/Populære julegaver til dem der har alt i 2017
Populære julegaver til dem der har alt i 2017 2018-03-04T14:31:07+00:00

Populære julegaver til dem der har alt i 2017

Spadag

Spadag DGDAKvinder vil gerne forkæles- og netop i forbindelse med en julegave har du muligheden for at give kvinden, der har alt, en oplevelse, der ikke kommer til at samle støv i klædeskabet.

Et jule-gavekort til en spadag er en dejlig og personlig gave, der utvivlsomt vil falde i god jord hos din datter, kæreste, hustru eller svigermor. Hun vil med stor sikkerhed sætte pris på en oplevelse i lækre omgivelser, hvor velvære og forkælelse sætter netop hende i centrum.

Wellnessophold

Afslappende wellnessJulen er en travl tid. Netop derfor er et gavekort til et wellnessophold til den travle husmoder den julegave, der kan genoprette fred og ro. Et ophold med velvære og personlig forkælelse kombineret med lækre omgivelser og masser af tid til afslapning, vil med stor sikkerhed være en meget velkommen gave, når den åbnes i forbindelse med julen.

Det kan være svært at finde den perfekte julegave til kvinden, der har alt – og netop derfor er en julegave i form af et gavekort til et wellnessophold det oplagte valg – og helt sikkert noget hun ikke har i forvejen.

Ansigtsbehandling

ansigtsbehandling DGDANår en personlig julegave til datteren, kæresten, hustruen, svigermor eller andre kvinder skal findes, behøver det ikke være tøj, kosmetik eller parfume, der skal lægges under juletræet.

En personlig julegave, der vil blive værdsat højt hos langt de fleste kvinder, er et gavekort til en ansigtsbehandling. Et par timers ansigtsbehandling med afrensning, massage og efterfølgende behandling med diverse lækre hudprodukter er en gave, der kan bruges på ethvert tidspunkt – og er en gave, der holder længe, da den efterfølgende følelse af velvære og ren personlig nydelse holder i lang tid efter behandlingens afslutning.

Chokolademassage

ChokolademassageEnhver kvinde vil sikkert se lyksalig ud, når hun tilbydes massage. Din personlige julegave til kvinden, der virkelig skal forkæles, kan være mere end almindelig massage.

Lad din julegave i 2017 være den, der giver en oplevelse, som enhver kvinde vil snakke om længe. Chokolademassage indbefatter en full-body massage med varm chokolade. En sådan massage er en herlig muskelafslappende oplevelse – og chokoladen tilfører sunde og nærende stoffer til huden, der samtidig bliver tilført fugt.

Velværet og taknemmeligheden over netop din julegave vil vare længe efter julens afslutning – og du vil sikkert blive takket mere end én gang for denne gave.

Brunch

BrunchEt gavekort til en lækker brunch er én af de julegaver, der vil blive værdsat, når julens travlhed er overstået. Med et sådant gavekort sikrer du den heldige kvinde, der skal forkæles i julen, en perfekt start på en fridag, der kan startes med brunch i en restaurant efter eget valg.

Sætter hun pris på en god brunch med en stor menu med bacon, tærte, pølser og andre lækre sager som pandekager, oste og muffins, vil julegaven fra dig sikkert være den gave, som hun vil sætte stor pris på – også efter jul, når gavekortet skal indløses.

5 gode julegaver til manden der har alt

Kør djævleræs

Kør djævleræsDjævleræs er en oplagt julegaveide til manden, der har alt. Her vil du give ham en gave, der tiltaler ”den indre drengerøv” og med stor sikkerhed vil gøre din julegave til den bedste, der kan ligge under juletræet.

En trøje eller skjorte vil med stor sandsynlighed havne i skabet, men en gavekort til djævleræs vil blive brugt – og han vil sikkert ikke vente længe med at indløse et gavekort til netop denne specielle og udfordrende oplevelse.

