Gave til hende – Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver til hende hun vil elske
Artiklens indhold

Mangler du den perfekte gave til hende, der intet ønsker sig?
➫    Så får du her 40 gode gaveidéer til kvinden der har alt.

Oplevelsesgaver til hende

Oplevelsesgaver til hende hun vil elskeKvinder er ikke kun til bløde pakker – og heller ikke kun til hårde pakker. Dagens kvinder er selvstændige og modige, hvorfor en oplevelsesgave kan være det helt rigtige, når du skal overraske med en gave, der ikke allerede ligger på gavebordet.

Mulighederne for at finde den perfekte oplevelsesgave er utallige. Hvis adrenalin og store oplevelser er noget, hun vil sætte pris på kan du overveje at give hende et gavekort til et tandemspring, en tur i en RIB boat eller en tur på vandski.

Hvis hun er typen, der sætter pris på gode kulinariske oplevelser, kan et gavekort til en god bøf for to eller en hyggelig brunch være løsningen. Er det personligt velvære, der er i højsædet, kan afslappende wellness, chokolademassage eller et spaophold gøre lykke.

Den kreative type kan forkæles med en gave i form af et flødebollekursus, cocktail kursus eller en vild dag som model.

Muligheder er mange – vær derfor sikker på, at netop din gave er den, der bliver husket – både når du giver den – og når den skal bruges. Du vil med stor sikkerhed blive ”dagens helt” med en oplevelsesgave.

Se også en oversigt over gave til parret her.

De bedste gaver til hende

En af bestsellerne er et spa og wellness ophold hos Ystad saltsjöbad. Her får du virkelig afslapning og nydelse for alle pengene i lækre, og rolige omgivelser.

Her er der tid til selvforkælelse på højt plan. Du kan få ansigtsbehandler, alle mulige former for massager. Mulighed for virkelig lækker mad og overnatning.
Vi kender ikke én der ikke har nydt at besøge saltsjöbadet, og så ligger det ikke særligt langt væk herfra.

Køb Spaopholdet her

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Andre steder whiskysmagnings oplevelsesgavekort

Bridgewalking

Gaven til hende, der skal have et skub opad, kunne være et gavekort til bridgewalking. Dette gavekort kan kun indløses et sted, da Lillebæltsbroen er det eneste sted i Europa, hvor det kan indløses. Her fører en guide din gavemodtager op i 60 meters højde, hvor hun går 20 meter over de tog, biler og cyklister som passerer over broen.

Det er selvsagt en oplevelse, hvor den friske luft rusker i håret, men sikkerheden er på plads, du hun er koblet på et sikkerhedssystem og ledsaget af en erfaren guide. Bridgewalking kan give et sug i maven – men det er på den gode måde.

Bridgewalking kan købes her

Wellness ophold

En wellness behandling er utrolig afslappende – et wellness ophold går lige skridtet videre. Her er der tid til den ultimative oplevelse, hvor kropslig pleje og ophøjet ro går hånd i hånd om at skabe en perfekt tilstand af balance i både kroppen og sjælen.

Giver du et gavekort til et wellness ophold, vil din gavemodtager opleve alt dette – og vil utvivlsomt være fyldt med fornyet energi til lang tid fremover. Et wellness ophold er en storslået gave til hende – og vil blive værdsat.

Se oversigten over wellness ophold her.

Køb wellnessophold her

Luftballon

At flyve i luftballon er en stille – men meget stor – oplevelse. Der er noget fascinerende ved at lade en stor ballon fyldt med varm luft være bærekraften, når man helt lydløst svæver i op til 500 meters højde. Stilheden og den storslåede udsigt vil med stor sikkerhed tage vejret fra den heldige modtager af dit gavekort til en tur i luftballon.

Det kan virke afskrækkende, at der ikke er nogen motor til at holde én i luften, men det glemmer man hurtigt, når en erfaren ballonskipper sørger for en uforglemmelig oplevelse, som vil blive printet ind i din gavemodtagers hukommelse. Læs mere om gaven til hende i denne artikel.

