Ølsmagning hos Trolden bryghus

Ølsmagning hos Trolden bryghus
Artiklens indhold

Øl er forbundet med dansk tradition, både hvad angår produktion og ikke mindst smag. For mange personer er øl ikke bare en drik, som nydes til middagen. Der findes et hav af forskellige smagsvarianter, som vil åbne en verden af ny erfaring for de personer, som får indblik heri.

Et ølbrygning kursus kan være den perfekte gave til vedkommende, der fortjener en oplevelse med øl som centrum. Gaven kan gives til enhver anledning og skabe glæde i lang tid.

Herunder kan du læse mere om, hvad en gaveoplevelse til Trolden Bryghus inkluderer og få indblik i mulighederne med ølsmagning i Kolding.

Dette er inkluderet i ølbrygning som gave

Når du giver en oplevelse, forærer du modtageren en gave, som vil bringe både glæde og minder. Et kursus omhandlende smagsprøver af en række udvalgte øl kan udvide smagsrepertoiret og give inspiration til selv at gå på opdagelse i øllets verden.

Du har mulighed for at give en gave, der kan glæde fra 2 personer og op til 6 personer.

En oplevelse hos Trolden bryghus er en kvalitetsbevidst gave, der adskiller sig, da der serveres hjemmebrygget øl fra egen produktion.

Bryghuset er geografisk optimalt placeret i hjertet af Jylland og byder gæsterne velkommen i både bryggeriet og destilleriet med engageret rundvisning, der viser kærligheden til produktionen af hjemmelavet øl.

Oplevelsen inkluderer følgende:

  • Smagsprøver af håndlavet og hjemmebrygget øl
  • Mulighed for at smage rom fra egen produktion
  • Guidet rundtur i bryggeriet og destilleriet
  • Mulighed for at få specialøl med hjem
  • Varighed af oplevelse på cirka 1,5 time

der bliver serveret en øl

Trolden bryghus i Kolding

Bryghuset blev etableret i 2005 og er opkaldt efter den forhenværende jernbane Troldhede-Kolding-Vejen-Jernbane, der tilbage i tiden fragtede brunkul igennem Jylland. Banen lukke tilbage i år 1968, og for at ære dets minde og historie valgte folkene bag bryggeriet at opkalde det efter denne.

Netop denne nostalgiske tilgang og det at værne om gamle historier og traditioner er de værdier, som Trolden Bryghus er bygget op omkring og fungerer på i dag.

Bryggeriet sætter en ære i selv at brygge kvalitetsøl fra start til slut uden brug af moderne teknik, men hvor der i stedet bliver produceret med håndkraft og sans for detaljerne og processen. Det er holdning på stedet, at hjemmelavet øl smager bedre.

Øl fra Trolden er såkaldt dansk mikroøl. Det vil sige øl, som er hjemmelavet på mikrobryggeriet i Kolding.

Øllet er lavet efter ”Champagnemetoden”, hvor gæren selv produceret de små bobler, som kendetegner den gode, ægte øl. Derudover skaber metoden en ekstraordinær lang holdbarhed af de færdigproducerede øl, som bryghuset sælger til deres gæster.

Få indblik i flere bryghuse og muligheder for ølsmagninger i dette indlæg.

Sådan bestiller du din oplevelsesgave

Her hos Oplevelsesgaverforalle.dk er det nemt at få et overblik over alle de mange muligheder, som findes i forhold til at give en unik gave, der skaber minder.

Du skal blot finde Trolden Bryghus som konkret gaveønske på vores hjemmeside, og herfra vil du blive ledt videre til bestillingen.

Prisen for begivenheden vil afhænge af, hvor mange personer der skal deltage i begivenheden.

Ved bestillingen kan du desuden finde nærmere info om, hvor begivenheden finder sted og læse nærmere om, hvordan andre gæster har anmeldt oplevelsen.

Hvis du repræsenterer en større gruppe af mennesker (6+ personer), som ønsker en fælles oplevelse, kan du i bestillingsfeltet blive henvist til at udfylde en specifikt formular, hvorefter du vil blive kontaktet.

Når du bestiller, har du mulighed for at sende gavekortet (som fungerer som adgangsbillet til begivenheden) direkte til vedkommende, som skal modtage gaven. Modtageren kan selv booke tidspunkt for oplevelsen, som har hele 24 måneders gyldighed.