Kitesurfing kursus
Artiklens indhold

Alle former for surfing er noget, som rigtig mange mennesker drømmer om, og som langt de fleste nøjes med at observere med den største fascination. Men hvorfor ikke prøve det selv? Det er faktisk tilgængeligt for alle, og begyndere kan naturligvis også være med.

Kitesurfing kursus hos Amager Kiteskole

Der er dog flere steder at prøve kitesurfing i Danmark. Hvis du bor på Sjælland og ikke har lyst til at køre hele dagen for at komme til surfernes hotspot i Klitmøller, så har du også muligheden for at finde denne vildt fede oplevelse på Amager.

Her finder du et kitesurfing kursus hos Amager Kiteskole, som tilbyder undervisning og oplevelser for både store og små.
Alt efter vindretningen vil oplevelsen foregå omkring Sydvestpynten eller ved Sylten på Amager. Fordi denne sport afhænger så meget af vejret, så vil alle tilmeldte få en mail dagen før for at bekræfte aftalen, hvis vejrforholdene er optimale.

I denne spændende oplevelse får du:

 • Kursus på 2 timer
 • Begynderøvelser
 • Lån af udstyr

Denne skole har eksisteret siden 2009, og her finder du nogle af de dygtigste surfere, som altid er klar til at dele deres guldkorn med dig. Så hvis du gerne vil lære at surfe ligesom de bedste, så er dette uden tvivl et godt sted at starte.
Både skolen og alle instruktører har de nødvendige certifikater, hvilket resulterer i, at både niveauet og sikkerheden er helt i top.

Goboat er også en hyggelig oplevelse der med fordel kan anbefales. Du kan læse om den her.

Prøv kitesurfing i Cold Hawaii / Klitmøller

Prøv kitesurfing i Cold Hawaii / Klitmøller

Leder du efter et kitesurfing kursus herhjemme? Kitesurfing i Danmark er blevet til en ret stor ting. Især langs den danske vestkyst bliver der kitesurfet på alle dage, hvor vejrforholdene er til det.

En af de meget populære lokationer for denne type af surfing er Klitmøller. Her finder du Cold Hawaii og Westwind, som er lokaliseret ved dette område i Klitmøller, som er kendt som det bedste sted at windsurfe i hele Europa.
Her finder man nemlig de helt perfekte vejrforhold til denne sport, så den danske sommer kan rent faktisk bruges til noget alligevel.

Hvis du vil prøve kræfter med denne ekstremsport i Klitmøller, så kan du få en oplevelse, der inkluderer:

 • 1,5 timers teori
 • 4,5 praksis i vandet
 • Lån af nødvendigt kitesurfing udstyr.

Det er muligt at købe og prøve denne oplevelse inden for sæsonen, der strækker sig fra april til november.
Så hvis du vil tage en tur på de Nordvestjyske vande, så har du muligheden i disse syv måneder.
Oplevelsen og undervisningen vil uden tvivl være prisen værd, som ligger på cirka 600 kroner eller en smule mere eller mindre.

Denne oplevelse kan desværre ikke bookes længere.

Hvad er kitesurfing?

Inden du melder dig til denne oplevelse, så kunne du måske godt tænke dig en smule mere information. Så hvad er denne måde at surfe på egentligt for noget?
Når du surfer på denne måde, så benytter du et lille ’surfboard’, som er udstyret med stropper til fødderne og en finne under bunden. Herudover har du en ’drage’, som virker som et sejl, der skaber fremdrift gennem vind.
Det er altså ganske simpelt, det er dog ikke let at lære, og derfor er det en virkeligt god ide at tage et kursus, så man kan lære fra kompetente surfere.

Hvad lærer jeg på et kitesurfingkursus?

Der findes forskellige kurser rundt omkring i Danmark, og indholdet varierer naturligvis en smule. Der er dog visse emner, som altid vil blive dækket godt ind. Disse er:

 • Sikkerhed
 • Gennemgang af udstyr
 • Principper og teknikker

Når du kender til de basale teknikker, udstyret og sikkerheden, så er du allerede nået rigtig langt på din vej til at komme til at kitesurfe.

Kitesurfing i Danmark

Denne ekstremsport er blevet virkelig populær, hvilket man også ser på de mange steder, hvor man efterhånden kan prøve sporten. Der er dog én ting, som er essentiel… vand.
Derfor finder du en lang række af surfingklubber langs de danske kyster, og især de vestlige kyster omkring Ringkjøbingfjord er populære.

Udstyret til kitesurfing

Hvis du vælger at prøve kitesurfing oplevelsen, så vil der altid være leje af kitesurfing udstyr med i prisen, og du vil få en masse information omkring dette udstyr i løbet af kurset.
Hvis du selv vil ud at anskaffe noget udstyr, så får du her en kort liste over de essentielle ting:

 • Board
 • Kite (drage)
 • Våddragt
 • Hjelm

Giv det i gave – Køb online

Hvis du kender en, som ville elske denne oplevelse, så er det muligt at købe oplevelsen online. Modtageren vil uden tvivl være meget taknemmelig, og det vil være alle pengene værd, når han eller hun først har prøvet at suse igennem vinden ved de danske kyster.