Læsø kur
Artiklens indhold

Hvem har ikke hørt om Læsøsalt? En lækker gourmetsalt, som er fremragende at bruge i madlavning. Men vidste du også, at Læsøsalt kan bruges i kurbade? Det kan du få lov til at opleve på det nordiske kurbad, Læsø Kur, som er beliggende i den tidligere Vesterø Havnekirke, der tårner sig op på øen i Kattegat.

Det var saltsyder Poul, der fik ideen til at lave et kurbad, som brugte restvandet fra saltproduktionen, så Læsøsaltet også kunne få andre funktioner. I dag har Læsø Kur eksisteret i godt og vel 10 år og tilbyder oplevelser for krop og sjæl.

Læs mere om denne unikke, danske oplevelse herunder.

Læsø kur inkluderer

Faktisk har Læsø Kur to gange vundet Oplevelsesprisen for at være den bedste wellnessoplevelse, så du får noget for pengene med et ophold på Læsø. Med en spadag hos Læsø Kur, så kan du altså forvente en wellness-retreat uden lige. Her er hvad der er inkluderet:

  • Entre til Læsø kur, hvor man har mulighed for at opleve forskellige bade og saunaer.
  • Derudover får man 2x frokostsandwich, til når sulten rammer.
  • Fri adgang til lækre forfriskninger.
  • Lån af badekåber og håndklæder.

Oplev Læsø saltbad, dampbad, sauna og spa

Oplev Læsø saltbad, dampbad, sauna og spa

Som nævnt ovenoner, så har Læsø kurbad en masse forskellige wellnessfaciliteter.

Der er selvfølgelig Læsø saltbad, som indeholder hele tre forskellige saltbade. En tur i saltbadene er især hver at overveje, hvis du vil have en god hudpleje eller lider af hudsygdomme, som fx psoriasis, hvor det nemlig viser sig, at saltet kan have en helbredende effekt.

Udover saltbadene kan du også dykke ned i Læsø spa, som både har en udendørs og indendørs spa.  På stedet er der også to saunaer, og hvis du kommer på en af de udvalgte dage, så har du mulighed for at købe billetter til saunagus.

Du kan også springe en tur i dampbadene, som plejer huden ved at åbne porerne og udrense. Udover de nævnte ting, så indeholder Læsø wellness også masserende vandfald, salt scrub og hyggelige hvilearealer. Ligesom du kan booke diverse behandlinger såsom ansigtsbehandling, algeindpakning, lerindpakning og body scrub.

Et paradis for din krop, dens velvære og dit sind.

Glæd en du holder af med et gavekort

En tur til Læsø spa er en perfekt gave til en du holder af. Hvad med at invitere kæresten på romantisk spatur, hvor det bare er jer det handler om?

Man kan også forære gavekortet til en god veninde og lave en hyggelig venindetur ud af det. Lyder en dag uden mænd, børn og forpligtelser måske ikke som den perfekte kur?

I stedet kan I blive forkælet fra top til tå, mens I bliver opdateret på hinandens liv. Ligeledes kan du også invitere din søde mor med. Vis hvor meget du sætter pris på hende ved at give hende en vaskeægte spadag med plads til selvforkælelse og afslapning. Hun vil elske at tilbringe tid sammen med dig, og ligesom dig, så fortjener hun nok også at blive forkælet godt og grundigt.

gavekort til Læsø spa

Hvornår og hvor?

Turen kan forekomme på alle ugens dage. Læsø Kur har nemlig åbent hver dag. Du skal dog være opmærksom på, at åbningstiderne kan variere alt efter, hvilken sæson i er i.

Der er altså længere åbent i sommersæsonen, hvor tiderne hedder fra 9.30 til 21, end der er i vintersæsonen, hvor kurbadet lukker kl. 17.

Hvordan booker jeg?

Du kan booke direkte igennem forhandlersites, såsom dgda.dk. Her kan du vælge imellem, om du vil købe det som en oplevelse eller en gave, hvis du i stedet har tænkt dig at give det til andre.

Når oplevelsen er købt, får du tilsendt et oplevelsesbevis, som man skal bruge til at booke med hos udbyderen, som i dette tilfælde altså er Læsø Kur.

Efterfølgende går du ind på udbyderens hjemmeside og vælger den ønskede dato for opholdet. Dernæst er der ikke andet at gøre end at tage af sted og nyde kurbad Læsø.

Du skal dog huske at medbringe dit oplevelsesbevis, som fungerer som din billet.

Vi kan også anbefale dig et spaophold i Sverige og det gælder især Ystad Saltsjöbad. Du finder den gode Ystad saltsjöbad deal her.