wakeboard
Artiklens indhold

Trænger du til et adrenalinsus? Vil du gerne mærke, hvordan det fules at suse henover vandet i høj hastighed? Skal din ven have en oplevelse han/hun aldrig glemmer? I så fald er et oplevelsesbevis til en dag på vandet med wakeboard det helt rette.

Om Wakeboard & vandski oplevelsen

De fleste ved, hvad vandski er, men mange er ikke klar over hvad wakeboard indebærer. Vandski og wakeboarding er dog praktisk talt ens. Skiene er blot byttet ud med et board, så det er lidt ligesom at stå på snowboard.

Det kan dog godt være en lille smule mere udfordrende end vandski, hvorfor de fleste nybegyndere starter ud med vandski, inden de skifter over til at stå på et board. De fleste kommer dog op at stå i løbet af deres første gang.

Denne aktivitet kan både foregå ved, at man bliver trukket efter en speedbåd eller ved at blive trukket efter et kabel. Der findes flere kabelbaner beregnet til denne aktivitet rundt omkring i Danmark, og for mange nybegyndere er denne metode at foretrække, da stabiliteten gør det lidt nemmere at forblive oprejst stående.

LÆS OGSÅ: Prøv djævleræs – når det skal være vildt

Prøv en vild wakeboard oplevelse

Hvad indeholder oplevelsen?

I denne oplevelse får du 2 timers instruktion til wakeboard og vandski af dygtige og kompetente instruktører. Instruktørerne sørger for tilpasse lektionen efter dit niveau, så du får mest muligt ud af timerne og kan komme op og stå hurtigst muligt.

Herudover er alt leje af udstyr, dvs. våddragt, hjelm, vest og board, inkluderet. Der er også mulighed for mad og drikke på stedet. Den hyggelige cafe Estrupz serverer lækker mad med udsigt over fjorden, så du kan sidde og se på andre gøre deres forsøg på kabelbanen. Mad og drikke er dog ikke inkluderet i prisen og skal betales af egen lomme.

Hvor og hvornår kan jeg opleve Wakeboard?

Denne oplevelse foregår i Kabelparken i Hvide Sande, beliggende på adressen Gytjevej 15B. Wakeboard i Hvide Sande er lig med optimale forhold. Kabelparken ligger mod fjordsiden, hvor der er stille vand og god sandbund, så du i sikre og trygge omgivelser kan suse hen over Ringkøbing Fjord.

Der er ikke fastlagt nogle bestemt tidspunkter for hvornår denne oplevelse skal tages i brug. Det er derfor op til dig selv at kontakte udbyderen og aftale en tid. Du skal dog være opmærksom på, at denne aktivitet er sæsonbestemt, hvorfor det kun er muligt at booke tid fra en gang i foråret og frem til omkring oktober.

Giv det i gave til ham eller hende der elsker oplevelser!

Wakeboard i Hvide sande er den perfekte oplevelse at give til din ven eller veninde, som ikke er bange for at prøve noget nyt eller få lidt vind i håret. Du kan selv vælge, om det bare er din ven eller veninde, som skal have oplevelsen, eller om du også selv skal være med. Hvis i vælger at tage af sted sammen, er i, i hvert fald garanteret nogle skægge timer, hvor i kan grine af hinandens fald og heppe, når det lykkedes jer at komme op og stå.

LÆS OGSÅ: Tag på en højtflyvende svæveflyvning