Bridgewalking på Lillebælt - Bridgewalking gavekort

Oplevelsesgaver til hende

bridgewalkingDer er ikke mange, der ved, hvad bridgewalking er. Det er der en god grund til, da det eneste sted i Danmark – og i Europa – du kan komme opleve denne specielle tur højt over vandet er på Lillebæltsbroen.

Bridgewalking over Lillebælt foregår i 60 meters højde, hvor en speciel gangsti fører dig fra Jylland til Fyn. Der er garanti for et sug i maven, masser af frisk luft og en spektakulær udsigt.

Bridgewalking gavekort - en oplevelse med højde

Det er en utroligt oplevelse at gå på brovandring over Lillebælt. Gangstien ligger 60 meter over havets overflade – og 20 meter over kørebanen, hvor du kan se cyklister, biler og tog passere under dig. Det giver en naturligt sug i maven, når du kan mærke vibrationerne fra trafikken, mens du er hævet over den.

Med en fornuftig påklædning – der er koldt oppe i vinden – får du en unik oplevelse, som de færreste har prøvet. Med udsigt til både Jylland og Fyn, masser af frisk luft i ansigtet og et naturligt sug i maven over at være så højt oppe, er der med sikkerhed lagt op til en oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Video af Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking på den gamle Lillebælt bro

Når du bevæger dig 60 meter over havet på en smal gangsti, skal sikkerheden selvfølgelig være i orden. Inden du ledes op i højden bliver du instrueret af en erfaren instruktør, der også sørger for, at du bliver tilkoblet det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Derfor er der ingen grund til bekymring. Selv om du får en fantastisk oplevelse – og sikker vil fornemme et sug i maven – er du i sikre hænder under hele turen.

Instruktøren vil samtidig berige dig med historier om broen historie og opbygning og diverse seværdigheder, der kan ses fra turen.

Køb Bridgewalking oplevelsen her

Bridgewalking

Bridgewalking Gavekort

Giv dig selv og én du holder af en gåtur over Lillebælt
Det der gør en bridgewalking over Lillebælt helt unik er, at den kun kan opleves netop på Lillebæltsbroen. Ingen andre steder i hele Europa, findes denne mulighed. Gå derfor ind på hjemmesiden og bestil en tur, der bringer dig ind i eliten, der kan prale af at være blandt de få, der har haft denne specielle oplevelse.

Overvej også muligheden for at give et bridgewalking gavekort til denne specielle oplevelse. Kender du én, der ikke kan få oplevelser nok, vil et gavekort til bridgewalking være en gave, der bliver husket i lang tid fremover.

På oplevelsesgaverforalle.dk har vi også skrevet om andre populære oplevelser. Du kan bl.a. læse om svæveflyvning oplevelsen her eller en vandflyver oplevelse som du kan læse om her.