/Gave til par – Oplevelsesgaver
Gave til par – Oplevelsesgaver 2018-03-04T14:28:24+00:00

Gave til par – Oplevelsesgaver

Den kulinariske og smagfulde oplevelse for to

 

Tapaslækkerier for 2

tapas lækkerier for 2Med et gavekort til tapas-lækkerier for to, vil det par, det skal modtage din gave, blive hensat til en lækker spansk kulinarisk oplevelse. Tapas-restauranterne er kendt for at servere spanske delikatesser i et hyggeligt og afslappet miljø, hvor hyggen breder sig samtidig med de kulinariske indtryk bidrager til en hyggelig og mindeværdig aften.

Netop tapas er en oplevelse for to, da retterne sædvanligvis serveres på en måde, hvor man sidder og deles om maden – det bidrager i høj grad til snak og hygge ved bordet, hvorfor god smag og god stemning næsten altid er en garanti for en god oplevelse.

Kaffe og kage for 2

Kaffe og kage for 2Hvis det par, du skal give en gave, sætter pris på en god kop kaffe og en lækker velsmagende kage, vil et gavekort til kage og kaffe for to personer med stor sikkerhed falde i god jord. Et sådant gavekort kan indløses mange steder – og har den fordel, at det kan bruges på næsten alle tider af døgnet.

Giv det par, der har en travl hverdag med børn og arbejde, et gavekort til et pusterum hvor kroppen og tankerne kan falde til ro over en kop nybrygget og velduftende kop kaffe efter eget valg – suppleret med dagens kage, der varierer fra dag til dag i de hyggelige caféer.

Luksusbrunch for 2

Luksusbrunch for 2Der findes næppe et par, der ikke vil sætte pris på et gavekort til en luksusbrunch. Denne kombination af morgenmad og frokost er blevet meget populær – og det med god grund. En sammensætning af det bedste fra morgen- og frokostbordet kan nydes over lang tid en formiddag – og vil med stor sikkerhed give den bedste start på en fridag for det par, der skal nyde gaven fra dig.

Der findes rigtig mange restauranter, der serverer luksusbrunch, så menuerne er forskellige fra sted til sted, men alle steder er der garanti for en hyggelig og afslappet dag for et par, der skal nyde den gode mad og hinandens selskab.

Gastronomisk ophold

Gastronomisk opholdAt sidde med den man holder mest af over et dejligt velsmagende måltid med gode vine – og efterfølgende nyde en afslappende og uforpligtende overnatning, der endog afsluttes med et herligt velsmagende morgenmåltid, kan blive den luksus, du kan give parret, der skal forkæles med en oplevelse i luksusklassen.

Et gavekort til et kulinarisk ophold på en kro, et hotel eller et slot vil vække stor begejstring hos modtagerne – og der vil utvivlsom blive sendt mange varme og kærlige tanker tilbage til dig, mens parret nyder en af de bedste gaver, der kan gives.

Cocktails for 2

Cocktails for 2Cocktails er kommet for at blive. Flere og flere har fået øjnene op for den nydelse, der ligger i en vellavet cocktail – og de mange muligheder der er for at opleve forskellige smagsoplevelser i cocktailens verden.

Med et gavekort for to til et cocktail kursus kan du give et par den helt rigtige forudsætning for at lære alle facetter i kunsten at lave de helt rigtige velsmagende cocktails.

Det er ikke bare den dag, hvor kurset afholdes, at parret kan nyde din gave, men også i mange år fremover, hvor de kan bruge den tilegnede viden, når de skal servere og nyde cocktails i hjemmet sammen med familie og venner.

Ølsmagning for 2

Ølsmagning for 2Øl er ikke bare øl! I en tid, hvor danskerne går mere op i kvalitet fremfor kvantitet er også ølbrygning blevet forædlet – og der findes i dag så mange forskellige luksusøl, at det kan være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder de forskellige bryggerier tilbyder.

Hvis parret, der skal have din gave, sætter pris på en god øl, vil et gavekort til ølsmagning for to være en oplagt gaveidé.

Her vil de komme hjem med nye smagsoplevelser og være bedre rustede til at finde netop de øltyper, som de ønsker at nyde fremover.