Køb gavekort her

Dinner in the dark

Skal gaven til hende være noget ud over det sædvanlige, kan et gavekort til at spise I totalt mørke være en oplagt mulighed. Dinner in the dark er – som anført – en menu med tilhørende drikke, der nydes i total mørke. Synsindtrykket betyder en del, når vi skal vurdere vores mad, men her vil smags- og duftindtrykkene være afgørende for den kulinariske oplevelse.

At have nydt en hel menu i total mørke vil være en oplevelse, hun vil huske altid – og sikkert fortælle om ved mange lejligheder – og er den oplagte gave til hende, der skal have en ny og overraskende gave. Vi har skrevet mere om oplevelsen her.

Køb oplevelsesgave hos

Flødebollekursus

Hvem kender ikke smagen af en herlig knasende flødebolle med lækkert fyldigt skum? Gaven til hende, der sætter pris på søde sager, kan med fordel være et gavekort til et flødebollekursus.

Her vil hun under kyndig instruktion lære at lave hjemmelavede flødeboller med forskellige chokolader og fyld med smag efter eget valg.

Når hun efterfølgende kan servere de lækreste hjemmelavede flødeboller for familien og gæsterne, vil hun med taknemmelighed huske dig for den velvalgte gave.

Køb flødebollekursus her

Afslappende wellness

Vi vil alle – også kvinder – gerne forkæles. Er det en gave, der skal tilkendegive ønsket om at give hende en absolut forkælelsesgave, vil en afslappende wellness behandling være helt optimalt.

Her vil din kvindelige gavemodtager opleve en behandling, der indbefatter luksus og fuldstændig koncentration om netop hende. Efter en wellness behandling oplever de fleste en følelse af frihed og velvære – og en følelse af, at ”batterierne” er ladet helt op igen. En perfekt gaveidé til den travle kvinde, der fortjener, at der bliver brugt tid på netop hende.

Se forkælelsen her

Prøv klatring

Et gavekort til klatrekursus kan gives hele året, da der flere steder i Danmark findes både udendørs og indendørs klatreoplevelser. Hvis din kvindelige gavemodtager skal udfordres lidt med hensyn til balanceevne – og have testet højdeskrækken – vil et gavekort til en klatreoplevelse være det helt rigtige.

Sværhedsgraderne er forskellige, så en klatreoplevelse kan gives uanset alder og tidligere erfaring med klatring. Hvis udfordringen godt må være lidt fysisk krævende, bør hun have en gave til en tur på de kunstfærdige klatrevægge, der findes mange steder.

Køb klatrekursus her

Tandemspring

Et gavekort til et tandemspring er gaven til kvinden, der virkelig har mod på en grænseoverskridende oplevelse. Det er den perfekte gave til kvinden, der ”kaster” sig ud i alle udfordringer – og accepterer, at der ikke er nogen fortrydelsesret, når først flyet er forladt.

Sikkerheden er selvfølgelig helt i top – alt foregår sammen med en professionel instruktør.

Hvis hun er kvinden, der taler meget, bliver det ikke mindre efter et tandemspring. Det er en oplevelse, hun vil fortælle om – længe og gentagne gange.

Find tandemspring her

Havkajak

Et gavekort til et begynderkursus i havkajak vil give din gavemodtager en stor oplevelse. At glide hen over det stille vand og nyde naturen og stilheden, vil tilfredsstille de fleste kvinder. Er det en mere aktiv type, der skal have gaven, kan det at sejle i havkajak også udvikle sig til en frisk motionsform, som stadig flere sætter pris på – og stadig flere kvinder.

I Danmark er vi omgivet af vand, så du finder med lethed et sted i nærheden af din gavemodtager, hvor et eventuelt gavekort kan indløses.

Se mere her

En god bøf for 2

At give et gavekort til en god bød for 2, kan bringe din kvindelig gavemodtager i et – positivt – dilemma. Hvor skal bøfferne nydes? Hvem skal med til denne gastronomiske oplevelse – manden, kæresten eller en god veninde? Hvordan skal bøffen steges – og skal det være rib eye, mørbrad eller måske tournedos?

Uanset hvad hun beslutter sig for, er der stor sikkerhed for, at det bliver en god oplevelse, hvor gode smagsoplevelser kombineres med en hyggelig dag eller aften. At give en gave, der behager smagsløgene er altid et sikkert hit.

