Romantisk ophold – se 5 gode bud på romantiske ophold for 2

romantisk ophold for 2
Artiklens indhold

Hvis du leder efter den ultimative gave til din ægtefælle, kæreste eller elsker, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her får du nemlig en guide til og bud på en række oplevelser, der er helt perfekte til forelskede par: nemlig et romantiske ophold for 2.

Et romantisk ophold for 2 er lige præcis det – romantisk, afslappende og bare super dejligt. En sådan gave vil helt sikkert falde i rigtig god jord. Men du skal selvfølgelig tænke meget over, hvilken type af ophold, som du skal vælge til dig selv og din elskede.

Se vores bud på helt igennem romantiske ophold herunder!

Hotel Thinggaard – romantisk ophold for 2 med spa i den klassiske danske natur

Billigt spaophold hos Hotel Thinggard

Er du og din partner til en blanding af god mad, smuk natur, klassisk dansk hygge og ikke mindst spa og wellness, så er et spaophold på Hotel Thinggaard en fremragende gave. Her er der tale om et romantisk ophold for 2 med spa, og derudover en fremragende mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag.

Hotel Thinggaard ligger smukt placeret i Nordjyllands simple men imponerende natur, langt væk fra de nærmeste store byer. Tæt på Sydthy Kurbad og Thy Nationalpark er der rig mulighed for at pleje både krop og eventyrlyst.

Når du bestiller et lækkert weekendophold for dig og den, du har kær, på Hotel Thinggaard, så er følgende inkluderet i prisen:

 • Overnatninger (du vælger mellem 1 og 2) i et dobbeltværelse
 • Én omgang lækker 3-retters menu i den tilknyttede restaurant
 • Morgenbuffet (du vælger mellem 1 eller 2 omgange)
 • Én omgang gratis adgang til Thy Kurbad
 • Ekstra ydelser som fx gratis internet og parkering

En af de ting, som Hotel Thinggaard promoverer sig på, er brugen af lokale og sæsonbaserede råvarer i deres restaurant. Som gæster kan I derfor forvente rigtige danske råvarer der er plukket lige i nærområdet.

Benniksgaard Hotel – Mærk historiens vingesus i gamle sønderjyske bygninger

benniksgaard-hotel

På Benniksgaard Hotel i Sønderjylland får I muligheden for et ophold fuld af wellness og fuld af historiske referencer. Placeret i hjertet af det gamle Sønderjylland tilbyder de smukke bindingsværksbygninger med mange hundrede års historie masser af stemning og atmosfære.

På Hotel Benniksgaard er det luksus og afslapning, der er i højsædet. Mens der er rig mulighed for at tage en gåtur i de smukke omgivelser, så er selve hotellet uden tvivl et sted, der giver jer lyst til at blive og koble helt af. Masser af tid til tosomhed, lækker mad og gode bøger er noget af det, som I får med dette ophold.

Rent praktisk er følgende ydelser inkluderet i prisen:

 • Fri parkering og frit internet i hele opholdets tid
 • 1 overnatning i superior dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • Eftermiddags kaffe- og kage
 • 4-retters menu i den tilknyttede restaurant
 • Stor morgenbuffet
 • 1 vandsengsmassage per person
 • 10 procent rabat i gårdbutikken

Benniksgaard Hotel er beliggende tæt ved den dansk-tyske grænse. Skulle I få lyst til en hurtig smuttur over grænsen eller forlænge weekenden med en tur til Tyskland, er der derfor rig mulighed for at gøre dette.

Hotel Amerika – Spahygge på moderne og eksklusivt hotel

hotel-amerika-romantisk-ophold-

I en lidt anden afdeling af romantiske ophold for to finder vi et sted som Hotel Amerika i Hobro. Her er de klassiske og historiske rammer skiftet ud med noget mere moderne og strømlinet. På mange måder afspejler hotellets interiør og koncept dermed det land, som det er opkaldt efter.

På Hotel Amerika er I aldrig langt fra mennesker og langt fra byen. Men samtidig betyder hotellets placering i Østerskoven, at der er masser af ro og natur at lade op omkring. Med i prisen for en romantisk weekend hører følgende:

 • Stor morgenmadsbuffet
 • 3-retters menu i den tilknyttede restaurant
 • 1 time i spaafdelingen, kun for dig og din partner
 • Dobbeltværelse
 • Gratis internet og parkering

På Hotel Amerika får i 4-stjernes kvalitet og hotelværelser, der er indrettet unikt. Her behøver I ikke at være bange for at det skal blive kedeligt eller upersonligt.

Kragerup Gods – Luksus på herskabeligt hotel på Sjælland

Kragerup Gods romantisk ophold

Fra hovedlandet til Sjælland. Her findes nemlig en anden meget traditionsrig bygning, nemlig Kragerup Gods. Her har selveste Karen Blixen slået sine folder, og nu kan det blive arenaen for jeres romantiske weekend sammen.

Kragerup Gods er et hotel og spasted, men det er også mere end det. Godset drives så grønt og bæredygtigt som muligt, og det har givet det stor opmærksomhed. Slægtet ejes den dag i dag af Dinesen-slægten, og lokalerne og området er gammelt og historisk.

