/Gave til ham – 40 oplevelsesgaver til mænd
Gave til ham – 40 oplevelsesgaver til mænd 2018-03-04T14:27:44+00:00

Gave til ham

 

Mangler du den perfekte gave til ham, der intet ønsker sig?
➫    Så får du her 40 gode gaveidéer til manden der har alt.

 

Prøvedyk

prøvedykMange mænd og drenge har gennem tiden været fascineret af tv-udsendelser fra havets dyb – og dette med god grund. Det er en utrolig verden, der udspiller sig under havets overflade. Skal du give en gave til manden, der sluger sådanne udsendelser, bør du give ham et prøvedyk. Her kan han prøve kræfter med dykningens udfordringer uden på forhånd at binde sig til et længevarende kursus.

Giv de vandglade mulighed for at opleve det våde element med et gavekort til prøvedyk.

Læs mere om Prøvedyk oplevelsen - Klik her

Dyk med hajer

Dyk med hajerAt dykke med hajer er den ultimative dykker-oplevelse – og det kan faktisk opleves i Danmark. Det er ikke mange mænd, der kan prale af at have kigget en haj dybt i øjnene. Der findes flere oceanarier i Danmark, hvor der kan dykkes med hajer.

Om han får lov til at komme i direkte kontakt med hajerne afhænger af, hvorvidt han har et dykkercertifikat – men det er muligt at give ham en gave til dykning med hajer – selv uden certifikat.

Læs mere om dyk med hajer - Klik her

Windsurfing

Windsurfing gave til hamVi kender ham alle; manden der brokker sig over, at det altid blæser i Danmark. Nu kan du få den perfekte gave til denne mand – en oplevelsesgave til windsurfing. Mænd, der har prøvet windsurfingens glæder, brokker sig ikke over vinden mere – de elsker den.

Kender du personen, der vil elske fart, action og blæst i håret, skal du give ham en oplevelse, han aldrig vil glemme; han skal have en ordentlig tur hen over bølgerne.

Læs mere om Windsurfing gave til ham - Klik her

Havkajak

Havkajak oplevelsesgaveAt sejle havkajak er en oplevelse af de store - og den kan nydes af alle. Her er der mulighed for at give en oplevelse til ham, der ønsker at ”gå til den” for motionens skyld – og til ham, der vil sætte pris på en stille tur på vandet for at nyde naturen og stilheden i en havkajak.

Der er vand rundt om hele Danmark, hvorfor du nemt finder et sted i nærheden af gavemodtageren, hvor et begynderkursus i havkajak kan udgå fra.

Læs mere om Havkajak oplevelsen til ham - Klik her

Paragliding

Paragliding oplevelse for mændParagliding er en oplagt gaveidé til ham, der altid har ytret ønske om at få luft under vingerne. Det er en fantastisk oplevelse at hænge helt lydløst oppe i himlen og se ned på "folk og fæ" og nyde den danske natur fra en helt ny vinkel.

Et gavekort til paragliding vil utvivlsomt blive godt modtaget - mange drenge og mænd har haft ønsket om at kunne lette som en fugl - og paragliding er nok det nærmeste vi kommer på den oplevelse.

Læs mere om Paragliding gaven til ham - Klik her

Romsmagning

Romsmagning til hamLeder du efter gaven til manden, der har alt - inklusive gode smagsløg - kan du overveje at give ham et par timer i selskab med god rom. Gode - og som regel dyre - rom nydes i dag på samme niveau som god cognac og god whisky. Rommens stigende popularitet har medført, at der nu laves rom mange steder - derfor vil en romsmagning føre ham rundt i hele verden - og han vil helt sikkert have fundet nye og spændende favoritter indenfor denne ædle drik, når gaven er indløst.

Læs mere om romsmagning gave til ham - Klik her

Tamdemspring

TamdemspringGavekort til tandemspring bør gives til de rigtige vovehalse. Første spring kan virke grænseoverskridende for mange - og der er ingen vej tilbage, når skridtet først er taget. Alt sker - heldigvis - sammen med en professionel instruktør, så der er ingen fare.

