Valentinsgave – ideer til den perfekte gave på valentinsdag

valentinsgave
Artiklens indhold

At fejre valentinsdag er en forholdsvis ny tradition i Danmark. Skikken stammer fra Amerika og England, hvor man i mange år har fejret ”de elskendes dag” på samme dato, som vi gør i Danmark – d. 14. februar, hvert år.

Traditionelt giver man ens elskede kort, blomster, chokolade eller andre gaver. Hvis du skal finde den helt rigtige og personlig valentins gave til hende eller ham, du elsker, kan du med fordel overveje at give en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver kan gives i form af romantiske og personlige oplevelser som eksempelvis en middag eller helsebehandling – eller mere aktion prægede oplevelser som en helikoptertur eller bridgewalking.

Valentinsgave til ham

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking LillebæltEn af de mere specielle Valentinsdag ideer er bridgewalking på Lillebæltsbroen. Det eneste sted i Europa, hvor en sådan gave kan indløses er nemlig på Lillebæltsbroen.

Den mand, du elsker, vil med stor sikkerhed sende dig mange kærlige tanker, når han oplever en tur hen over vandet i 60 meters højde.

Han er selvfølgelig tilkoblet et sikkerhedssystem og ledsaget af en guide, mens han kan betragte cyklister, biler og tog passere over selve broen, som ligger 20 meter under ham.

Bridgewalking er en velvalgt og adrenalinfyldt gave, hvor han får en stor oplevelse.


Til forhandler

Bodyflight i vindtunnel

Bodyflight i vindtunnelEr manden, du elsker, til sjove og spændende udfordringer, kan valentinsgaven til ham være et gavekort til bodyflight i en vindtunnel. Det er en gave, hvor han bogstavelig talt kommer op at flyve.

Efter en instruktion fra en kyndig instruktør lukkes han ind i en vindtunnel, hvor kraftige elektromotorer skaber den vind, der får ham til at lette.

Vindtunnellen er lavet af glas, så du kan stå og sende ham fingerkys, mens han dirigerer sig rundt i den kraftige vindstrøm.

Han vil med sikkerhed nyde denne specielle oplevelse – og vil sandsynligvis sætte pris på et varmt knus, når han lukkes ud og lander sikkert på fødderne igen.


Til forhandler

Helikoptertur

valentinsgave - HelikopterturDe fleste har prøvet at flyve, men det er de færreste, der har oplevet en tur i en helikopter. Valentins gaven fra dig til ham, du holder allermest af, kan derfor være et gavekort til en helikoptertur.

At se de danske bøgeskove, en smuk skovsø eller de smukke røde tegltage i de danske byer fra oven er en oplevelse, som alle burde have lov at opleve.

Lad din elskede opleve den helt unikke måde en helikopter bevæger sig på – det er meget anderledes end et almindelig fly – og er med stor sikkerhed en oplevelse, han vil huske resten af livet.


Til forhandler

Valentinsgave til hende

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad til hendeØnsker du at give hende en ultimativ valentins gave, hvor fitness, wellness og flere spa-aktiviteter kombineres med et afslappende ophold i lækre og inspirerende omgivelser, er et spaophold sagen.

Når dette kombineres med luksus i smukke velindrettede værelser og en restaurant med sunde og velsmagende middagsmenuer, bliver det ikke meget bedre.

Selv om hun ankommer træt og udslidt efter de daglige udfordringer, vil hun med stor sikkerhed forlade stedet fyldt med håb, ro i sindet og velvære i hele kroppen.

Overvej et spaophold på Ystad Saltsjöbad i Sverige, Hotel Vejlefjord i Stouby, Kurhotel Skodsborg eller et de mange andre spændende steder, der tilbyder spaophold


Til forhandler

Ansigtsbehandling

AnsigtsbehandlingHvis valentinsgaven til hende, du holder mest af, skal være afslappende og ren forkælelse kommer du sikkert udenom at overveje en ansigtsbehandling.

En gavekort til en ansigtsbehandling vil glæde din udkårne uanset alder – og vil være en perfekt og personlig gave, når den rigtige gode Valentins ide skal findes.

Efter afrensning, massage og slutbehandling med diverse udvalgte hudprodukter, vil kvinden i dit liv stråle både udvendig og indvendig.


Til forhandler

Dinner the dark

Dinner in the DarkEn klassisk gave til Valentinsdag er en romantisk middag med lækker mad og gode vine – men i stedet for den traditionelle tur på en romantisk restaurant, kan I overveje at prøve en helt særlig madoplevelse.

Overvej at give hende en ’Dinner in the dark’ oplevelse. Her vil hun få en romantisk, spændende og helt anderledes oplevelse end en normal middag.

Dinner in the dark foregår i totalt mørke, så her skal smags- og duftindtryk kompensere for synsindtrykket og det giver en meget intens oplevelse.

Dinner in the dark er en valentins gave, hun vil fortælle veninderne om i lang tid fremover.


Til forhandler