Helikoptertur
Artiklens indhold

Hvis du ønsker at give en du holder af en gave, som er ud over det sædvanlige, så kan du overveje at give dem en helikoptertur. En helikoptertur er et mindeværdigt afbræk fra hverdagen, hvor du får mulighed for at se det smukke danske land på en helt ny og fascinerende måde. Det er en af de bedste oplevelsesgaver, du kan give til en du holder af, da de altid vil mindes den dag de steg til vejrs i en fabelagtig helikopter.

Video af helikoptertur

En af de populære oplevelsesgaver

På en helikoptertur får du mulighed for at se Danmark i et helt nyt perspektiv og opdage hvordan vores smukke land ser ud fra oven. Det er med garanti en helt anden oplevelse end at køre igennem landet, og du får set landskabet fra helt nye vinkler, og opdager ting du aldrig før har lagt mærke til. Du får mulighed for både at se smuk natur og flotte bylandskaber gennem ruden. Desuden er det ikke hver dag, at du får mulighed for at flyve i en af de bedste helikoptere, og det er derfor en helt unik mulighed for at prøve at flyve i dette smukke fartøj.

Sådan en tur er både fyldt med spænding og adrenalin, når i letter fra jorden, og når du flyver gennem luften med over 200 km i timen. Samtidig med at du får det spektakulære udkig over landet fra luften, gennem de fine vinduer, som giver dig et rigtig godt udsyn over landskabet. Derfor er det med at pakke kameraet, så du kan forevige det fantastiske øjeblik og tage nogle flotte billeder af landskabet, som der kan vises frem til familie og venner.

Det er ikke tilfældigt, at det er en af de oplevelsesgaver, der er mest populære blandt danskerne, og som bliver givet væk til mange fødselsdage, studenterfester og juleaftner. Du er derfor sikker på at den heldige modtager af gavekortet vil komme helt op at flyve, på mere end en måde, med en gave der opfylder deres drømme og sætter sig fast i deres bevidsthed som et minde, de vil huske resten af livet.

Helikoptertur i København, Århus mfl

Hvor kan jeg få en helikoptertur?

Du kan tage på helikoptertur flere steder i landet, både i Jylland og på Sjælland eller Fyn. Der er derfor rig mulighed for at opleve netop den del af Danmark, som du ønsker at opleve på en helt unik måde. Noget af det sjoveste ved at flyve i helikopter er, at du får mulighed for at se hvordan din by ser ud i et helt nyt perspektiv. Nogen har en forestilling om at deres by er grå og kedelig, og at der ikke er noget interessant at kigge på, men du vil med sikkerhed blive overrasket over hvordan de danske byer ser ud, når du ser dem i et andet perspektiv.

Du vil blive forbavset over, at du måske slet ikke kender din hjemby så godt, som du forestillede dig, og du vil opleve landskabet på en helt ny måde, og få øjnene op på alt det smukke byerne har at byde på. På turen henover storbyerne, kommer du til at se mange af de seværdigheder der findes i byen, og det som gør hver by og landsdel helt unik, og det er derfor en helt speciel måde at være på sightseeing på.

Oplev en helikoptertur i København

Du kan flyve en tur over Københavns smukke landskab, hvor du blandt andet kan se centrum af København med alle de smukke og kendte steder som Amalienborg, Rundetårn og Tivoli. Du kan se alle Københavns smukke bygninger, i et perspektiv du ikke får mulighed for andre steder. Du finder derfor den bedste udsigt over hele vores smukke hovedstad.

Oplev en helikoptertur i Århus

Du kan yderligere opleve den jyske hovedstad Århus, som også byder på et smukt bylandskab. Smilets by har meget at byde på, og du kan blandt andet se havnen, det berømte museum, Aros, eller den majestætiske katedral fra oven. Der er derfor rigtige mange smukke steder, du kan se fra luften, når du flyver over Europas kulturhovedstad.

Oplev en helikoptertur på Bornholm

Du kan også vælge at få en flyvetur hen over den lille ø Bornholm, som er helt fantastisk at se fra oven. fra luften kan du opleve hele solskinsøen, hvor du blandt andet kan se den gamle fæstning, Hammershus, fra et helt nyt perspektiv og opleve de smukke hvide sandstrande og det klare vand, som omgiver hele øen.

Oplev en helikoptertur på Fyn

Du kan også få en tur henover Fyn, hvor du blandt andet kan opleve Danmarks tredje største by Odense og en utrolig smuk og grøn natur, som er et af øens allerbedste træk. Rundt på hele øen finder du de mange smukke naturområder, de skønne kyster, frodige skove, vilde moser og grønne uberørte oaser.

Helikoptertur for 2

Helikoptertur for 2

Du behøver ikke tage på denne fantastiske flyvetur alene, men du kan tage op i de højere luftlag med en person, som du holder af. Når du deler oplevelsen med en anden bliver det et helt unikt eventyr, som i får sammen og kan dele med hinanden. Det giver jer muligheden for at lave noget anderledes og alternativt sammen, som ikke er det i altid plejer at foretage jer. På en helikoptertur får i nye indtryk og minder, som giver jer en masse at tale om og være begejstrede omkring. Det er derfor en delevenlig oplevelse, som vil give jer rigtig meget at snakke om i den efterfølgende tid.

Du kan også læse om svæveflyvning på dette link.

Hvor kan jeg bestille et gavekort til en helikoptertur?

Hvis du godt kunne tænke dig at flyve i helikopter eller gerne vil overraske en du holder af med en højtflyvende oplevelse, så har du mulighed for at bestille et gavekort til en helikoptertur online hurtigt og nemt. Vi anbefaler, at du kigger på oplevelsessiderne DGDA.dk, Bellevuebox.dk og Go Dream, som alle kan tilbyde helikopterture hen over Danmark til en fair pris. Der er mulighed for at finde helikopterture i forskellig varighed med plads til 1-3 mennesker, så du kan finde netop den tur du ønsker, som kan deles med de personer, som du har lyst til.

Find flere fede oplevelsesgaver på vores forside.