Wellness ophold
Artiklens indhold

Wellness ophold er populære som aldrig før, da vi for alvor har lært at sætte pris på sådanne skønne miniferier. Og her i Danmark er vi totalt forkælede med nogle af de bedste ophold i verden.
Dette er med til at gøre de danske wellness ophold i særklasse, så bliv endelig hjemme i Danmark og oplev hvad vores eget land kan byde på. Du vil med garanti ikke blive skuffet.

Kragerup Gods på Vestsjælland danner rammerne om nogle af de bedste wellness ophold i Danmark. Her kan man opleve et af de historisk vigtigste godser i Danmark, som er opbygget efter alle kunstens regler med voldgrav og forsvarsværker. Gå på opdagelse rundt på godset og mærk historiens vingesus, når du udforsker den ene stue efter den anden.

Du får desuden adgang til deres lækre spa, når du booker et weekendophold på Kragerup Gods. Deres gastronomi har også vundet flere priser, og du kommer med sikkerhed til at føle dig helt kongelig med et ophold på dette skønne gods. Så er du på udkig efter et skønt ophold på Sjælland er dette et oplagt valg.

Wellness ophold på Kragerup Gods
Gavekort kan købes hos

I den barske natur i Thy finder du det anmelderroste Hotel Thinggaard. Thy er de seneste år blevet utroligt hipt, da flere og flere har fået øjnene op for den helt fantastiske natur i området. Dette er desuden blevet udnævnt til nationalpark.

Efter du har været ude at opleve den barske og fascinerende natur, så kan du glæde dig til at komme tilbage til hotellet og blive forkælet efter alle kunstens regler. Du får bl.a. en 4-retters menu med lokale råvarer med i købet, når du booker et ophold hos Hotel Thinggaard. For ikke at glemme gratis entré til det lækre Sydthy kurbad og lækker chokolade ved ankomst. Så leder du efter et godt wellness ophold i Jylland, så er dette et glimrende bud.

Luksus wellness ophold på Hotel Thinggaard
Gavekort kan købes hos

Leder du efter et godt ophold på det sydlige Sjælland eller på Lolland og Falster, så skal du med sikkerhed prøve wellness på Bandholm Hotel.

Det er nemlig 2 år i træk kåret til Danmarks bedste hotel, og hotellet har vundet et utal af fine priser. På trods af dette har de yderst rimelig priser, så leder du efter et godt wellness ophold tilbud, skulle du tage et nærmere kig på Bandholm Hotel.

Der er både mulighed for jacuzzi og massage, og ved flere af deres ophold er dette inkluderet i den yderst rimelige pris. Samtidig har de et helt igennem fantastisk køkken, som leverer gastronomi på et meget højt plan. Hotellet ligger desuden smukt, så mange af værelser er med flot havudsigt over Smålandshavet.

Ophold på Bandholm Hotel
Gavekort kan købes hos

Vi vender nu tilbage til Nordjylland, da der er flere gode wellness ophold her. Et af de andre gode ophold finder du hos det legendariske Hotel Viking, som i sær har fokus på forkælelse via spa og god mad.

Man kan bl.a. booke ophold med adgang til havsaltscrub og blid massage, ligesom der er fri adgang til deres lækre spa og fitness. I deres spa finder du desuden en tagspa, hvor du har en fantastisk udsigt over Kattegat.

Du spiser selvfølgelig også glimrende på Hotel Viking i Sæby, men deres helt store es er den fantastiske spa og forkælelse, som man nyder på hotellet.

Wellness ophold på Hotel Viking
Gavekort kan købes hos

Find wellness ophold tilbud online

Det bedste sted at finde et billigt wellness ophold er online, da de forskellige udbydere er i hård konkurrence om kunderne på nettet. Og samtidig er det på nettet, at langt de fleste ophold bliver booket.

Hold derfor godt øje med gode tilbud på ophold, så kan du spare mange penge på dit næste ophold. Er du fleksibel med din kalender, så kan du spare ekstra mange penge. Ofte kan du finde ekstra billige ophold på hverdage, da mange wellness hoteller er fyldt i weekenden, men har svært ved at sælge deres pladser i hverdagen.