Vær forberedt på, at gavemodtageren vil fortælle om oplevelsen i timevis; det er nemlig en fantastisk oplevelse at forlade et fly i flere kilometers højde - og derefter dale langsomt mod landjorden.

Læs mere om Tandemspring - Klik her

Vandski

VandskiEt gavekort til et kursus i at stå på vandski er alletiders idé. Her får gavemodtageren virkelig noget for pengene; det føles, som om man er flyvende - mens man faktisk er på vandet. Mange amerikanske film og reklamer viser personer, der står på vandski - og det ser fedt ud.

Denne fornemmelse opnås nemt - også i Danmark. Lad manden, der skal modtage din gave, få et par brædder på fødderne og lad ham føle, at han er i på standen i Miami.

Læs mere om denne gave til ham - Klik her

Kattegatcentret

KattegatcentretKattegatcentret er en oplevelse for både store og små. Her finder du gaveidéer i form af prøvedyk, dyk med hajer, rundvisning og efterfølgende sejltur med RIB sejlads – eller en anderledes og spændende udfordring, hvor man ”sover sammen” med hajer og andre fisk.

Kattegatcentret byder på mange forskellige udfordringer og oplevelser, så de er frit valg på alle hylder, når du skal finde den perfekte gave til ham, du vil glæde.

Læs mere om kattegatcenret - Klik her

Pistolskydning

PistolskydningPistolskydning. Man skal bare nævne ordet, hvorefter mange drenge og mænd vil springe op af sofaen og være klar til en oplevelse. Mange drenge og mænd elsker at konkurrere – også mod sig selv. Med et gavekort til et kursus i pistolskydning kan disse drømme opfyldes til fulde.

Under kyndig og professionel instruktion får alle muligheden for at teste evnerne for at ramme plet – og det kan i nogle tilfælde være både efter en fast skive og et bevægeligt mål.

Læs mere om Pistolskydning gave til ham - Klik her

Kitesurfing kursus

Kitesurfing kursusKitesurfing kræver to elementer; vand og blæst. Det findes til overflod i Danmark, så kitesurfing kurser kan findes mange steder i landet. Mange drenge og mænd har prøvet at flyve med drage – men at lade denne trække én hen over bølgerne stående på et surfbræt, er en helt suveræn oplevelse.

Overvej et kitesurfing kursus som gave til drengen eller manden, der tror han har prøvet alt. Han vil utvivlsomt blive en action præget oplevelse rigere.

Læs mere om Kitesurfing gaven til ham - Klik her

Bungyjump

BungyjumpBungyjump er virkelig grænseoverskridende og er ikke en gave, der skal gives til tøsedrengen. Det kræver mod og mandshjerte at springe ud fra stor højde med en elastik om benene. Sikkerheden er selvfølgelig i top med anvendelse af godkendt udstyr, men det er alligevel en psykisk udfordring.

Det siges, at alle bør prøve bungyjump én gang i livet, så der er måske nu, du skal give denne ultimative oplevelse, til ham der virkelig skal udfordres.

Læs mere om Bungyjump oplevelsen - Klik her

Pølsekursus

HotdogkursusEr manden, du skal give en gave grill-entusiast eller en god gourmet? Så er det måske, nu han skal lære at lave rigtige hjemmelavede pølser. En god dag ved grillen slutter ofte med en pølse. Efter et pølsekursus kan du være årsagen til, at han nu kan slutte dagen med hjemmelavede pølser.

Så kan du være medvirkende årsag til, at han med stolthed serverer rigtige hjemmelavede sønderjyske ringriddere, øl-pølser og spansk krydrede lækkerier.

Læs mere om Pølsekursus - Klik her

Prøv klatring

Prøv klatringEt klatrekursus kan gives til mænd i alle aldre. Her stilles der store krav til fysik og balanceevne, så han kommer på arbejde med sådan et kursus – og han vil sikkert nyde udfordringen i fulde drag.

