Ystad Saltsjöbad deal – rendyrket afslapning og ro for sjælen

Ystad Saltsjöbad deal
Artiklens indhold

Hvis du søger efter en helt special oplevelse, hvor velvære, afslapning og inspiration er i højsædet, er Ystad Saltsjöbad et oplagt valg.

Siden 1897 har Ystad Saltsjöbad været blandt de mest populære og bedste spahoteller, når afslapning og velvære har stået øverst på ønskesedlen.

Et spaophold i Ystad på byder på både opvarmet udendørs pool og et stort spa-område med den anerkendte spaafdeling, sauna, pool jacuzzi, relax-afdeling og udendørs varmekilder – ligesomd er også er et træningsrum med mulighed for diverse aktiviteter.

Ystad Saltsjöbad indendørs

Ystad Saltsjöbad – Spaophold med luksus forplejning

  • Få smag på den skånske madkultur! Et lækkert spaophold for 2 i Ystad byder på ren luksus med lækker kulinarisk 3 retters middag på restaurant, der er blandt de mest populære i Skånes og Österlens. Restauranten har en god placering med udsigt ud over havet.
  • Eksklusive omgivelser! Overnatning foregår i superior-værelser, hvor der på de velindrettede værelser forefindes badekåber, tøfler og ekstra håndklæder.
  • Der er altid fri adgang til spaafdeling, der kun ligger 20 meter fra det åbne hav. De mest populære spapakker, spaweekender og spaophold i Sverige finder du hos Ystad.
  • Et minde for livet! Giv dig selv og din partner – eller veninde/ven – en uforglemmelig oplevelse. Hvor samvær, afslapning og kulinariske oplevelser kombineres med udsøgt service i moderne og harmoniske omgivelser.

Derudover er der også mange andre bonusser ved at gøre brug af en deal Ystad Saltsjöbad. Du får nemlig gratis parkering, hvis du vælger at tage bilen. Derudover er deres også gratis wifi på hotellet. Selvom du nok ikke får meget brug for din wifi, nu hvor du har adgang til spaen, som efter vores vurdering er nordens bedste!

Kom ned i gear – Besøg Ystad Saltsjöbad spa

Det kan anbefales at smide rejsetøjet og smutte i badekåbe og tøfler straks ved ankomsten. Så kan i hurtigt få smidt hverdagens stress og travlhed – og det giver plads til en afslappet stemning, der sikrer jer det bedst mulige udbytte af opholdet.

Udforsk dernæst de mange muligheder og find netop de tilbud, i ønsker at bruge tiden på inden i skal nyde en lækker middag.

Ystad Saltsjöbad afslapning

Nyd spa-området hele dagen

Under opholdet har i mulighed for at benytte alle tilbuddene med fri adgang til hotellet spa og træningsrummet fra kl. 9.00 til kl. 24.00, så der er rig mulighed for at prøve alle aktiviteterne.

Der er naturligvis også mulighed for forskellige behandlinger under opholdet. Det kan anbefales at bestille disse i god tid, da efterspørgslen på behandlinger er stor. Husk derfor at tjekke ledige datoer hjemmefra og book hurtigst muligt.

Book flere dage og tag en miniferie

I kan med fordel bruge flere dage på opholdet på Ystad Saltsjöbad og nyde Ystad by. Området byder på meget smuk natur med strand og vandrestier, ligesom der i selve byen findes skæve bindingsværkshuse, der omkranser de små idylliske torve.

Besøg eventuelt Ystad dyrepark eller kør på udflugt til Malmø, der kun ligger 45 minutters kørsel fra Ystad. Opholdet på spa i Ystad kan således blive en både afslappende og fornyende oplevelse med mange kombinationsmuligheder.

Ystad Saltsjöbad – for rigtige vandhunde

Udover den indendørs pool og de mange indendørs spa-aktiviteter kan de udendørs varme kilder opleves. Der forefindes opvarmet udendørs pool, der kan benyttes i hele sommerperioden – hvis I ikke har lyst til bade i Østersøen fra stranden, der ligger bare 20 meter fra hotellet.

Nyd en forfriskende udendørs dukkert og afslut med afslapning i saunaen eller jacuzzien – en forfriskende oplevelse, der gavner krop og sind.

Hvis du synes prisen er lidt for krydret, så kan du også nemt finde andre fine alternativer. Tag evt. et kig på Læsø spa der også er populært, dog til en helt anden pris. Selvfølgelig får du også hvad du betaler for.

spaophold i sverige

Hvor ligger Ystad?

Ystad Saltsjöbad ligger i det sydligste Sverige på Skånes smukkeste kyst kun 20 meter fra Østersøen. På en skyfri dag kan man se helt til Bornholm herfra.

Ystad ligger kun 93 km fra København, hvis I kører via Øresundsbroen i egen bil. Der er mulighed for at komme til Ystad med Bornholmerbussen eller DSB, hvis I ikke ønsker at køre selv.

Er du på Bornholm kan du tage færgen fra Rønne til Ystad flere gange om dagen. Overfarten tager ca. 5 kvarter.

Det er altså en overkommelig afstand, hvis du kommer fra København eller omegn. Er du derimod fra Fyn eller Jylland, alt efter hvor du kommer fra, så er der selvfølgelig flere timers kørsel. Derudover får du en rigtig god oplevelse.

Du kan læse mere om Ystad på deres egen hjemmeside

Ystad Saltsjöbad priser – noget til enhver

Priserne på et spaophold er yderst rimelige. Hvis I kan tage opholdet på hverdage koster et ophold med én overnatning kr. 3.199,- for to personer – og to overnatninger kr. 4.798,- for to personer.

Priserne er en smule højere, såfremt opholdet bookes i en weekend, hvor efterspørgslen er højere end på hverdage.

Bestil opholdet i god tid for at sikre, at I kan få en mindeværdig oplevelse på det tidspunkt, der passer jer bedst.

Klik på knappen herunder og se den skarpe Ystad Saltsjöbad deal, der garantere prisgaranti.

Ystad Saltsjöbad tilbud

Ystad Saltsjöbad er et yderst populært ophold og derefter koster det også mere end mange andre spaophold. Prisen er rimelige i forhold til, hvor meget luksus og service du får for prisen. Det er nemlig en uforglemmelig oplevelse.

Det er dog værd at vente på, at der kommer gode Ystad Saltsjöbad tilbud, da der kan være rigtig mange penge at spare på udvalgte mærkedage som fx Black Friday.

Ystad Saltsjöbad gavekort

Hvis du vil forkæle din kæreste, ven eller veninde med en uforglemmelig gave, så book et dobbeltværelse på Ystad Saltsjöbad og få en oplevelse for livet.

Duglemmerdetaldrig.dk udbyder et Ystad Saltsjöbad gavekort til en rigtig god pris. Gavekortet kan bruges hele året rundt og er gyldigt i 24 måneder. Altid begrænset antal bookinger af gangen, så book allerede i dag og vær på den sikre side!