Prøv Paragliding i Værløse
Artiklens indhold

Har du nogensinde undret dig over, hvordan Danmark ser ud fra oven? Med paragliding kan du finde ude af det, og se det med dine egne øjne. Du kan komme til at svæve under skyerne og mærke suset, som man opnår, når menneskerne på jorden pludseligt er små prikker.

Prøv hanggliding i Midtjylland

Prøv hanggliding i Midtjylland

I hjertet af Jylland kan du komme til at svæve 500 meter oppe i luften sammen med en dygtig instruktor, der sørger for din sikkerhed. Når du er i gode hænder ved en kompetent instruktør, så har du nemlig selv mulighed for at nyde hele oplevelsen.

Så hvis du nogensinde har drømt om at flyve, eller hvis du gerne vil udfordre dig selv, så er dette uden tvivl en oplevelse, som er værd at prøve. Prisen er overkommelig, og efter oplevelsen vil du uden tvivl have lyst til at genopleve denne tur igen og igen.

Hvad indeholder denne oplevelse?

 • Mulighed for at svæve 500 meter over de midtjyske naturområder
 • Introduktion til sporten og flyveklubben
 • Oplæring før flyvningen
 • Omkring 10 minutters flyvning

Selve oplevelsen kan sagtens ende med at vare mere end 10 minutter, hvis vejrforholdene er optimale. Under gode vejrforhold vil det også være muligt at komme højere op end de 500 meter.

Det praktiske:

Flyvningen finder sted ved Midtjyllands Drageflyverklub, hvor personalet har mange års erfaring med flyvning. På grund af vejrforhold og sikkerhed kan der ske aflysninger, men hvis dette er tilfældet, så vil der blive booket en ny tid.

Du skal leve op til enkelte krav for at kunne prøve denne oplevelse, disse er:

 • Du skal være minimum 15 år gammel
 • Du må maks. være 2 meter høj
 • Du må maks. veje 95 kg
  Hvis du opfylder disse krav, så kan du blot booke en tid, så du snart kan få luft under vingerne.

Prøv Paragliding i Værløse

Prøv Paragliding i Værløse

Hvis du er fra Sjælland eller København, så har du ligeledes mulighed for at komme til at svæve højt over jorden. I Værløse kan du nemlig også tage et paragliding kursus, som kan gøre dig klar til at prøve kræfter med flyvning.

Når du først hænger 500 meter over jorden og kigger ud over Danmarks smukke natur, så er dette uden tvivl en oplevelse, som du vil sætte pris på. Kombinationen af stilheden og suset i maven, vil få dig til at føle dig i live som aldrig før.

Hvad får man for pengene?

 • Information omkring sporten og det nødvendige udstyr
 • Gratis lån af udstyr til oplevelsen
 • 4 timers paragliding

I de 4 timer vil du blive taget i hånden, og du vil sammen med instruktøren og eventuelt andre på holdet starte helt fra bunden. Her vil I lære alt, hvad man bør vide, og I vil prøve at lette fra få meter, så I kan få en fornemmelse af, hvordan det føles at svæve over jorden.

Hvor og hvornår?

Selve oplevelsen finder sted ved Airwave Paragliding Klub, som ligger i Værløse. Klubben blev stiftet tilbage i 2005, og her har de et væld af dygtige instruktører, som er klar til at give dig den bedste oplevelse.

Flyvningen tager enten udgangspunkt i denne klub eller ved Hersted Høje i Albertslund.

Du skal minimum have fyldt 15 år gammel for at prøve Paragliding i Værløse, og hvis du er under 18 år gammel, så skal du også have en godkendelse fra dine forældre.

TIP: Læs også om faldskærmsudspring her som er en populær oplevelse.

Hvor i Danmark kan jeg prøve Paragliding?

Du kan prøve denne fantastiske og spændende oplevelse både i Midtjylland og på Sjælland, alt efter hvad der er lettest for dig.

Priserne for selve flyvningen minder meget om hinanden, men den totale pris kan variere alt efter, hvor meget der er inkluderet i oplevelsen. Prisen for at komme op og flyve ligger på cirka 500-800 kroner.

Prøv det selv eller giv det som oplevelsesgave

Hvad er en god gave? Gode gaver er ofte dem, som man kan tænke tilbage på med et smil mange år efter. Det er gaver, som er velovervejede, og som skaber glæde.

Hvis du giver denne oplevelse til en person, som du har kær, så vil dette uden tvivl blive værdsæt.

Så hvis du kender en person, som ville elske at flyve højt over landskabet, så ved du nu, hvad den næste julegave kan bestå af.

Der er selvfølgeligt heller intet i vejen for at give dig selv en gave, hvis du synes, at du fortjener en smule spænding, og hvis du drømmer om at prøve kræfter med paragliding i Danmark.

Find mange flere populære oplevelsesgaver lige her.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]