En af de gode ting ved at give et klatrekursus i gave er, at det kan gives hele året. Der findes nemlig mange klatrearrangementer både udendørs og i indendørs haller med kunstfærdige klatrevægge.

Skal balanceevnen og højdeskrækken stå sin prøve, kan han overraskes med et klatrekursus.

Læs mere om klatring for mænd - Klik her

Whiskysmagning

whiskysmagningRigtig whisky og rigtige mænd går godt i spænd. Skal du finde gaven til ham, der sætter pris på både duft og smag af god whisky, bør du overveje at forkæle ham med et gavekort til en unik oplevelse. Her vil han blive henført til de skotske højlande og mange andre steder i verden.

Whisky produceres i hele verden og der findes hundredvis af forskellige slags. Whiskysmagning er en god start på en oplevelse, som man aldrig bliver færdig med at nyde.

Læs mere om Whiskysmagning oplevelsesgaven - Klik her

Pilot for en dag

Pilot for en dagAt lette og styre et fly i luften nærmer sig nok den ultimative drengedrøm – og muligheden for at opfylde din gavemodtagers drøm om dette, er nærmere end du tror. Flere steder i landet er det nu muligt at gennemgå et kursus, hvor man selv letter og styrer et fly – også uden forudgående kendskab. Sammen med en uddannet pilot kan drømmen udleves via et gavekort til en indledende introduktion efterfulgt af den store drøm – at styre et fly.

Læs mere om Pilot for en dag - Klik her

Kør Ferrari

Kør Ferrari gavekortPrøv at sige ordet ”Ferrari” til en dreng eller en mand – så vil du sikkert se øjnene funkle og hjertet slå lidt hurtigere. Hvis du samtidig giver ham et gavekort, der giver mulighed for at køre en Ferrari, vil du med stor sandsynlighed slå benene væk under ham – husk dog at aldersgrænsen er 18 år og han skal have kørekort.

Kender du ham med benzin i blodet og trang til at trykke på speederen, kan han glædes med en gave, der vil give ham alt, det han ønsker angående acceleration og fart.

Læs mere om denne gave til ham - Klik her

Fang din drømmelaks

Fang din drømmelaksEn kæmpelaks er drømmefangsten for enhver lystfisker - uanset alder. Laksen er nok den fisk, der i de danske farvande mest giver en oplevelse af noget sjælden og eksotisk - og så giver de en god "fight", som enhver lystfisker vil glæde sig over længe.

Giver du et gavekort til en tur på vandet, hvor det drejer sig om at fange laks, skal du være klar over, at han vil fortælle om oplevelsen mange gange - og historien bliver normalt bedre og bedre for hver gang.

Læs mere om gaven til ham - Klik her

En god bøf for to

En god bøf for toGennemstegt, medium eller rød? Det kan den heldige mand, der modtager dit gavekort heldigvis selv bestemme. Ligeledes kan han bestemme, om det skal være tournedos, rib eye eller en lækker mørbrad. Det allerbedste er dog, at han selv kan bestemme, hvem disse kulinariske oplevelser skal nydes samme med.

Hvis du giver et gavekort til en god bøf for to, vælger han selv, om han vil bruge denne oplevelse sammen med hustruen, kæresten eller en god ven; oplevelsen vil være en god – ikke kun for ganen.

Læs mere om oplevelsesgaven til ham - Klik her

Kørekort til kampvogn

Kørekort til kampvognKan man få kørekort til kampvogn? Ja, det kan man i militæret. Kan man få lov at køre en kampvogn uden at være i militæret? Svaret er; ja. Kender du manden, der drømmer om at styre mange hestekræfter på larvefødder, kan du glæde ham med et gavekort, der giver adgang til at køre en kampvogn - og nogle steder kan denne drengedrøm i særklasse kombineres med en kæmpe oplevelse; at køre henover og fuldstændig knuse en bil. Destruktivt, men en herlig oplevelse med magt og kraft.