Se også: Middag for 2

Se mere her

Gourmetburger for 2

En flammegrillet bøf med alt tilbehør; pommes frites, hjemmelavede dressinger, friske burgerboller og en herlig knasende salat er ikke kun mad til ”rigtige mænd”. De fleste kvinder sætter lige så meget pris på en god burger. I dag er en burger ikke hurtig fastfood, men en gastronomisk oplevelse, der skal nydes på lige fod med andre retter, hvor der er kælet for råvarerne.

At din gavemodtager selv kan vælge, hvem denne oplevelse skal nydes sammen med forøger bare glæden ved oplevelsen – og det er en perfekt gave uanset alder.

Køb burger oplevelse

SUP surfing

Surfing på meget høje og halsbrækkende bølger kan virke afskrækkende på mange. Hvis gaven til hende ikke skal være så vild, kan SUP surfing være den perfekte idé.

SUP (stand up paddle) surfing foregår på mere stille vand og kombinerer vand, natur og vind i håret på bedste vis. Man står på et board og padler sig frem med en lang paddel – og det stiller krav til både koncentration og balanceevne, så oplevelsen er ikke uden udfordringer.

Giv hende en gave, som hun måske aldrig selv ville overveje – og måske ikke kender til.

Læs mere her

Chokoladekursus

Skal det være både eksklusivt, lærerigt og velsmagende skal der chokolade til. Et gavekort til en chokoladekursus er ikke kun for kvinden med den store slikmund, men for alle der interesserer sig for gode og velsmagende råvarer.

På et chokoladekursus vil hun lære at fremstille herlige knasende chokolader i diverse udformninger – og med flere forskellige lækre smagsvarianter. Det er selvfølgelig en professionel chokoladefremstiller, der underviser i tips og tricks omkring de rette temperaturer og de helt rigtige sammensætninger, der resulterer i de herlige chokolader, som mange drømmer om at kunne lave selv. Få mere info her.

Køb gavekortet her

Sushikursus

Kan kvinden, der skal forkæles med en gave, lide at trylle med herlige og friske råvarer i køkkenet? Så kan du overveje at give hende et gavekort til et sushikursus, hvor hun vil lære at fremstille ægte sushi som en japansk madkunstner.

Spændende ingredienser som avocado, tang, agurker og meget mere bruges sammen med forskellige arter rå fisk – og når disse rulles på bambusmåtter med ris tilsat ris eddike er der ikke et øje tørt.

Den helt rigtige teknik lærer hun på et sådant kursus – og hun vil helt sikkert have glæde at kunne servere ”ægte” japanske sushiretter for familien – og gæsterne.

Se mere her

Brazilian wax

Et gavekort til en Brazilian wax behandling er en meget personlig gave. Netop derfor kan det være det helt rigtige valg til kvinden, der går op i udseendet og derfor plejer sin krop.

Sådanne kvinder ved også, hvordan man klæder sig – og det resulterer nogle gange i anvendelse af mindre beklædningsstykker i form at trusser eller bikinier.

Ønsker du at bidrage til hendes velvære, når bikinien skal luftes ved stranden eller ved poolen, kan du glæde hende med gavekortet til en professionel Brazilien wax behandling.

Se dem her

Bryn og vippe behandling

At få ordnet bryn og vipper er enhver kvindes ret. At få det gjort hos en professionel under afslappede og rolige forhold er enhver kvindes drøm. Skal du give en gave, hvor du viser, at du virkelig har tænkt på hendes velvære, kan du overveje at give et gavekort til en behandling af hendes bryn og vipper.

Behandlingen omfatter tilretning og farvning af både bryn og vipper og sikrer et smukt resultat, der er nøje afstemt hårfarve, hud, ansigtsform m.v. Giv hende derfor en gave, der får hende til at ”spærre øjnene op”.

Se dem alle her

RIB boat

Hvis din kvindelige gavemodtager er typen, der hviner af fryd, når det bliver rigtig vildt, kan du med fordel overveje at give hende en gavekort til en heftig tur i en RIB boat.