Sushi for 2

Sushi for 2Den japanske nationalret sushi er en stor delikatesse, som kan nydes på mange restauranter, der har specialiseret sig i at lave disse lækkerier.

Det par, du ønsker at forkæle, kan på et sushikursus lære at lave perfekt rullede sushiruller og få overblik over det lækre tilbehør, der hører til sådanne retter. Et gavekort til et sushikursus for to vil give parret indblik i – og forståelse for – de specielle teknikker og de mest velegnede råvarer, der ligger til grund for at kunne lave perfekt sushi derhjemme.

Dinner in the dark

Dinner in the DarkDinner in the dark er en meget anderledes kulinarisk oplevelse. Ønsker du at give et par en udfordrende og spændende middag, kan du med fordel overveje et gavekort til dinner in the dark. Denne oplevelse indeholder som regel en tre-retters menu med drikkevarer og efterfølgende kaffe. Det lyder meget traditionelt, men det er det ikke, idet alt foregår i totalt mørke.

Her skærpes smags- og lugtesans på en helt ny måde, da synet ikke kan bidrage til oplevelsen. Det er udfordrende, det er spændende – og det er en oplevelse, de aldrig glemmer.

Vinsmagning

VinsmagningKender du et par, der ønsker mere viden om de forskellige vintyper? Med et gavekort til vinsmagning kan du være medvirkende til, at dette par får en stor oplevelse, der vil bringe dem rundt i store dele af verden. På et vinsmagningskursus får de mulighed for at opleve smag og duft fra mange forskellige vine fra mange områder i verden.

Et kursus i vinsmagning er det perfekte afsæt, der giver parret et godt fundament, når de fremover skal vælge netop de vine, de sætter mest pris på – og skal nydes i deres hjem.

Romantisk middag for 2

Romantisk middag for 2Det bør være ethvert pars ret at have mulighed for at nyde en romantisk middag. Denne mulighed kan du give dem med et gavekort il en romantisk middag for to. Parret kan selv vælge hvor og hvornår denne kulinariske oplevelse skal nydes, da der er næsen uendelige muligheder for at vælge tid og sted.

Giv det par der har en travl hverdag et romantisk pusterum, hvor de kan nyde en kulinarisk middag i hinandens selskab – de vil med stor sikkerhed takke dig for en god oplevelse.

Til lands, til vands og i luften

 

Kærlighed i luften

Kærlighed i luftenDet kan være svært at holde benene på jorden, når man er forelsket. Dette kan blive helt bogstaveligt, når du giver det forelskede par et gavekort til en ballonflyvning, hvor de med sikkerhed mister jordforbindelsen.

En ballonflyvning er en fantastisk oplevelse, hvor naturen nydes fra oven i form at en fascinerende udsigt, som man ikke kan få nok af, når ballonen svæver lydløst hen over de danske skove, marker, søer og strande. Gavekortet til ballonflyvning kan indløses på Sjælland, Fyn og Jylland, så oplevelsen er ikke langt væk.

En dag på mountainbike

En dag på mountainbikeHvis parret, som du skal forkæle med et gavekort, er til udendørs aktiviteter er der mulighed for at give dem en oplevelse på to hjul i den danske natur.

Et gavekort til en spændende og udfordrende dag på mountainbike vil sikkert vække begejstring. Her vil parret få introduktion og undervisning i køreteknikker inden turen går gennem den herlige danske natur. Det er en oplevelse, der giver vind i håret og røde kinder – og det er både sjovt og udfordrende at suse afsted på smalle skovstier, mens balance og koncentration skal være i højsædet.

To til golf

to til golfGolf er en dejlig afslappende sportsgren – og det er sjovest, når man er sammen om oplevelsen. Med et gavekort til en dag på golfbanen kan du være medvirkende til, at dit gave-par får en dejlig dag, hvor frisk luft, motion og stor koncentration kombineres på den bedst tænkelige måde.

Har parret ikke prøvet at spille golf før, er der muligheder for at få den fornødne introduktion, så de kommer i gang på den rigtige måde. Det øger glæden ved spillet – og resulterer med stor garanti i en god oplevelse – og måske parrets nye hobby i fremtiden.