Læs mere om kørekort til kampvogn - Klik her

Bliv barberet med stil

Bliv barberet med stilDer er noget mandigt over at blive barberet på gammeldags manér - og samtidigt er der noget nutidigt over det. Mænd går i højere grad op i velvære og personlig tilfredsstillelse. Et gavekort til en god gammeldags barbering med barberskum, ragekniv, aftørring med varme håndklæder og efterfølgende påsmøring af en god creme, vil tilfredsstille selv de mest kræsne mænd.

Overvej derfor et gavekort til en oplevelse, der med garanti giver velvære og stor tilfredshed hos modtageren.

Læs mere om det - Klik her

F-16 simulator

F-16 simulator gaveI en F-16 simulator føler man en autencitet, man ikke tror muligt. Cockpittet er en 100% nøjagtig kopi af et ægte cockpit og alle knapper funktionerer – og reagerer – som de gør i et ægte fly. Hvis du giver en gave til en tur i en F-16 simulator vil modtageren sidde foran en utrolig skærm, der trækker ham helt ind i oplevelsen – og han glemmer sandsynligvis på et tidspunkt, at flyet ikke er ægte.

Det er en gave, der giver sved på panden og helt uforståelige realistisk oplevelse.

Læs mere om F-16 Simulator - Klik her

Monstermaskiner

monstermaskiner oplevelsesgaveMange kender kun monstermaskiner fra tegneserier og -film. Det er gigantiske og overdimensionerede maskiner, som man ikke har fantasi til at forestille sig i virkeligheden. Hvis du skal give en gave til manden, der vil lege ”byggemand Bob” i stor stil, kan du give ham et gavekort til disse kæmper – her kan han prøve gravemaskiner med 800 HK og trucks med hjul så store, at de ikke må – og kan – køre på almindelig veje.

Giv ham gaven, der gør ham i stand til at bygge det største sandslot ved hjælp af monstermaskiner.

Læs mere om Monstermaskiner - Klik her

Bio og burger

Bio og burgerEt gavekort til bio og burger nærmer sig måske det perfekte, hvis gaven skal være en oplevelse til en rigtig ”drengetur”. Gaven kan gives til hankønsvæsener i alle aldre – og kan selvfølgelig også nydes med en hustru eller en kæreste.

En tur i biografen til en god film og en stor saftig burger – enten inden eller efter biografen – giver anledning til hygge og giver mulighed for en aften, hvor livets små og store problemer kan diskuteres under hyggelige forhold.

Læs mere om Bio og Burger gave til ham - Klik her

Gourmetburger for 2

Gourmetburger for 2Man hører ofte, at burgere er rigtig herre-mad – og det er også rigtigt. Udviklingen har dog medført, at en burger ikke bare en gang hurtig fastfood, men er en gourmetoplevelse, hvor der måske er både flammegrillet bøf, friske burgerboller, knasende salat og diverse lækkert tilbehør i form af friske pommes frites og hjemmelavede dressinger.

Uanset alder vil en gavemodtager til denne oplevelse slikke sig om munden – både før og efter gavekortet er indløst.

Læs mere om oplevelsen - Klik her

Helikopterpilot

helikopterpilotHer har du muligheden for at give en supergave til den højtflyvende drengerøv. Rigtig mange i alle aldre har et ønske om at flyve i helikopter. Hvad kan så blive bedre, end selv at styre den? Med et gavekort til en dag som helikopterpilot kan din gavemodtager efter en instruktion selv få lov at styre helikopteren og opleve rotorens sus over hovedet, mens den smukke danske natur nyder fra oven.

Normal aldersgrænse er 18 år, men yngre kan også deltage med forældrenes samtykke.

Læs mere om dette - Klik her

Co-driver i sportsvogn

Co-driver i sportsvognDet er en hæsblæsende oplevelse at blive trykket bagud i sædet, når de enorme hestekræfter slippes løs i for eksempel en Lamborghini eller en Ferrari. Det er en oplevelse, der passer til alle aldre - og dermed også til unge mennesker, der ikke har erhvervet kørekort endnu.