Julegaven til ham, der skal opleve noget i 2017, kan derfor være et gavekort til at køre djævleræs – og det vil med stor sikkerhed blive værdsat højt.

Tandemspring

TandemspringJulegaven til kæresten, manden eller svigersønnen kan være et gavekort til en tandemspring. Dette kræver, at modtageren er lidt af en vovehals og ikke er bange for nye udforinger. Det kan virke lidt grænseoverskridende at forlade en fly i flere kilometers højde og lade sig dale mod jorden i en faldskærm.

Alt sker selvfølgelig sammen med en uddannet instruktør, så sikkerheden er helt i top.

Et gavekort til tandemspring er således en perfekt gave til manden, der har alt – undtagen højdeskræk – og har mod på en oplevelse, der ligger lidt ud over det sædvanlige.

Bridgewalking (på Lillebælt)

bridgewalkingJulegaven til manden der skal prøve noget enestående, kan med fordel være et gavekort til bridgewalking på Lillebæltsbroen. Det er en unik oplevelse, da bridgewalking på Lillebæltsbroen er det eneste sted i Europa, hvor denne oplevelse tilbydes.

Under kyndig vejledning af en erfaren guide føres han op i 60 meters højde, hvor han går på en smal passage 20 meter over de tog, biler og cyklister, der passerer broen. Bridgewalking vil ikke kun give et sug i maven, når gaven pakkes ud juleaften, men også når turen over Lillebælt skal nydes højt over havets overflade.

Kør Lamborghini

julegaver - Kør lamborghiniMange mænd har en drøm om at køre en ægte Lamborghini sportsvogn. Du kan give gavekortet, der giver adgang til luksus, komfort og vilde hastigheder. Motorens brøl og de vanvittige accelerationer en sådan sportsvogn kan levere er ubeskrivelige – og vil blive værdsat af den fartglade mand, der skal have den helt rigtige og unikke julegave.

Selve oplevelsen foregår selvfølgelig med udførlig instruktion i køreteknik og bilens egenskaber, så din julegave til ham bliver en god og sikker oplevelse, hvor han sikkert vil sende dig en venlig tanke, når han accelerer fra 0 til 100 km/t på bare 3,5 sekunder.

Svæveflyvning

svæveflyvningDenne julegave ide kan give manden, der har alt, en oplevelse af frihed, stilhed og store oplevelser på én og samme gang. Med et gavekort til en tur i en svæveflyver kan den heldige mand, der modtager din julegave, på et tidspunkt efter eget valg opleve den utrolige frihed og stilhed som en tur i en svæveflyver giver.

Turen foregår med en erfaren svæveflyver pilot, der sørger for, at din julegave resulterer i en stor oplevelse, som kæresten, manden, svigersønnen eller hvilken som helst mand, vil blive mere en henrykt for.

5 gode julegaver til par

Hotelovernatning for 2

Hotelovernatning Ønsker du at give et par en fælles gave, kan du overveje et gavekort til en hotelovernatning for to – en oplagt julegave til parret. Der findes ikke noget bedre end at trække stikket ud og sætte de daglige forpligtelser på stand-by – og måske er det tiltrængt efter en travl jul.

Det heldige par kan selv vælge, hvornår og hvor en hotelovernatning skal nydes. Din julegave vil blive værdsat højt, når parret i fred og ro kan fordybe sig i hinanden og nyde et uforpligtende ophold, hvor velvære og afslapning kan sættes i højsædet.

Romantisk middag for 2

Romantisk middag for 2Overrask dine forældre, svigerforældre, børn og svigerbørn – eller et andet par, med en julegave, hvor de forkæles med hinandens selskab over en kulinarisk oplevelse. Mangler du en god julegave ide til parret, er der stor sikkerhed for, at netop et gavekort til en romantisk middag vil falde i god jord.

