Taphouse Ølsmagning

Smag på øllene hos Taphouse
Artiklens indhold

taphouse

Med en oplevelsesgave kan du nemt og enkelt give en gave, som vil skabe ekstra glæde og værdi for modtageren. Gaven kan gives til enhver anledning, og det er muligt for modtageren selv at bestemme tid for, hvornår oplevelsen skal finde sted.

Herunder kan du læse nærmere om, hvordan du glæder en du holder af med en oplevelse til ølsmagning i København.

Dette er inkluderet i oplevelsen hos Taphouse

Når du vælger at give en gave til en spændende aften hos Taphouse i København, følger der flere værdier med end blot de smagfulde oplevelser med at afprøve nye øl.

Modtageren af gaven kan komme til at tilbringe en aften eller eftermiddag hos en populær ølbar i hjertet af København, som tilbyder særligt udvalgte kvalitetsøl. Ølbaren har 61 haner, hvilket giver stedet et af Europas største udvalg.

Der er derved masser af mulighed for at få inspiration til at opdage nye øl, som gavemodtageren ikke vidst fandtes og efterfølgende gå yderligere på opdagelse i.

Herunder kan du få et overblik over de fordele, der er inkluderet i denne oplevelse med at smage øl hos Taphouse:

 • Mulighed for at smage 5 særligt udvalgte øl á 10 cl.
 • Professionel og kyndig vejledning fra personalet
 • Oplevelsen kan bookes fra 2 -12 personer
 • Unik mulighed for at ønske et særligt tema til oplevelsen på forhånd (personalet kan sammensætte oplevelsen efter kundernes ønsker og behov)
 • Med et værdibevis kan du som kunde selv booke tid for afholdelse af oplevelsen (du kan smage øl på både hverdage og i weekenderne).
 • Oplevelsen varer i cirka 1,5 time

Kort om virksomheden Taphouse

Den populære ølbar startede som kreativ idé tilbage i år 2002 af Jan Hansen sammen med brødrene Lars og Ulrik Nørregård, der ønskede at tilbyde en bred variation af øl til danskerne udover den ellers klassiske pilsner.

Visionen handler om at tilbyde kunderne kvalitetsøl fra et af Europas største udvalg. Taphouse har 61 haner med øl, som kommer fra flere forskellige steder i verden.

I år 2014 var idéen ført til virkelighed, og de tre idemagere kunne slå døren op til ølbaren, som har lokale i hjertet København.

Ølbaren er et aktivt sted, hvor der foruden smagning i øl også foregår amatørbryggerkonkurrencer. Stedet er oplagt for øl entusiaster, som holder af at udvide deres smagsrepertoire af øl og gå på opdagelse i nye oplevelser.

Se mere her for flere unikke ølsmagningsoplevelser.

Mulighederne ved et ølbrygning kursus

Der er god grund til at kombinere det at give en gave med at glæde modtageren med en oplevelse, som kan matche vedkommendes livsstil eller personlighed. Dette kan du gøre på unik vis med en oplevelsesgave, hvor du kan skabe minder for den person, som modtager din gave.

Der er garanti for, at denne gave vil skille sig ud, da du giver modtageren mulighed for at bruge en hyggelig eftermiddag eller aften på at få en uforglemmelig rejse med øl i centrum.

Denne gave vil stå som et kærligt og godt minde i lang tid frem.

Hos Taphouse kan modtageren af gaven få en smagfuld oplevelse med at afprøve 5 nøje udvalgte, forskellige øl fra forskellige steder i verden.

Det er naturligvis også muligt at være flere om at dele denne mulighed, hvis du repræsenterer en vennekreds eller kollegagrupper, som ønsker et fælles arrangement, der kan give dig en masse af snakke om både før, under og efter oplevelsen.

En gave til at smage nye øl fra hele verden har mange fleksible muligheder:

 • Du kan selv bestemme antal deltagere (der kan bookes fra 2-12 personer)
 • Modtageren af gaven kan selv indløse sin gave/værdibevis til oplevelsen
 • Der kan bookes den tid til at afprøve nye øl hos Taphouse, som passer bedst
 • Prisen afhænger af, hvor mange deltagere arrangement skal dække over
 • Er I en vennekreds eller firmagruppe med et særligt ønske, har I mulighed for at få tilpasset dette til oplevelsen

Sådan indløses gaven til oplevelsen

Her hos Oplevelsesgaverforalle.dk er det vores mission at give dig mulighed for at skabe glæde for en eller flere du holder af med unikke oplevelser, som vil skabe glæde og minder.

På vores hjemmeside finder du et overblik over alle de områder, som vi giver inspiration til oplevelser i. Der findes masser af forskellige typer af oplevelser, og med kategorierne på vores hjemmeside bliver det nemt for dig at vælge den, som passer til vedkommende, du ønsker at glæde.

Du kan nemt klikke på den overordnede kategori, som derefter vil føre dig hen til de forskellige oplevelsesmuligheder, der findes her.

Når du har valgt din oplevelse med ølbrygning, skal du blot bestille gavekortet, som fungerer som et værdibevis og ’billet’ til oplevelsen. Denne kan modtageren af gaven bruge som adgang til selv at booke den ønskede tid for afholdelse af begivenheden.

Modtageren får hele 24 måneders gyldighed på oplevelsen og fri bytteret, hvilket giver masser af tid og rum til at glæde sig til dette arrangement.