Det er professionelle instruktører, der kører bilerne og sørger for, at den vanvittige acceleration og udskridningerne i svingene nok skal få hjertet op i halsen på de fleste.

Læs mere om Co-driver i sportsvogn - Klik her

SUP surfing

SUP surfingSUP surfing er et rimeligt nyt fænomen i Danmark og menes at stamme fra Hawaii. SUP (stand up paddle) surfing kræver ikke høje bølger, men kan nydes i mere stille vand, idet man stående på et board padler sig frem en lang paddel.

Det stiller store krav til både koncentration og balanceevne og vil være en udfordring for de fleste - og vil utvivlsom gøre stor lykke hos din gavemodtager, når han ser, hvad din oplevelsesgave indebærer.

Læs mere om SUP Surfing - Klik her

RIB boat

RIB boatDu kender ham sikkert; ham, der ikke kan få det vildt nok. Det er netop ham, der kan forkæles med et gavekort til en helt vild tur i en RIB boat. Han vil sikkert fryde sig over at holde sig fast i stor gummibåd, der er udstyret med så kraftige motorer, at farten kan komme op på over 100 km/t.

Selvom hastigheden er enorm, er redningsveste og øvrigt sikkerhedsudstyr selvfølgelig i orden, så oplevelsen kan nydes i fulde drag uden risiko for uheld.

Læs mere om RIB Boat - Klik her

Undervandsjagt

UndervandsjagtEr din gavemodtager jæger elle lystfisker, er det måske på tide at give ham gaven, der vil introducere ham til helt nye oplevelser. Undervandsjagt er hverken jagt eller fiskeri - og dog. Det er snarere en måde at kombinere disse fritidsinteresser på.

Der noget næsten filosofisk over at glide stille gennem vandet med våddragt, snorkel og harpun på udsigt efter netop den fisk, der skal med hjem til aftensmaden - og sikrer stor tilfredsstillelse både under og efter "jagten".

Læs mere om undervandsjagt - Klik her

Mountainbike tur

Mountainbike turMotion på cykel kombineret med oplevelser i den danske natur er, hvad der venter modtageren af dit gavekort, når han skal have en dag på mountainbike. Han cykler måske allerede - også på mountainbike - men et kursus vil forøge glæden ved denne motionsform.

Efter introduktion i køreteknik og forskellige lege og øvelser, vil hans oplevelser på mountainbiken i naturen på små smalle skovstier, øge lysten og glæden ved motion på to hjul.

Se udvalget af oplevelser med mountainbike - Klik her

Formel 1 simulator

Formel 1 simulatorFormel 1 biler, Le Man, solskin, duften af benzin og afsindige hastigheder. Alt dette kan du lade ham opleve med et gavekort til en tur i en Formel 1 simulator. Alt virker fuldstændig realistisk, når han får lov at suse rundt på en racerbane med 300 km/t - og han kommer på andre tanker, hvis han mener, at man ikke kan sidde ned og komme til at svede.

Det går afsindigt stærk, det er sjovt - og det er en kæmpe oplevelse.

Læs mere om Formel 1 simulatoren - Klik her

Nordic race

Kender du ham, der ikke står tilbage for en fysisk udfordring, kan et gavekort til deltagelse i Nordic race være en god idé. Nordic race er en fysisk udfordring, der indbefatter løb tilsat diverse fysiske forhindringer, der kan indbefatte sand, mudder, vand og diverse klatreøvelser.

Nordic race er en perfekt gaveidé, blot du sikrer dig, at modtageren fysisk er motiveret for udfordringen – så vil han få en oplevelse, han aldrig glemmer - og han vil være træt bagefter.

