Glæd en gravid med graviditetsmassage

graviditetsmassage
Artiklens indhold

Når din kæreste, kone, søster eller gode veninde er gravid, så fortjener hun lidt ekstra forkælelse. Graviditeten er for langt de fleste en lykkelig tid, som varsler en længe ventet og ønsket gave i form af et spædbarn.

Men det er også hårdt at være gravid. Det er hårdt for kroppen, og det er også hårdt for psyken. Kroppen forandrer sig, og den skal pludselig klare at være hjem for to personer frem for én. Og så er der mange bekymringer og tanker forbundet med enhver graviditet, lige meget hvor nemt den forløber.

3 steder – 3 dejlige oplevelser med graviditetsmassage

Tre gode steder, hvor du kan købe graviditetsmassage i gave til den kommende mor lyder blandt andet på følgende:

Helle Thorup i Århus

graviditetsmassage-hos-helle-thorup

 • I alt 80 minutters behandling, hvor 60 min. er massage
 • Udover det får man afslappende og forfriskende ansigtsbehandling
 • Derudover adgang til spa og dampbad
 • Spastemning med lån af badekåbe, håndklæde og slippers
 • Forfriskninger er inkl.

Arndal i København

arndal-graviditetsmassage

 • 55 minutters lækker massage til den gravide
 • Kolde drikke og smagende te er inkl.
 • Inkl. adgang til spaområde med blandt andet lækker saltvandsspa, sauna og afslappende dampbad

Pure Nature i Beder

pure-nature-graviditetsmassage

 • 2 timers selvforkælelse til den kommende mor blandet med mælkebad i spa og massage
 • Te, kolde drikke og forfriskninger inkl.
 • Fod- og underbensmassage, fodpeeling og flot pedicure

De forskellige placeringer gør, at der er mulighed for at benytte sig af denne oplevelse overalt i landet.

Hvert sted er forskelligt og arbejder ud fra nogle forskellige koncepter. Hos Arndal er der for eksempel meget fokus på selve massagen, imens man hos Pure Nature får en helhedsoplevelse der også fokuserer på for eksempel fødder og spaoplevelse. Hvad du bør vælge som din oplevelsesgave er helt op til dig og den gravide kvinde, som skal modtage den.

Hvornår må man få en graviditetsmassage?

Det fede ved en graviditetsmassage hos professionelle og erfarne behandlere er, at de er gode til at skabe trygge og sikre rammer for kvinden – uanset, hvor langt hun er henne. Når det så er sagt, så kan nogle behandlere godt vælge at sætte en tidsgrænse for, hvor langt man må være henne for at kunne modtage massagen.

Hos Arndal anbefaler de for eksempel, at man ikke er længere henne end den 33. graviditetsuge. Er du i tvivl om hvad udbyderne anbefaler og dikterer, så kan du med fordel kontakte behandleren før du køber gaven.

Graviditetsmassage som oplevelsesgave

Det kan være, at den gravide kvinde i dit liv snart har fødselsdag, eller at I snart skal feje jul sammen. Men det kan også være, at du bare synes, at hun fortjener lidt ekstra forkælelse i form af en gave. Lige meget hvad anledningen er, så kan du med fordel vælge at give hende en oplevelsesgave.

En perfekt oplevelsesgave for den gravide kvinde kunne være en graviditetsmassage. Der er god mulighed for en god graviditetsmassage i København, men der er samtidig også dygtige udbydere af graviditetsmassage i Århus. Du kan finde mange gode klinikker og udbydere, som vi viser længer enede.

Om graviditetsmassage

En graviditetsmassage er en massage og behandling, som henvender sig helt særligt til gravide. Når man er gravid, er der selvfølgelige en række ting, man skal være opmærksom på. Der er også nogle dele af kroppen, der måske har brug for mere opmærksomhed end normalt.

massør der masserer gravid dame

Alt dette bliver der taget hensyn til, når man får en graviditetsmassage. Her bliver man behandlet af professionelle, som ved præcist hvor de skal tage fat og hvor de skal passe på. Her handler det om at forkæle den kommende mor, før babyen melder sin ankomst og hendes liv bliver vendt på hovedet.

Fokus på led og afspænding

Alle vores tilbud inden for graviditetsmassage som en oplevelsesgave har det samme fokus. For det første handler det om at tage fat i de ømme og overbelastede led, som plager mange gravide. Øgning af vægt og ekstra væske i kroppen betyder nemlig, at mange gravide kæmper med netop dette problem.

Og så handler det generelt bare om at give kroppen en pause. Under denne form for massage får den gravide muligheden for at koble helt af og spænde ud. De mange stressende tanker bliver for en kort stund sat på pause, og det er noget, som mange er enormt glade for.

Det får du ved en graviditetsmassage

En graviditetsmassage er således en gave, der uden tvivl vil falde i rigtig god jord hos den gravide kvinde i dit liv, som du gerne vil gøre glad. Det er lige meget, om hun normalt er til denne form for wellness – en lang og hård graviditet har helt sikkert betydet, at massagen vil falde på et tørt sted.

Men hvad kan den heldige gravide præcist glæde sig til, når hun indløser din oplevelsesgave? Det varierer selvfølgelig en smule fra udbyder til udbyder, men generelt kan denne type oplevelsesgave blandt andet tilbyde:

 • Kropsmassage
 • Ansigtsmassage
 • Drikkevarer og snacks
 • Adgang til spaområde (hos Arndal)
 • Fodpeeling og pedicure (hos Pure Nature)

Kendetegnet ved alle de forskellige typer af graviditetsmassage er, at der er tale om en helhedsoplevelse. Man kommer ikke bare ind og lægger sig på en briks og går igen. Atmosfære, stemning og fysiske rammer spiller også en stor rolle for at etablere et rum, hvor bekymringer, stress og anspændthed jages bort.

Det skal du huske

De forskellige former for graviditetsmassage hos de forskellige udbydere er selvfølgelig unikke pakker. Derfor er det også forskelligt, hvad det er vigtigt at huske, når den gravide kvinde skal udløse sit gavekort. Generelt er det en god idé at sikre sig, at hun ikke er for langt henne i forhold til at få en sikker massage.

Derudover tilbyder nogle af stederne adgang til spaområder, og her er det en god idé at huske badetøj. Dette kan du med fordel tjekke op på, når du bestiller oplevelsen.

Andre gode oplevelsesgaver til hende

En graviditetsmassage er altså en helt genial oplevelsesgave til den gravid. Som gravid kan man jo ikke lave så mange actionprægede ting, og man har måske heller ikke energien til at være så aktiv. Men der er alligevel rigtig mange gode oplevelsesgaver at vælge mellem til gravide, også hvis det ikke skal være en massage.

Er den gravide kvinde for eksempel interesseret i fotografi og billeder, så kan du med fordel give hende et fotokursus for begyndere. Her kan hun bruge en dag på at lære at bruge et kamera og tage flotte billeder. Det kan blandt andet komme hende til gode, når babyen ankommer – her vil hun nemlig selv kunne forevige babyens første tid med flotte billeder.