Ølsmagning hos Braunstein bryghus

Ølsmagning hos Braunstein bryghus
Artiklens indhold

Har du svært ved at finde på den perfekte gave til din far eller manden i dit liv? Vil du give en hyggelig oplevelsesgave du kan hygge dig med sammen med en ven? Eller er det dig der står for årets mandelgave, der skal være for enhver smag? Så er en ølsmagning på Braunstein det rette valg. En oplevelsesgave til ølsmagning indebærer både sjov og lærdom for alle og enhver.

Dette får du ud af en tur på bryghuset

Køber du en oplevelsesgave hos bryghuset Braunstein, er du sikret en dag i gode hænder med underholdning for alle pengene. Denne oplevelse inkluderer tre timer i med rundvisning af bryggeriet, smagning af de mange varianter af øl og viden og facts om både bryggeriet og kurser i ølbrygning generelt.

Se også andre steder du kan prøve ølsmagning og –kursus på denne oversigt over ølsmagninger i DK.

På bryghuset Braunstein vil du få indblik i, hvordan processen foregår, når man brygger øl, samt ende op med selv at vurdere, hvilken af deres mange øl der har det bedste slutresultat.

Dette er altså ikke kun en oplevelse for dig, der kan lide at drikke en pilsner i ny og næ, men også til dig, der kan lide at få ekspertise og fordybe dig inden for et bestemt felt.

En dag hos Braunstein består af følgende:

  • Rundvisning på bryggeriet
  • Smagning af forskellige øl
  • Mulighed for tilkøb af øl i baren
  • Mulighed for køb af grillpølser, når grillen er tændt

Værd at vide om Braunstein

Braunstein er et bryggeri, der tilbyder ølsmagning i Køge, hvor de har hjemme. Det er et lille bryggeri, men har alligevel vundet en større håndfuld priser grundet deres gode kvalitet.

Bryggeriet er et af nyere og blev grundlagt i 2005 af familien Braunstein Poulsen, og udvidede allerede ét år efter med et destilleri.

Selvom det størrelsesmæssigt ikke kan måle sig med mange af de andre større bryggerier, betegnes dette stadig som et af landets førende bryggerier grundet deres gode kvalitet og lækre smag. Blandt andet derfor vandt de også i 2013 konkurrencen ”International wine and spirit”.

Ud over at specialisere sig i øl, gør de sig også i whisky, og tilbyder derfor oplevelser der er værd at tage et kig på, hvad end man er øl- eller whiskyentusiast.

Gaven til hver en lejlighed

En oplevelsesgave med ølsmagning eller ølbrygning kursus kan være relevant for mange forskellige personligheder. Først og fremmest er dette en oplagt gave til ølentusiasten, der endnu mangler at komme på netop Braunstein.

Dog er det langt fra ølentusiasten, som er den eneste, der kan blive glad for en oplevelsesgave som denne. Dette kan være en sjov og spændende oplevelse for folk der ikke er vant til at dykke ned i brygning af øl. Langt de fleste voksne danskere kan lide at drikke en øl i ny og næ, og det kan derfor være en givende oplevelse for langt de fleste.

Måske tænker du, at dette er en oplevelse, der lugter lidt af mandehørm, og derfor er bedst til far, onkel eller morfar. Dog kan denne gavetype være sjov for alle, der kan lide en øl i ny og næ. En god idé kan være at give gaven til par, så de sammen kan få en hyggelig oplevelse.

Ydermere er denne gave et oplagt valg, hvis man eksempelvis står for mandelgaven til ris á la manden ved juletid.

Derfor er ølsmagning den perfekte gave

Når man har fødselsdag eller julen nærmer sig, bliver mange mennesker overdynget med diverse gaver, der står på deres ønskeliste. Ved at give en tur på Braunstein sørger du først og fremmest for at give en gave, der er unik, og undgår ligeledes, at der bliver givet flere af de samme gaver – med mindre andre har lavet samme geniale påfund, som du selv har.

Ydermere har du her muligheden for selv at snige dig med på gaven, da det er oplagt at give oplevelsen sammen med en anden, så ikke det bliver en ensom tur- og den anden kan passende være dig selv.

Oplevelsesgaven er den bæredygtige gaveidé

Denne gavetype er ikke blot god for den der skal modtage den, eller for dig der får lov at komme med som eventuelt ledsager. Helt overordnet er det at give en oplevelsesgave noget, der kan glæde os alle sammen. Ved at give en oplevelsesgave frem for en materialistisk gave, kan man være med til at mindske den CO2, der ellers ville blive udledt med produktion fra en materialistisk gave. Helt overordnet siger man derfor, at det er bedre for vores klode at give oplevelsesgaver.

Passende kan man derfor vælge at give en tur på Braunstein til flere på en gang. Således kan de også hygge sig i hinandens selvskab, når de skal til ølsmagning.

Alt i alt kan et besøg på Braunstein bidrage til, at der bliver passet bedre på vores jord.