Læs mere om Nordic Race - Klik her

Parkour

Parkour ser vildt og halsbrækkende ud - og vil sikkert også være det uden grundig instruktion og træning. Et introduktionskursus i parkour kan gives til alle, men henvender sig nok i højere grad til de yngre mænd end mange andre oplevelser.

Giv oplevelsen til ham, der ikke vælger den lette løsning, men gerne tager den sværeste vej over, under og gennem diverse forhindringer i et hæsblæsende tempo, der kan tage vejret fra de fleste.

Læs mere om Parkour - Klik her

Safari i Danmark (Ree Park)

Ree Park er ikke bare en zoologisk have. Midt i Djurslands smukke natur kan sjældne og vilde dyr opleves i omgivelser, der minder mest muligt om deres naturlige biotop.

Er din gavemodtager vild med natur og de eksotiske dyr, der ikke kan findes i den danske natur, kan et gavekort til en safari i Ree Park give ham en uforglemmelig dag.

Efter en dag med antiloper, løver, geparder, giraffer og næsehorn vil han med sikkerhed takke dig varmt for gaven.

Læs mere om Safari i Danmark - Klik her

DJ kursus

Et DJ kursus er til drengen/manden, der skal have tjekket de musikalske evner – med fuldt drøn på. Vinylplader er igen blevet populære – og det er ønsket om at optræde som DJ også. På et DJ kursus vil din gavemodtager modtage undervisning i alle former for udstyr, de forskellige programmer og sammensætning af forskellige musiktyper.

Med et DJ kursus i ryggen vil han med stor sikkerhed blive midtpunktet for den næste fest.

Læs mere om DJ Kursus - Klik her

Fodbold i Spanien

Er han bidt af en gal fodbold? Så er han sikkert også en stor fan af spansk fodbold. For mange mænd er den ultimative fodboldoplevelse, at se en live-kamp på et spansk stadion.

Drenge/mænd i alle aldre vil huske en kamp med FC Barcelona eller Real Madrid, hvis de selv har overværet den på de legendariske spanske stadions. Et gavekort til en oplevelse med god fodbold, kultur, god spansk mad - og godt vejr - vil utvivlsom gøre lykke hos alle "fodbold-tosser".

Vandscooter

Vandscootere er skabt til race og sjov på vandet. Det er kraftfulde maskiner, men en grundig instruktion sikrer, at sikkerheden er i højsædet hele vejen igennem.

Skal din gavemodtager have en oplevelse, hvor action og fart er i højsædet, kan det med fordel være i form at et gavekort til en tur på vandscooter.

Han vil med stor sikkerhed komme ind på land efter turen med høj puls, vand i håret og et stort smil.

gaveideerRigtige mænd gider ikke bløde pakker – og heller ikke hårde for den sags skyld. En god gaveidé til mænd er oplevelsesgaver. Skal manden have en fødselsdagsgave eller en julegave, kan et gavekort til oplevelser overvejes. Oplevelsesgaver er dog for alle aldre – der venter også en masse spændende oplevelser til unge knægte og drenge derude. Et gavekort til en oplevelse - for eksempel gokart eller windsurfing - vil nok gøre stor lykke på gavebordet til konfirmationen. Med andre ord: oplevelsesgaver kan bruges i forbindelse med mange anledninger og der findes oplevelser til alle aldre.

Mænd er drenge, der bare er blevet lidt større. Vi kender sikkert alle manden ”der har alt” og ”jeg ønsker mig ikke noget; jeg mangler jo ikke noget”. Derfor vil manden hellere have en oplevelse som gave end den trøje, der alligevel kommer til at ligge i skabet. At give en oplevelsesgave er som at give to gaver; han bliver glad, når han får den – og han bliver glad, når han skal afsted.

Der er mange muligheder for at lade manden leve drengedrømmen ud – og han vil helt sikkert sætte pris på muligheden. Skal du derfor være sikker på at give en gave til ham, der falder i god jord, skal du overveje en oplevelsesgave; det bliver helt sikkert dig, der giver den bedste gave - og det vil du blive husket for.