Skærgårdskajak – 2 personer i 2 dage

Skærgårdskajak – 2 personer i 2 dageMed et gavekort til en oplevelse i skærgårdskajak for to personer i to dage, kan du slå to fluer med ét smæk. Dels giver du det heldige par en mulighed for at glemme den travle hverdag i hele to dage, hvor de kan nyde hinandens samvær. Dels giver du en mulighed for, at dette samvær foregår under afslappede former i den herlige svenske skærgård.

Et sådant gavekort er en oplagt idé til en bryllups- eller sølvbryllupsgave, hvor du kan være årsag til, at parret får en oplevelse, som de vil takke dig for, når de slår lejr for natten på en fredfyldt overnatningsplads midt i den svenske skærgård.

Prøv klatring

Prøv klatringDu kender sikkert det par, der gerne vil have oplevelser - og gerne vil have disse oplevelser sammen. Et gavekort til et klatrekursus er derfor en oplagt idé til det par, der kan lide lidt ekstra udfordringer. Her stilles der krav til både smidighed og styrke, når klatresko og sikkerhedsreb skal bringe det udvalgte par helt til tops på spændende og udfordrende klatrevægge.

Instruktion og sikkerhed er selvfølgelig helt i top, så dit gave-par kan hengive sig til udfordringen på helt betryggende vis - og nyde sejrsrusen, når målet - og toppen - nås.

Bliv hentet i en sportsvogn

Bliv hentet i en sportsvognEr du inviteret til fødselsdag, bryllupsdag eller en lignende begivenhed, kan du med et gavekort til afhentning i en sportsvogn give et heldigt par den helt perfekte start på festlighederne.

Uanset hvilken begivenhed der skal fejres, vil det være en festlig og spændende oplevelse for både ham og hende at blive afhentet i en ægte sportsvogn.

Uanset om parret er bilentusiaster eller ikke, et det en stor oplevelse at blive transporteret i en smart sportsvogn, hvor lyden fra en motor med svulmende hestekræfter fuldender oplevelsen.

Helikopterflyvning

HelikopterflyvningHar det par, der skal glædes med en gave ikke tidligere prøvet at flyve i helikopter, kan du med et gavekort til en helikopterflyvning give dem en oplevelse for livet.

Det er en helt speciel oplevelse at svæve højt over de danske marker, skove, søer og strande til lyden af helikopterens rotor over hovedet på én.

En helikopter bevæger sig meget spændende og anderledes end et almindeligt fly, hvilket du med stor sandsynlighed vil høre en del om, når parret igen sætter fødderne på fast grund.

Prøvedyk

prøvedykEt gavekort til en prøvedykning kan bruges flere steder. Flere steder kan en prøvedykning foregå i havet omkring Danmark – dog i pool om vinteren. Alternativt har for eksempel Kattegat Centret mulighed for at tilbyde prøvedykning i deres store akvarier, hvor der kan svømmes side om side med spændende fisk fra hele verden.

Skal du give et par en oplevelse, som de sikkert ikke har forstillet sig, vil et gavekort til en prøvedykning være et sikkert hit. Det er en meget spændende oplevelse, hvor stilheden og alle indtryk under vand forenes.

RIB tur

RIB boatHvis oplevelser ikke kan blive vilde nok, kan du sende et heldigt par på en tur i RIB båd. En RIB tur giver med sikkerhed en rusketur ud over det sædvanlige, idet en stor gummibåd udstyret med en eller to kraftige motorer suser hen over bølgerne med en hastighed af op til 100 km/t.

Sikkerheden er selvfølgelig i top, men der skal alligevel holdes godt fast, når båden rider på bølgetoppene med sådanne hastigheder. Dette er den perfekte gave til parret, der har mod på en udfordring – og en oplevelse – der ligger lidt ud over det sædvanlige.

Romantiske og mindeværdige ophold

 

Romantisk slotsophold

Et romantisk slotophold har det hele; romantik og historie kombineret med store omgivelser og en stemning, der trækker én tilbage til tidligere tiders storhed.

