En tur i vandflyver

Vandflyver rundflyvning
Artiklens indhold

Er du på udkig efter den perfekte oplevelsesgave? Eller måske ønsker du bare en oplevelse for dig selv og dine nærmeste, som I sent vil glemme? Hvad enten, du kigger på oplevelser af den ene eller den anden grund, så kan du med fordel overveje en oplevelse i form af en tur i en vandflyver. Oplevelsen indeholder alt, hvad hjertet kan begære af spænding, fart, skøn natur, skumsprøjt og meget andet.

Du kan læse meget mere om oplevelsen lige her.

Se også oversigten med gaver til mænd eller oversigten med gaver til kvinder.

Hvad indeholder en tur i en vandflyve?

Med en vandflyver forstås, at der flyves langs vandet, mens der er tale om en maskine, der ligeledes lander på vandet. Det er muligt at hoppe på en vandflyver i Aarhus eller at hoppe på vandflyveren i København. Uanset hvor du starter din oplevelse, vil du slutte din oplevelse af i den samme by, som du startede i.

På turen vil du få en fantastisk oplevelse, hvor du får en rundflyvning i både Aarhus og København samt oplever den flotte indflyvning i Danmarks to største byer langs vandet. Det bliver en oplevelse, som du og dine nærmeste sent vil glemme, hvor farten, spændingen og naturens skønhed vil være i din erindring i al evig tid.

Du kan regne med, at denne oplevelse giver dig mellem 1-2 timers vandflyvning. Tiden afhænger af, om du f.eks. vil stå af i København eller i Aarhus – alt efter, i hvilken by, du har startet din tur.

Hvem står for transporten?

Det er firmaet Nordic Seaplanes, der normalvis benytter maskinen som et rutefly, der også står for transporten til denne fantastiske oplevelse. Du kan derfor trygt sætte dig til rette og være sikker på, at piloten ved, hvad han gør, idet han vil være en erfaren herre. Desuden er det et firma, som prioriterer sikkerheden som det første. Maskinen vil derfor være topklar til, at du kan påbegynde et par timers eventyr.

Hvad koster vandflyvning?

Som nævnt ovenfor, så bliver maskinen normalvist benyttet som et rutefly, der flyver mellem Aarhus og København. Vandflyver prisen er som regel ca. 1.800 kr. for én billet én vej. Det betyder, at den normale pris for at flyve frem og tilbage vil være 3.600 kr.

Når du køber en tur i en vandflyver som en oplevelsesgave, så er der dog typisk tale om en anden pris. Dette skyldes, at det er én samlet pakke, og du skal derfor regne med at betale mindre end de normale 3.6000 kr.

Video: Få et glimt af vandflyveren her