Lad parret genopleve romantikken i stearinlysets skær, mens lækre velsmagende retter og et godt glas vin nydes i hyggelige omgivelser. Gavekortet kan indløses på mange forskellige restauranter – og hvornår det ønskes – så parret har frit valg på alle hylder, når de skal bestemme, hvad der skal på menuen.

Biograftur for 2

Biograftur for 2En biograftur for to er den perfekte julegave til parret, der har alt – undtagen tid til at nyde hinandens selskab i hverdagen. Denne julegave kan nydes ved blot at afsætte en enkelt aften, hvor en romantisk og storslået film – eller en spændingsfilm – kan bringe parret ind i en fantasiverden og hverdagens travlhed kan glemmes for en stund.

Mange gange er der ikke tid til at gå ud om aftenen, hvorfor en film ofte ses på fjernsynet, men det er en helt anden oplevelse at se filmen på det store lærred i biografen. Lad din julegave til parret være skyld i, at de ikke går glip af yndlingsfilmen i de helt rigtige omgivelser.

Miniferie for 2

MINIFERIE FOR 2Langt de fleste ser frem til deres årlige ferie – og mange gange synes der at være lang tid, til den kommer. Det kan du lave om på med den perfekte julegave i form at et gavekort til en miniferie, der holdes over en forlænget weekend eller andre fridage.

Giv denne julegave til det par, der fortjener at komme lidt hjemmefra på en miniferie. De vælger naturligvis selv om miniferien skal holdes i en større by, på et mindre familiedrevet landsbyhotel eller på en hyggelig landevejskro væk fra byens larm. Miniferien kan give anledning til at opleve den danske natur og kultur overalt, da gavekortet kan indløses over hele Danmark.

Dinner in the dark

Dinner in the DarkSkal din julegave til parret være lidt ud over det sædvanlige – og har parret, der skal forkæles mod på nye udfordringer - kan et gavekort til dinner in the dark være den julegave, der vil hente de helt store smil frem.

Oplevelsen består i at nyde en hel middag med tilhørende drikkevarer i totalt mørke. Normalt bruges synsindtrykket, når en menu skal nydes, men her er alt overladt til duft- og smagsindtryk.

Dette er julegaven, der vil blive omtalt mange gange i årets løb – og du vil helt sikkert blive husket for en gave, der resulterer i en helt anderledes og spændende oplevelse.

Vi kender det alt for godt; det er svært at finde den helt rigtige julegave til dem, man holder af. Butikkerne bugner af gode tilbud, men det kan være svært at finde en god og personlig gave. Her kan du med fordel overveje at julegaven til ham, hende eller til dem begge skal være en oplevelsesgave.

Oplevelsesgaver er en perfekt julegave ide, som kan tilpasses til kvinden, manden eller som en samlet julegave til dem begge – og der er utallige muligheder for at finde den helt rigtige oplevelse, som rammer netop den/de personer, der skal forkæles med en personlig julegave.

Vi lever i et velfærdssamfund, hvorfor det kan være utrolig svært at finde julegave idéer, da mange har alt i forvejen. Her kommer oplevelsesgaver ind i billedet, da disse er gode, inspirerende og spændende gaver, der ikke kan ligges på hylden efter jul. En oplevelsesgave skal bruges – og vil således glæde modtageren, når den fås juleaften – og også vil glæde, når den skal indfries i form af en oplevelse, der er nøje udvalgt til hende, ham eller som fælles gave til parret.

Som giver af en personlig oplevelsesgave til jul, har du utallige valgmuligheder. Hvad enten den heldige modtager af din julegave er til action og spænding eller måske sætter pris på velvære og hygge, er der muligheder at finde i form af oplevelsesgaver. Det giver dig også den fordel, at gaven vil blive værdsat, når den ligger under juletræet, men i højere grad vil blive værdsat, når den skal omsættes til virkelighed og oplevelsen skal føres ud i livet.

For mange flere gode gaveidéer til ham og gaveidéer til hende.