Hvis du søger en helt speciel oplevelse, hvor velvære, afslapning og inspiration er i højsædet, er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg. Siden 1897 har Ystad Saltsjöbad været blandt de mest populære hoteller, når afslapning og velvære står øverst på ønskesedlen.

Et spaophold i Ystad byder på både opvarmet udendørs pool og et stort spa-område med sauna, ’relax-afdeling’ og udendørs varmekilder – ligesom der også er træningsrum med mulighed for diverse aktiviteter.Ystad Saltsjöbad indendørs

Ystad Saltsjöbad – spaophold med luksusforplejning

  • Få en smag på den Skånske madkultur! Et spaophold for 2 i Ystad byder på ren luksus med lækker kulinarisk tre-retters menu i stedets restaurant, hvor der også serveres stor og nærende morgenbuffet.
  • Eksklusive omgivelser! Overnatningen foregår i Superior-værelser, hvor der på de velindrettede værelser forefindes badekåber, tøfler og ekstra håndklæder.
  • Et minde for evigt! Giv dig selv og din partner – eller veninde/ven – en uforglemmelig oplevelse. Hvor samvær, afslapning og kulinariske oplevelser kombineres med udsøgt service i moderne og harmoniske omgivelser.

Kom ned i gear – besøg Ystad spabad

Det kan anbefales at smide rejsetøjet og smutte i badekåbe og tøfler straks ved ankomsten. Så har I hurtigt få smidt hverdagens stress og travlhed – og det giver plads til en afslappet stemning, der sikrer jer det bedst mulige udbytte af opholdet.

Udforsk dernæst de mange muligheder og find netop de tilbud, I ønsker at bruge tiden på inden I skal nyde en lækker middag.

Ystad Saltsjöbad afslapning

Nyd spa-området hele dagen

Under opholdet har I mulighed for at benytte alle tilbuddene i spa-området og træningsrummet fra kl. 9.00 til kl. 24.00, så der er rig mulighed for at prøve alle aktiviteterne.

Der er naturligvis også mulighed for forskellige behandlinger under opholdet. Det kan anbefales at bestille disse i god tid, da efterspørgslen på behandlinger er stor.

Book flere dage og tag en miniferie

I kan med fordel bruge flere dage på opholdet på Ystad Saltsjöbad og nyde Ystad by. Området byder på meget smuk natur med strand og vandrestier, ligesom der i selve byen findes skæve bindingsværkshuse, der omkranser de små idylliske torve.

Besøg eventuelt Ystad dyrepark eller kør på udflugt til Malmø, der kun ligger 45 minutters kørsel fra Ystad. Opholdet på spa i Ystad kan således blive en både afslappende og fornyende oplevelse med mange kombinationsmuligheder.

Ystad Saltsjöbad – for rigtige vandhunde

Udover den indendørs pool og de mange indendørs spa-aktiviteter kan de udendørs varme kilder opleves. Der forefindes opvarmet udendørs pool, der kan benyttes i hele sommerperioden – hvis I ikke har lyst til bade i Østersøen fra stranden, der ligger bare 20 meter fra hotellet.

Nyd en forfriskende udendørs dukkert og afslut med afslapning i saunaen eller jacuzzien – en forfriskende oplevelse, der gavner krop og sind.

Hvis du synes prisen er lidt for krydret, så kan du også nemt finde andre fine alternativer. Tag evt. et kig på Læsø spa der også er populært, dog til en helt anden pris. Selvfølgelig får du også hvad du betaler for.

spaophold i sverige

Hvor ligger Ystad?

Ystad Saltsjöbad ligger i det sydligste Sverige på Skånes smukkeste kyst kun 20 meter fra Østersøen. På en skyfri dag kan man se helt til Bornholm herfra.

Ystad ligger kun 93 km fra København, hvis I kører via Øresundsbroen i egen bil. Der er mulighed for at komme til Ystad med Bornholmerbussen eller DSB, hvis I ikke ønsker at køre selv.

Er du på Bornholm kan du tage færgen fra Rønne til Ystad flere gange om dagen. Overfarten tager ca. 5 kvarter.

Ystad Saltsjöbad priser – noget til enhver

Priserne på et spaophold er yderst rimelige. Hvis I kan tage opholdet på hverdage koster et ophold med én overnatning kr. 3.199,- for to personer – og to overnatninger kr. 4.798,- for to personer.

Priserne er en smule højere, såfremt opholdet bookes i en weekend, hvor efterspørgslen er højere end på hverdage.

Bestil opholdet i god tid for at sikre, at I kan få en mindeværdig oplevelse på det tidspunkt, der passer jer bedst.

Klik på knappen herunder og gå direkte videre til den gode ystad saltsjöbad deal, der garanterer prisgaranti!