Et gavekort til et romantisk slotsophold vil give modtagerne af dit gavekort et indblik i livet i de fornemme riddersale, de stemningsfulde stuer og maden kan nydes i fornemme saloner eller restauranter på stedet.

Et romantisk slotsophold er ren forkælelse og en luksus oplevelse, der vil være værdsat hos modtagerne af dit gavekort – og vil være en minde, der er indprentet i hukommelsen i lang tid.

Romantisk ophold på gods

Romantisk ophold på godsDanmark rummer flere godser, der tilbyder et lækkert og inspirerende ophold over to eller flere dage. Skal du forkæle et par med ægte romantisk stemning, hvor for eksempel voldgrave, påfugle i haven, ild i pejsen om aftenen og gennemførte idylliske suiter til en perfekt romantisk overnatning kan foregå, kan du med fordel vælge en gavekort til et romantisk godsophold.

De heldige modtagere af dit gavekort bestemmer naturligvis selv, hvor og hvornår opholdet skal finde sted, så det er en perfekt gave, hvor parret selv bestemmer præmisserne.

Oplev ægte Las Vegas stemning

Oplev ægte Las Vegas stemningNu kan du give et heldigt par en unik oplevelse i spillets verden. Med et gavekort til en weekend i ægte Las Vegas-stemning kan du give den helt optimale oplevelse med alle de kendte spil fra kasinoerne i Las Vegas. Udover eftermiddagskaffe og velkomstdrink er en lækker menu indbefattet i prisen.

Herefter kan aftenen nydes med den spænding, der udløses når der skal spilles amerikansk roulette, Black Jack og poker – ligesom der er utallige muligheder indenfor spillemaskiner og –automater.

En perfekt gave til et par, der sætter pris på spændingen og stemningen over et godt spil og ægte casino stemning.

Wellnessophold

Wellness opholdDer findes næppe et par, der vil takke nej til et dejligt afslappende ophold på et wellness-hotel. Her er der mulighed for fuldstændig afslapning i badekåbe og tøfler – så er stilen og tempoet helt nede på et niveau, hvor hverdagens travlhed slipper taget i én.

Her kan dagen og aftenen nydes i wellness-området, uanset om der er lyst til spa, jacuzzi eller swimmingpool. Det hele sluttes selvfølgelig af med en overnatning i hyggelige værelser, hvor den afslappende stemning fortsætter.

Et wellness-ophold er en lille oplevelse med et stor virkning på krop og sjæl.

Kro- og hotelophold med middag for 2

kroophold i hele danmarkEt af de gavekort der gennem tiden har været blandt de mest populære, er et gavekort til kro- eller hotelovernatning med middag for to personer- og er stadig meget brugt. Det er ikke uden grund, da et sådant gavekort altid vil falde i god smag hos modtagerne.

Det giver muligheden for et lille og kærkomment afbræk i hverdagen, kan bruges overalt i landet på det tidspunkt, hvor det passer bedst – og vil give parret noget at glæde sig til. Et kro- eller hotelophold med middag er måske den lille oplevelse, der lader parret vende tilbage til hverdagen med fornyede kræfter og en dejlig oplevelse rigere.

Luksus spaophold for 2

Luksus spaophold for 2En sund sjæl og et sundt legeme er netop, hvad de heldige modtagere af dit gavekort til et luksus spahold kan opleve. Det er en helt igennem afslappende oplevelse at have tid til oplevelser i fitness-afdelingen og efterfølgende Aqua Spa, hvor muskler og led føler sig forkælet – og brugt på den helt rigtige måde.

Spaterapeuter hjælper med den rette vejledning, så det optimale indhold af opholdet opnås.

Når alt dette sammenfattes med lækkert dobbeltværelse, velsmagende sund og lækker menu i restauranten og en herlig forfriskende morgenbuffet inden afrejsen, er der lagt op til en herlig og sund oplevelse.

Hotelovernatning for 2

HotelovernatningEn af de største fordele ved at give et gavekort til en hotelovernatning for to personer er, at modtagerne af din gave har så mange forskellige valgmuligheder.