Og har I mulighed for at tage en ekstra overnatning, så får man ofte rigtigt meget værdi for pengene med 2 overnatninger. Hvis I finder en god deal på 1 overnatning og I ønsker en ekstra overnatning, så kontakt hotellet og hør om mulighederne. Ofte kan man få en ekstra overnatning temmelig billigt, da det skaber omsætning på hotellet.

Vi vil i den grad anbefale dig at læse om spaophold på denne side, da det er noget du også kan overveje.

Find de bedste i Jylland

Skal du finde et godt wellness ophold i Jylland, så er du rigtig heldig. Jylland er plastret til med historiske kroer og slotte, ligesom der ligger masser af skønne spa og wellness hoteller.

Der er noget for enhver smag, og ofte har stederne taget det lokale køkken og den lokale kultur til sig, så det er spændende at komme godt i Jylland og prøve noget forskelligt.

Derudover er Danmark helt i særklasse, når det kommer til gastronomi, som jo bestemt er en yderst vigtig del af et godt wellness ophold. Vi har ligeledes en fantastisk evne til at skabe hygge, hvilket man kan opleve på de mange spædende ophold rundt i landet. Danmark har nemlig alt det, som der skal til for at gøre et sådant ophold helt fantastisk. Først og fremmest har vi masser af spændende historiske steder, såsom slotte og gamle kongeligt privilegerede kroer og hoteller.

I Jylland vil man opleve, at der er utroligt forskelligt fra øst til vest og fra nord til syd. Dette er en gastronomisk, historisk og kulturel rejse, hvor du samtidig bliver forkælet på alle mulige måder.

Her i guiden er nævnt et par gode steder i Jylland, men der er så mange andre gode wellness ophold i Jylland, som bare venter på dig.

Find de bedste på Sjælland

De fleste wellness ophold på Sjælland ligger et stykke fra København, selvom storbyen også byder på nogle spændende muligheder.

På Kongernes Nordsjælland finder du historiske slotte og badehoteller, som virkelig får dig til at leve tilbage til en svunden tid.

På Vestsjælland er der ligeledes flere historiske slotte, som er indrettet til skønne weekendophold med helt eminent forkælelse.

Sydsjælland har dog også virkelig meget at byde på, og turismen blomstrer i det område takket være skønne ophold og spektakulær natur.

Find de bedste Fyn

Leder du efter et wellness ophold på Fyn, så er der også mange gode steder her. Fyn har en enorm charme med gamle smukke landsbyer, og du finder flere skønne kroer, slotte og hoteller rundt om i de mindre byer på Fyn.

Tag eventuelt cyklen med på dit wellness ophold på Fyn, da det kuperede terræn, de store skove og de smukke landsbyer gør cykling til en fantastisk oplevelse.

Og efter en sådan cykeltur, så er der ikke noget så skønt som god mad, spa og wellness til de ømme muskler. Man kan selvfølgelig også bare nøjes med at skønt ophold på Fyn, men man bør næsten komme lidt omkring på den smukke Ø, når man nu er der.

Gå til oversigten over kroophold ved at klikke her.

Nyd spa og wellness ophold sammen med kæresten

Et spa og wellness ophold med kæresten er vitaminer for sjælen. Her er der tid til at slappe fuldstændig af, og ellers bare nyde hinandens selskab i de fantastiske rammer.

I er langt væk fra hverdagens stress og jag, og det eneste i skal gøre er at slappe af, lade jer forføre af stedet og spise den udsøgte mad, som hører med til et skønt ophold.

Romantikken får simpelthen et boost, når I lader jer forkæle på et af disse steder. Der er nemlig alt det I har brug for, når I skal lade op igen og finde tilbage til kærligheden.

Og det er en helt igennem fantastisk gave, som din partner vil sætte stor pris på. Det store udvalg gør desuden, at det er nemt at finde et ophold lige efter jeres smag. Har i lyst til at opleve en del af Danmark, som i aldrig har oplevet, så book et ophold her.

Eller har i måske bare lyst til det skal være nemt, så kan i også finde et billigt wellness ophold i jeres område, da det er noget at vælge mellem overalt i landet.

Du kan også købe et gavekort til et wellness ophold, og så ellers lade kæresten bestemme stedet. Der er masser af muligheder for at gøre det en helt igennem romantisk gave, og en investering i jer 2 og jeres forhold. Mulighederne er uendelige takket være Danmarks mange skønne steder og ophold.

Find flere oplevelsesgaver på vores forside.