gave til ham
Artiklens indhold

Mangler du den perfekte gave til ham, der intet ønsker sig? ➫
Så får du her 40+ gode gaveidéer til manden der har alt.

 

Find de bedste gaveidéer til ham

Rigtige mænd gider ikke bløde pakker – og heller ikke hårde for den sags skyld. En god gaveidé til mænd er oplevelsesgaver. Skal manden have en fødselsdagsgave eller en julegave(se her), kan et gavekort til oplevelser overvejes. Oplevelsesgaver er dog for alle aldre – der venter også en masse spændende

oplevelsesgave til ham, der har alt.

oplevelser til unge knægte og drenge derude. Et gavekort til en oplevelse – for eksempel gokart eller windsurfing – vil nok gøre stor lykke på gavebordet til konfirmationen. Med andre ord: oplevelsesgaver kan bruges i forbindelse med mange anledninger og der findes oplevelser til alle aldre.

Mænd er drenge, der bare er blevet lidt større. Vi kender sikkert alle manden ”der har alt” og ”jeg ønsker mig ikke noget; jeg mangler jo ikke noget”. Derfor vil manden hellere have en oplevelse som gave end den trøje, der alligevel kommer til at ligge i skabet. At give en oplevelsesgave er som at give to gaver; han bliver glad, når han får den – og han bliver glad, når han skal afsted.

Der er mange muligheder for at lade manden leve drengedrømmen ud – og han vil helt sikkert sætte pris på muligheden. Skal du derfor være sikker på at give en gave til ham, der falder i god jord, skal du overveje en oplevelsesgave; det bliver helt sikkert dig, der giver den bedste gave – og det vil du blive husket for.

Læs også om gaver til parret på denne side og se gaveideer til kvinden her.