I selv vælge, om I vil spise i restauranten, i vinkælderen eller den tilstødende pejsestue eller et helt tredje sted.

Hvad inkluderer opholdet?

Der er ind imellem mulighed for at købe en deal til et romantisk ophold på godset. Denne inkluderer overnatning i dobbeltværelse, middag, morgenbuffet, rundvisning, gratis internet og parkering samt mulighed for rabatter på lokale aktiviteter og oplevelser. Derudover kan man tilkøbe en lækker 5-retters menu, vinsmagning i godsets rustikke vinkælder, ekstra opredning eller en suite med egen jacuzzi for blot at nævne nogle af mulighederne.

lækker morgenmad på Skrøbelev

Restauranten

Et af de steder man kan vælge at nyde sin middag, er i den smukke restaurant i riddersalen. Den er indrettet med smukke egetræsgulve, stuk i loftet, prangende lysekroner samt en pejs i hver ende af rummet, som skaber en hyggelig og romantisk atmosfære. Maden er sammensat af årstidens friske råvarer, som indkøbes hos lokale producenter, og dermed er af garanteret høj kvalitet.

Omgivelserne

Foruden de gamle og smukke bygninger kan I lade jer betage af de smukke omgivelser rundt om godset. Her er det særligt værd at nævne det grønne græs foran godset, hvorpå farverige påfugle holder til, springvandet som med det rindende vand skaber en rolig atmosfære, voldgraven og broen der fører over til en gammel dansk kirke. Det er oplagte omgivelser til at nyde middagen udenfor, hvis vejret er til det!

Andre kiggede også spaophold, wellnessophold og kroophold.