Chokoladekursus hos Peter Beier

Peter Beier chokoladekursus
Artiklens indhold

En oplevelsesgave skaber både glæde og fælles minder. Har du en sød tand i forhold til lækre chokolader, eller kender du én, som vil elske at afprøve nye smagsvarianter, kan et kursus i netop denne delikatesse være den perfekte gave til dig og den, du holder af.

Herunder kan du blive forført af muligheden for at skabe en smagfuld oplevelse, og du kan få nyttig viden om, hvad kurset indeholder.

Om Peter Beier

Peter Beier Chokolade er en anerkendt dansk familievirksomhed, hvis gennemgående passion handler om håndlavede chokolader skabt af højeste kvalitet.

Manden bag som har lagt navn til den anerkendte virksomhed, startede sin karriere allerede som 22 årig som chef for Magasin Du Nord’s chokoladeproduktion.

I 1996 stiftede han sin egen virksomhed til fremstilling af håndlavede chokolader, som i dag er anerkendt og prisbelønnet på tværs af landegrænser.

Hele familien er inddraget i passionen omkring at skabe chokolader af højeste kvalitet, og virksomheden bygger sin forretning på et bæredygtigt konceptet ”fra jord til bord”.

Dermed kan forbrugerne og kunderne være sikre på, at chokoladerne er fremstillet af kakaobønner fra egen plantage i Caribien.

Virksomheden har ikke alene fokus på det kvalitetsbevidste, færdiglavede produkt men har ligeledes kærlighed for at producere chokolade i henhold til klima og miljø.

På Ørsholt Gods har virksomheden sit eget uddannelsescenter, som bruges til fremstilling af de håndlavede produkter samt til chokoladeforedrag.

chokoladesmagning hos Peter Beier

Chokoladekursus hos familievirksomheden Peter Beier

På et chokoladekursus hos Peter Beier Chokolade vil du få anledning til at afprøve nye smagsvarianter af forskellig slags chokolade, og du får mulighed for at skabe dine egne, håndlavede produkter. Et oplevelseskursus i netop denne delikatesse vil føre dig hele vejen rundt om chokoladen lige fra dens fremstilling og udvikling over smagsudgaver og produktioner.

Kurset vil således give både næring til hjernen og hjertet gennem viden og smagsprøver.

Oplevelsen kan for manges vedkommende være inspirationskilde til selv at begynde at eksperimentere derhjemme med diverse indbydende muligheder fra kakaoens verden.

Hos Peter Beier kan du skabe en oplevelse med chokoladesmagning i København. Det er nemlig her, den anerkendte virksomhed holder til.

Som en særlig kundefordel kan du opnå favorable priser på en række produkter i forbindelse med deltagelse i kurset/arrangementet.

Herunder er listet en række af de fordele, som et kursus i og omkring chokolade vil inkludere:

 • Unik og indgående viden i fremstilling af prisbelønnede, håndlavede chokolader
 • Kendskab til Peter Beier virksomhedens værdigrund ift. at producere chokolader med respekt for miljøet
 • Udsøgt muligt for at afprøve nye smagsvarianter
 • Professionel undervisning og servicering
 • Inspirationskilde til at udvide dine færdigheder med selv at eksperimentere med chokolade derhjemme
 • Uforglemmelig chokoladeoplevelse med forkælelse af smagsløgene
 • Mulighed for at få gode priser på virksomhedens produkter

chokoladekursus

Mulighederne omkring chokoladesmagning i København

En oplevelsesgave kan gives til enhver anledning. Det kan både være til jul, fødselsdag, årsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt andet. Fordelen ved oplevelsesgaver er deres egenskab til at skabe uforglemmelige oplevelser for dig, og den du holder af.

Værdien af en oplevelsesgave varer i lang tid og vil skabe glæde og fællesskab.

Det unikke med et kursus omhandlende chokolade er muligheden for at glæde både ung og gammel samt mand og kvinde med gaven.

Det eneste det kræver for at deltage, er kærligheden til de lækre og indbydende chokoladedelikatesser.

Uanset om du er en del af et par, der ønsker denne oplevelse, eller om du repræsenterer en større gruppe af mennesker (+ 6 personer) er det muligt at bestille et gourmet chokolade kursus hos Peter Beier Chokolade.

Chokolade Kurset kan anvendes både som parforkælelse eller som arrangement for f.eks. en kollegagrupper.

Oplevelsesgaven er fleksibel for vedkommende, som modtager gaven. Derved kan tidspunkt for afholdelse af chokoladekursus bestemmes, således at det passer ind i kalenderen.

Herunder ses nogle af de muligheder, du kan opnå med et kursus omhandlende chokolade:

 • Deltagelse af både par og større grupper
 • Kurset/oplevelsesgaven kan gives til enhver anledning
 • Det er muligt selv at booke tidspunkt for deltagelse
 • Det er nemt og enkelt at bestille gaven og få den leveret til en privat adresse
 • Gavekortet, der bestilles online, fungerer som billet for oplevelsen

En oplevelsesgave for alle sanser

Der findes næppe nogen bedre gave end at kunne forkæle hinanden, skabe en fælles oplevelse, blive luksuriøst serviceret med gourmet chokolade og få unik viden om både fremstillingen samt produktionen af den elskede kakaobønne.

Sanser er i høj grad med til at stimulere vores hjerne. En oplevelse eller et minde blive ofte bundet op på smag, duft eller visuelt indtryk.

Håndlavede chokolader af den fineste kvalitet vil både stimulere synet, smagssans, følesans og ikke mindst duftesans.

Derudover vil den viden som du kan få omkring Peter Beier virksomheden som en af Danmarks førende chokoladeproducenter give dig et unikt kendskab til bæredygtig fremstilling af chokolader og eksklusiv fremstilling af håndlavede delikatesser.

En oplevelsesgave i chokoladens verden vil skabe et rum af tid, hvor det kun handler om godt selskab og forkælelse af smagsløgene.

Kurset vil skabe mental ’næring’, så du kan få kreativ inspiration til selv at gå på opdagelse i kakaobønnens vidunderlige univers af raffinerede smagsnuancer.

Dermed vil en oplevelsesgave i denne kategori skabe glæde både før, under og efter, at arrangementet har fundet sted.

lav din egen chokolade

Sådan indløser du din oplevelsesgave

Når du er blevet forført af muligheden for at give en fælles oplevelse omkring chokoladesmagning hos Peter Beier Chokolade, er det både nemt og enkelt at indløse din gave.

Her hos Oplevelsesgaverforalle.dk skal du blot finde siden omkring kurset, hvor du også finder den rubrik, som vil føre dig til bestilling.

Når du bestiller, får du angivet den præcise pris, og du kan få konkret overblik over de fordele, som du kan få glæde af ved at vælge denne oplevelse. I bestillingen skal du oplyse, hvor mange personer der skal deltage i oplevelsen.

Den samlede pris vil afhænge af antal deltagende. Når du booker oplevelsen, vil den præcise adresse for afholdelse af kurset også fremgå.

Fra den online bestilling har du mulighed for at sende gaven direkte til vedkommende, som skal modtage den.

På gavekortet kan modtageren få vejledning til at booke oplevelsen og således selv finde det bedste tidspunkt.