Gavekortet kan nemlig indløses over hele Danmark, hvor det heldige par selv bestemmer, om de har lyst til en overnatning i en storby, hvor diverse kulturelle oplevelser kan nydes – eller hotelovernatningen skal finde sted på et sted, hvor store naturoplevelser og rolige omgivelser er i højsædet.

Dette giver parret mulighed for at planlægge oplevelsen helt efter egne ønsker og præmisser, hvorfor et gavekort til en hotelovernatning for to personer aldrig kan være en ”forkert” gave.

Bed and breakfast

Overnatning på bed and breakfast har fået en renæssance gennem de sidste år. I modsætning til overnatning på hotel eller på campingpladser giver overnatning på bed and breakfast en helt anderledes personlig oplevelse, idet overnatningen foregår i samme bygning – eller en mindre separat bygning ved værtsparrets hjem – hvorfor man kommer meget tæt på den personlige, imødekommende og venlige stemning, der normalt forbindes med overnatning på bed and breakfast.

Overnatning på bed and breakfast er et anderledes, personlig og – som oftest – billigere alternativ til de mere gængse overnatningsmetoder.

Mini ferie for 2

MINIFERIE FOR 2Et gavekort til en miniferie giver utrolig meget valgfrihed. Giver du et sådant gavekort til et par, kan de vælge at bruge det til kulturelle oplevelser i storbyen, nyde de åbne vidder i Sønderjyllands natur eller måske nyde de store åbne strande ved Vesterhavet.

Parret vælger selv, om det skal være en aktiv ferie med mange forskellige oplevelser eller miniferien skal bruges til at trække stikket ud og lave – ingenting.

Her kan du give en gave, der giver frit valg på alle hylder – og det par, der modtager din gave, vil med stor sikkerhed glæde sig over at tilrettelægge – og nyde – miniferien.

Den alternative og overraskende gave

 

Salsa for par

Salsa for parKender du et par, det sidder klistret til skærmen, når ”vild med dans” ruller over skærmen? Så har du med et gavekort til Salsa for par muligheden for at lade dette par komme på gulvet og selv opleve suset ved at svæve over dansegulvet.

Salsa er en sensitiv, sjov, levende og temperamentsfuld dans, der taler til både krop og sjæl. At danse salsa kræver fuld opmærksomhed – ikke bare på selve dansen, men også på partneren, så her er samarbejde et af nøgleordene. Der gives selvfølgelig introduktion i greb og trin, så parret hurtigt kommer ind i ”rytmen” og opnår det fulde udbytte med glødende kinder og godt humør til følge.

The Killing Room

gave til par - The Killing RoomEt gavekort til en oplevelse i ”the killing room” skal kun gives til det par, der sætter pris på spænding og kan lide et godt mysterium. Det er en oplevelse, der kræver både mod, omtanke, kreativitet og hurtige beslutninger.

Parret sættes ind i et ”kælderrum”, hvorefter de skal løse forskellige opgaver indenfor et time for at slippe ”levende” ud igen. Her skal der virkelig samarbejdes og alle skjulte talenter skal findes frem for at løse de indviklede gåder, der fører frem til en opklaring – og et fortsat liv i frihed.

Dette er den perfekte oplevelsesgave til parret, der sluger diverse krimiserier og –film – og sætter en ære i at gætte hvem forbryderen er.

Kærlighedskoncert

KærlighedskoncertNår du skal finde den perfekte gave til et par, kan du overveje en helt ny og spændende oplevelse. En kærlighedskoncert foregår i parrets eget hjem, hvor en musiker kommer og giver en privat og intim koncert, hvor fokus er på kærlighed og samliv.

Selve koncerten er et musikalsk foredrag, hvor alle aspekter indenfor kærlighed og samliv behandles på musikalsk og indlevende måde.

Leder du efter en anderledes og nyskabende gave, kan et gavekort til en kærlighedskoncert være netop det, der gør din gave til et frisk input i parrets hverdag.

Romantisk luksus ansigtsbehandling

Romantisk luksus ansigtsbehandlingDer findes ikke noget bedre end at blive forkælet – det skulle da lige være at blive forkælet sammen med den, man holder af. Med et gavekort til en romantisk luksus ansigtsbehandling giver du både ham og hende en oplevelse, hvor både velvære og nærvær sættes i højsædet.

