Brunch for 2
Artiklens indhold

Hvordan sikrer du dig bedst succes når du køber en gave uden ønskeliste? Med et oplevelsesgavekort på eksempelvis en brunch for 2, giver du en personlig og lækker gave, hvor modtager stadig har muligheden for selv at have indflydelse.

Når du køber et gavekort, giver du adgang til et stort antal af cafeer landet over, med et bredt udvalg af forskellige, lækre og bugnende brunch buffeter.

Hvad er brunch?

Brunch er en relativt ny ”opfindelse”, men ikke desto mindre kender vi alle til den. Den repræsenterer det perfekte formiddagsmåltid, nemlig blandingen mellem morgenmad og frokost (deraf navnet Br(eakfast) og (L)unch, som er de engelske betegnelser for hhv morgenmad og frokost).

Spis din skyr med müsli samtidig med et stykke mørkt brød med laks og skyl ned med friskpresset appelsinjuice eller en varm, skumtoppet latte, kombinationsmulighederne er uendelige.

Kulinarisk forkælelse med brunch for 2

Duften af friskbagt brød og vælger du en champagne brunch følger lyden af springende prop og hvislen af kølige bobler i høje, slanke glas. Hos de mange forskellige restauranter der kan vælges imellem, når kortet skal indløses, er der virkelig kælet for oplevelsen. Du kan med fordel kigge hos Go Dream Brunch, der har et kæmpe udvalg af steder med stor variation og fantastiske oplevelser på menuen.

Kulinarisk forkælelse med brunch

Hvor kan kortet indløses?

Der er over 100 restauranter landet over at vælge imellem i blandt andet landets største og smukkeste byer:

  • Aalborg – nyd en lækker brunch og gå på opdagelse i smukke Aalborg, der emmer af afslappet storbystemning, kultur og shopping for alle aldre.
  • Esbjerg – vælger du t nyde din brunch her, har du naturen lige ved fødderne. Følg måltidet op med en slentretur til Vadehavet eller ved det smukke, viltre Vesterhav og dyp tæerne.
  • København – Danmarks største by. Nyd kulturen, naturen og historien. Med museer, slotte og diverse smukke seværdigheder går tiden let, når du udforsker hovedstaden.
  • Odense – H.C. Andersens hjemby. I denne eventyrligt smukke og gamle by kan du slentre gennem gågaderne og følge i vores største forfatters fodspor gennem historien.
  • Vejle – I smukke Vejle kan du virkelig nyde en afslappet brunch i skønne omgivelser. Der er rig mulighed for at udforske både smuk natur og spændende alsidig arkitektur i denne perle.
  • Århus – her har du alt indenfor gåafstand. Nyd en skøn brunch buffet ved Åen i Århus Centrum og nyd de skønne specialbutikker i Latinerkvarteret efterfulgt af en slentretur ved havet i den nye bydel Århus Ø.

Der er altså rig mulighed for at gøre et oplevelsesgavekort på brunch for 2 til en hel oplevelse, ved at indløse det i en ny og spændende by, fyldt med lækre og anderledes oplevelser for jer eller dem, I vælger at forkæle med gaven.

En mættende oplevelse

Forestil dig, at sætte dig i solen udenfor, bestille en lækker, frisk kop kaffe og bare nyde. Når sulten melder sig, går I indenfor og fylder tallerkenerne med alt, hvad hjertet kan begære af vidunderlig og duftende mad.

Solen skinner, kaffen dufter og buffeten er fyldt med alt fra scrambled eggs og bacon over brød og pålæg til lækker frugt skåret i mundrette stykker.

Der er rig mulighed for at vælge lige den form for brunch I ønsker – enten til jer selv eller som gave. For der findes en lang række forskellige versioner af gavekortet med brunch for 2. Alt lige fra en klassisk brunch til den mere avancerede og elegante champagne brunch, hvis der er noget specielt, der skal fejres, eller bare hvis weekenden trænger til lidt ekstra luksus. Under alle omstændigheder er mæthed garanteret og en hyggelig, kulinarisk oplevelse går man aldrig fejl med.