Prøv Virtual Reality

Prøv Virtual Reality hos Khora – Meget populær (København)
Artiklens indhold

Du spejder udover den røgfyldte slagmark, der er intet. Du sniger dig stille frem, indtil du hører et stort brag, hvorefter kampen bryder ud. Du kæmper indtil alle fjender er nedlagt, og herefter træder du op på sejrsskamlen – dette er Virtual Reality, og du kan prøve det i Danmark.

Prøv Virtual Reality hos Khora – Meget populær (København)

3D spil som foregår i den virtuelle verden er blevet virkeligt populære på grund af de nye muligheder, som teknologiens udvikling har bidraget med. Nu kan du og dine venner selv prøve denne fremragende og meget virkelige spilverden.

Dette kan I for eksempel prøve hos Khora, hvor I kan spille i 30 minutter pr. person. I denne halve time er der mulighed for at afspille forskellige film og prøve diverse spil. Herudover vil I naturligvis også blive introduceret til VR, så I kan få mest muligt ud af besøget.

Hvis I er en gruppe på mellem seks og 10 personer, så vil hele besøget tage omkring to timer.

Khora holder åbent fra mandag til lørdag fra 10-18, og der er mulighed for at booke tider indenfor disse åbningstider.

Oplevelsen finder sted centralt i Kødbyen, så hvis du befinder dig i eller omkring København, så er det ganske let at komme frem til lokationen, hvor du kan prøve kræfter med alle de fede 3d spil.

Læs også om de nye og underholdende Escape Rooms!

Prøv Virtual Reality hos Limitless (København eller Århus)


Hos Limitless kan du ligeledes udfordre dine venner til et spil, som føles utroligt virkeligt. Her har du både mulighed for at bestille tid i Århus eller København.

Hos Limitless kan hele vennegruppen spille samtidig, da der er plads til fem personer ad gangen.

Her har I ligeledes mulighed for at prøve forskellige spil, og der vil blive spillet i 25 minutter. Herudover har du og vennerne mulighed for at slappe af i loungeområdet både før og efter jeres spil.

Oplev det i København eller Århus

I København kan du finde Limitless lige ved Nørreport st., hvilket gør transporten utroligt let for alle vennerne, selvom de ikke nødvendigvis bor i indre by.

Hvis du er fra det jyske, så finder du Limitless i hjertet af Århus på Frederiksgade. Både i København og i Århus er der åbent onsdag og torsdag 13-21, fredag og lørdag 11-23 og søndag 11-18.

Prisen for oplevelsen varierer naturligvis alt efter, hvilken lokation I vælger, og hvor lang tid I vil spille. Virtual reality oplevelsen koster cirka 175-225 kroner pr. person for at spille cirka 30 minutter.

Hvad er Virtual Reality?

Kort sagt er det en teknologi, hvor der skabes en livagtig og virtuel verden, som kan opleves via 3D VR-briller. Det er lige nu det tætteste du kommer på en virtuel verden, hvor det føles som at være der selv.

VR-briller og virtual reality bruges til alt fra spil til visualisering af byggerier. Hermed kan du prøve alt fra være i en virtuel verden, hvor du fx er en del af kampen på heden i et skydespil eller går rundt i en bygning, som skal realiseres.

Hvem bør prøve dette?

Dette vil uden tvivl være en sjov aktivitet for både voksne og børn. Især personer, som har en interesse for spilleverdenen, vil synes, at dette er en rigtig fed oplevelse, men også personer der er interesseret i teknologi, 3D og film vil finde dette yderst spændende.

VR er helt sikkert noget, der er kommet for at blive, og det vil blot blive bedre, sjovere og vildere i fremtiden.

Giv det i gave til den eventyrlystne

Hvis du kender en person, som er vild med spil og eventyr, så kan denne oplevelse uden tvivl være en rigtig god gave, som både kan skabe smil og gode minder.

På nogle lokationer er det ligeledes muligt at købe Virtual Reality briller, som personen kan tage med hjem.

Brillen er fra mærket BOBO, og det er nogle af de førende briller på markedet. Brillen skal blot tilsluttes en smartphone, og så er alt udstyret inklusiv headset og controller indbygget i brillen.

Så hvis du gerne vil give en helt speciel oplevelse og noget ”legetøj” til værelset, så bør du kraftigt overveje, om VR er din næste gave til den eventyrlystne.

Se de mest populære oplevelsesgaver her.