Dinner in the dark oplevelse
Artiklens indhold

Man siger, at maven bliver mæt før øjnene. Men er det nu også rigtigt? Hvis du er interesseret i at finde ud af det, kan du jo med fordel prøve Dinner in the dark.  Allerede inden vi putter mad i munden, har vi en forventning om, hvad det smager af, og om det er noget, vi kan lide. Ved at spise i mørke udelukkes synssansen, og dermed forstærkes de andre sanser, hvorved du bedre vil kunne smage maden. Det er en oplagt mulighed for en anderledes oplevelse eller date, som I med garanti aldrig vil glemme.

Hvad kan vi forvente?

Når I ankommer, vil I blive taget godt imod af en tjener, som vil være jeres vært for aftenen. Tjenerne er alle synshandicappede, og er dermed vant til at navigere i mørket. De vil sørge for god betjening hele aftenen, så I får en god og uforglemmelig oplevelse.

Menuen er forudbestemt og hemmelig, så I skal ikke bekymre jer om, hvad I skal vælge. Der vil selvfølgelig være drikkevarer inkluderet, enten i form af øl-, vin- eller alkoholfri menu samt kaffe og the efter middagen. Det bedste er, at oplevelsen ikke koster mere end et almindeligt godt restaurantbesøg.

Hvordan ved vi, hvad vi spiser?

Det ved I ikke – og det er det, der gør det sjovt! Hvis I har allergier eller er vegetarer, skal det blot oplyses ved bestilling, og så vil der blive taget højde for det. Ellers gælder det bare om at smage på maden og så blive klogere undervejs. Der er mulighed for at tale med tjeneren om maden, så I, efter at have spist en ret, kan få lov at gætte på, hvad I spiste.

Stimuler sanserne i mørket

Foruden at få stimuleret smagssansen med en 3-retters menu, vil der, i løbet af aftenen, også være andre indslag, som vil give jer stærke sanseindtryk. Der vil eksempelvis være en lydquiz under middagen og andre interaktive oplevelser. Det giver en helt særlig og intim stemning, som ofte kan føre til helt anderledes samtaler, når man ikke kan se noget.

Hvor kan man prøve Dinner in the dark?

Dinner in the dark er et verdensomspændende koncept, og siden den første restaurant åbnede i Paris i 1999, er der åbnet adskillige restauranter rundt omkring i verden. En af dem, kaldet Dark Waiter, ligger i København. Den åbnede i 2008, og har siden modtaget gode anmeldelser af både brugere og anmeldere.

Se flere populære oplevelsesgaver her på OGFA.