Kragerup Gods Go High klatring – en oplevelse der gør dig høj

Kragerup Gods Go High klatring
Artiklens indhold

Vil du teste dig selv og dine nærmeste? Tror du, I har hvad der skal til for at klare en klatretur oppe i skovens højder? Er I klar til sus og sommerfugle i maven under sikre forhold?

Så tag familien, kæresten eller vennerne med på en tur til klatring ved Kragerup Gods på Nordsjælland. Her kan I nyde udsigten over de flotte naturarealer som inkluderer både skov, sø og udsigt til Storebæltsbroen. Klatreparken dækker over ca. 6 km lang klatring, fordelt på 6 baner og er passende for personer i alle aldre, med lyst til lidt spænding i Nordsjællands måske bedste naturoplevelse Kragerup Go High.

klatring i den skønne natur

Go High Kragerup Gods klatring – klatring i den skønne natur

Det er gratis at anvende parken, men køber du en oplevelsespakke, får du en tur på mellem 4 og 6 timer, alt efter hvad I ønsker jer. Og du behøver ikke være bange for en ulykke, fordi du bliver guidet og vejledt af Kragerup Gods Go High instruktører.

I får en grundig introduktion til udstyret, teknikken og det I ellers behøver at vide indenfor den første halve time.

Er du bange for, om du, din kæreste eller børn nu også tør, så kan du være helt rolig. Der findes nemlig klatrebaner i 6 forskellige sværhedsgrader. Så det vil være en god oplevelse for personer i alle aldre – også for dem, som måtte have lidt højdeskræk.

Spis i hyggelige omgivelser efter en god omgang klatring

Der er gode muligheder for at spise ved Kragerup Gods. Der er taget forbehold for, at en 4-6 timers klatretur kan gøre enhver sulten. Derfor findes der rig mulighed for at anvende de grillfaciliteter som findes på godset. Så bliver I sultne efter grillmad i varmen, er det intet problem. For du kan faktisk bestille en grill-selv burger eller pølser, når du booker din tur.

Vil I hellere stå for egen picnic, er det absolut også en mulighed. Der er nemlig gode muligheder for at anvende arealerne omkring godset til en sådan.

klatring højt oppe i luften

Hvad koster en tur med Go High klatring ved Kragerup Gods?

Det er meget overkommeligt at prøve en klatretur med familien. Prisen er fra ca. 120 kr. til 350 kr. – afhængig af alder og tid på ugen man er afsted.

Det er en lille udgift for en god tur med familien. Og det er heller ikke dyrt at tilvælge grillmad til turen. Det er dog valgfrit. Så har man interesse i at spare lidt penge, kan man smøre sin egen madpakke. Du kan også være heldig at få Kragerup Go High rabat, som lader sig spare flere penge.

Find mange flere oplevelsesgaveidéer på forsiden – Klik her og gå tilbage.