Broholm Slot – Gå helt i zen på fine Fyn

broholm-slot-vaerelse

Endnu en lokation med et lidt royalt islæt finder du på Fyn. Her står Broholm Slot midt i det fynske landskab og minder om fordum tiders pomp og pragt. Faktisk kan man gå så langt som at kalde det en eventyrlig oplevelse at være på Broholm Slot – for den middelalderlige voldgrav, den smukke sø og de vidunderlige gemakker vidner om tydeligt om stedets 700 år lange historie.

På Broholm Slot er det ikke meningen, at I skal stresse over noget som helst. Således er det vigtigste her, at I vender hjem fuldstændig ladede op og helt afslappede. Når I lader eventyret strømme ind under besøget på det fynske slot, får I følgende med i prisen:

 • Overnatning i et ægte slotsværelse
 • Lækker eftermiddagskaffe med hjemmebagte kager
 • Morgenbuffet
 • 3-retters menu i den tilknyttede restaurant
 • Gratis parkering

Der er ikke meget, I behøver at huske, når I besøger Broholm Slot. Hvis I vil gå ture i naturen, er det en god idé med praktisk tøj. Bøger til lidt underholdning er heller ikke af vejen.

Ystad Saltsjöbad – Ultimativ wellness i svenske omgivelser

ystad-saltsjobad-spaophold i Svergi

Skal der noget helt andet til end de ting, som de danske tilbud inden for romantiske ophold for 2 kan byde på, så er Ystad Saltsjöbad i Sverige sikkert det helt perfekte sted for dig og din elskede.

Hotellet ligger helt ned til Østersøen, så her kan man tage det smukke landskab og hav til sig, når man ikke bruger tiden på at slappe af eller benytte sig af de mange spamuligheder. Hotellet er moderne og hyggeligt indrettet, og så er det store fokus på de imponerende wellness-områder. Ystad er sande eksperter på netop dette område, som de har perfektioneret gennem hele 120 år.

Her får du:

 • En overnatning i et dobbeltværelse
 • 3-retters menu i den tilknyttede restaurant (drikkevarer ikke inkluderet)
 • Morgenmadsbuffet
 • Adgang til spaområde, morgenkåbe, tøfler og ekstra håndklæder
 • Gratis parkering

Når I besøger Ystad Saltsjöbad må I ikke glemme at tænke over, om det er nødvendigt at booke behandlinger på forhånd. Nogle af tilbuddene i wellness-området kan det nemlig være en god idé at sikre sig ikke bliver udsolgt.

Alter Meierhof – Over grænsen for den ultimative luksus

alter-meierhof-ophold i Tyskland

Alter Meinhof er det sidste punkt på listen, men det er bestemt ikke det mindst imponerede af dem. Her skal I til Tyskland for at få jeres romantiske get away, men så får I til gengæld også oplevelsen af noget nær den ultimative luksus.

I Tyskland er de fleste ting typisk lidt større, og luksuriøse hoteller og spaområder er ingen undtagelse. På Alter Meinhof får I således et femstjernet hotel beliggende i smukke omgivelser lige ned til en fjord. Her får I muligheden for at spise på restauranter af absolut topklasse og benytte jer af et spaområde, der både har mange og meget varierede muligheder. Her får I:

 • Stilfuldt Meinhof-værelse
 • Morgenmadsbuffet
 • Fri adgang til Thermal Spa
 • 3-retters menu i den tilknyttede restaurant
 • 1 omgang lagune eller papaya-behandling per person
 • Afskedspakke

Det er vigtigt at lægge mærke til, at netop dette ophold er tidsbegrænset til mellem søndag og torsdag.

Et romantisk ophold kan være mange ting

For selvom et romantisk ophold altid vil indeholde nogle faste komponenter, så kan de forskellige ophold se meget forskellige ud. Du skal overveje, hvad der er bedst til netop jer. Det kan for eksempel have noget md geografi at gøre; er i måske mest til et romantisk ophold på Sjælland, eller giver det mere mening med et romantisk ophold i Jylland?

Det kan også være, at du gerne vil kombinere afslapning med ferie. Et romantisk ophold i Sverige eller et andet naboland kunne her være en god løsning. For nogle er det drømmen med adgang til en spa, for andre er det lækker mad og omgivelser, der er i højsædet. Her kommer 7 forskellige forslag, som du med fordel kan tage udgangspunkt i.

Alternative muligheder

Der er altså virkelig mange gode tilbud inden for romantiske ophold for 2 at vælge mellem til dig og din bedre halvdel. Disse syv forslag repræsenterer forskellige gode varianter, men du kan selvfølgelig også vælge nogle alternative gaver.

Skal det være ekstra intimt og ekstra luksuriøst, så kunne I for eksempel prøve et romantisk ophold for 2 med spa på værelset. Som en gave til for eksempel kvinden i dit liv kunne dette være en succes, fordi I så får ultimativ kærestetid. Det er dog typisk også en lidt dyrere løsning end mange af de andre. Du kan se flere eksempler på de mange varianter af spaophold her.

Husk altid at læse betingelser og beskrivelser grundigt, inden du bestiller dit romantiske ophold. På den måde bliver I mest glade.