Når ansigtsbehandling, -massage og afsluttende dybdemassage af ansigt, hals, skuldre og nakke kombineres med en romantisk og afslappet atmosfære, hvor der også serveres et glas champagne, er der garanti for en optimal oplevelse til fælles glæde.

Kaffebrygning

kaffebrygningKaffe er måske den mest populære drik på verdensplan og findes i et utal af varianter. Du kan sende et par på kursus i kaffebrygning, hvor de kommer til at stifte bekendtskab med kaffevarianter fra hele verden.

Professionelle baristaer og kafferistere vil under kurset vejlede om alt indenfor dyrkning og forarbejdning af de eftertragtede bønner, ligesom parrets vil opnå de færdigheder, der gør dem i stand til at brygge den perfekte kaffe i fremtiden.

Lad parret opleve forskellene på bønner fra Afrika, Centralamerika og de herlige nøddeagtige bønner fra Sydamerika – og lad dem finde netop den yndlingskaffe, de skal nyde fremover.

Rundflyvning over Danmark

Rundflyvning over DanmarkDanmark er et dejligt land, der fortjener at blive set – også fra oven. Med et gavekort til en rundflyvning et eller andet sted i Danmark kan du bidrage til en oplevelse, hvor byer, marker, skove og strande nydes fra oven. Det er en storslået oplevelse, der kan tage pusten fra enhver og giver et helt andet perspektiv på de ting, der normalt opleves fra jordhøjde.

Husk endelig at minde parret om at tage kamera med på flyveturen, så de mange indtryk kan nydes i form at billeder, når de igen befinder sig på landjorden og har lyst til at genopleve det hele.

Kokkeskole

kokkeskoleMange tv-programmer om madlavning på alle niveauer har øget interessen for madlavning i de danske hjem. Disse indtryk kan nu suppleres med et kursus på en kokkeskole, hvor de visuelle indtryk kan udleves og omsættes i praksis.

Her vil parret under vejledning af professionelle kokke lære at sammensætte og lave perfekte menuer – til glæde for dem selv og de gæster, som kommer i deres hjem. Et gavekort til et kursus på en kokkeskole vil med stor sikkerhed give et par med kulinariske interesser større mod på at kaste sig ud i lækre retter – og de vil hjembringe nye idéer og input, der kan bruges i lang tid fremover.

Bodyflight i vindtunnel

bodyflight gave til parMennesker kan ikke flyve – og dog. Hvis du giver et eventyrlystent par et gavekort til bodyflight i en vindtunnel, kan de faktisk komme til at flyve. Det foregår i praksis ved, at de lukkes inde i en vindtunnel bygget af glas. I bunden af denne tunnel sørger kraftige elektromotorer for den nødvendige vind, der får kroppen til at holde sig svævende.

Inden parret slippes løs til denne forrygende oplevelse, får de selvfølgelig instruktion af erfarne instruktører, der sørger for at alt går rigtigt til.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at prøve bodyflight – udover lysten til at prøve en helt ny og anderledes oplevelse.

At finde en god gave til et par kan være noget af en opgave. At finde en meningsfuld gave til ham eller hende kan være svær nok – og opgaven bliver ikke nemmere af, at det skal være en gave, der passer til to personer.

Der findes et utal af muligheder, når et par skal forkæles med en gave, der ligger lidt ud over det sædvanlige. Giv eventuelt et gavekort til en kulinarisk oplevelse, en udfordring der kræver en fysisk indsats, et romantisk ophold på kro eller hotel – eller noget helt anderledes og spændende. Oplevelsesgaver som disse er noget de, som par, kan bruge sammen og skabe nye minder.

Som du kan se på denne side, er mulighederne for at finde den oplevelse, der passer bedst til netop det par, der skal have din gave, næsten uendelige. Brug fantasien og find den sjove oplevelsesgave til par, som du mener passer til situationen. Netop din gave vil vække opsigt på gavebordet – eller under juletræet – og du vil blive husket for, at dit gavekort er den perfekte gave, der ikke gemmes bort i skabet eller skuffen – men bliver brugt og husket i lang tid fremover.