Sikkerheden er selvfølgelig i orden med hensyn til redningsveste og øvrigt udstyr, hvilket det også skal være, når de kraftige motorer på en RIB boat – der er en stor gummibåd – brager hen over bølgerne med en hastighed af op til 100 km/t.

Hvis du giver hende et gavekort til en tur i RIB boat, skal du samtidig bede hende holde godt fast.

 

Kan købes her

Helikoptertur

At flyve i helikopter er en helt anderledes måde at flyve på end et normalt fly. Det vil hun helt sikkert fortælle dig, når hun har oplevet det med et gavekort til en helikoptertur. Lad hende blive betaget af den storslåede udsigt over skove, marker og byer, der vil møde hende, når rotoren snurrer over hovedet på hende, mens oplevelser nydes fra stor højde.

Det er spændende, det er sjovt – og det er en oplevelse, som vil vække stor opsigt, når den ligger på gavebordet i form af et gavekort.

Find tandemspring her

Cocktailkursus

Rigtig mange kvinder bestiller cocktails, når de skal have en drink i byen – og det med god grund, da der findes et utal af velsmagende og forfriskende cocktails.

Kender du kvinden, der hellere vil have kvalitet fremfor kvantitet, kan du gøre hende en stor tjeneste ved at give et gavekort til et cocktailkursus.

Her vil hun lære at sammensætte de perfekte cocktails med de helt rigtige ingredienser, der sikrer, at hendes drinks er lige så vellykkede som dem, hun plejer at bestille i byen- til glæde for hende selv og hendes gæster – ikke mindst til en sjov ”tøseaften”.

Læs mere om cocktailkursus, eller køb gaven til hende på knappen herunder.

bestil kurset her

Chokolademassage

Der findes næppe mange kvinder, der ikke vil se henrykte ud, hvis de tilbydes massage. Hvis du giver et gavekort, hvor dette indbefatter full-body massage med chokolade, vil hun sikkert sende dig både taknemmelige og overraskende øjne.

Massage med varm chokolade giver en muskelafslappende effekt og tilfører samtidig huden fugt og afgiver sunde stoffer til hudens pleje. Når denne masseres ind i huden opnås en utrolig følelse af ro og velvære, som holder længe efter behandlingens afslutning.

Se mere her

Dameklip

De fleste kvinder går op i at pleje krop og udseende. Det gælder i høj grad også, når det gælder deres hår, som selvfølgelige skal fremstå velplejet og velklippet.

Måske skulle du overveje at glæde din kvindelige gavemodtager med et gavekort til en luksus klipning med vask, føntørring og styling hos en professionel frisør, der vil guide hende med hensyn til tidens trend og de muligheder det giver netop hendes hår – selvfølgelig under hensyntagen til hendes egne ønsker.

Se mere her

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling kunne meget nemt være det første, der falder én ind, hvis en kvinde skal have en personlig gave, der vil blive værdsat højt. En ansigtsbehandling med afrensning, massage og efterfølgende hudpleje med diverse lækre produkter holder længe – og det gør følelsen af velvære og afslappet nydelse også.

Et gavekort til ansigtsbehandling kan gives til kvinder i alle aldre – og vil utvivlsom blive højt værdsat, uanset hvem modtageren er.

Læs mere her

Luksus manicure og pedicure

Det kan være svært at finde gaven til kvinden, der har alt – men har hun bløde og velplejede hænder og fødder? Et gavekort til luksus manicure og pedicure kan indløses flere steder, så der er flere muligheder. En behandling varer typisk mellem 1½ time og op til over 2 timer, så der er virkelig tid til blødgørende peeling, massage, tilførelse af fugt og efterfølgende lakering af negle.

Luksus manicure og pedicure er virkelig luksus – og din gavemodtagers hænder og fødder vil have glæde af denne behandling længe.

Se mere her

Model for en dag

Skal din kvindelige gavemodtager virkelig sættes i centrum, skal hun måske være model for en dag. Kvinder i alle aldre kan deltage i et kursus, hvor de lærer alt om modelarbejde, får lavet en modeltest, bliver stylet af professionelle stylister og makeup-eksperter. Det hele resulterer i fotooptagelser, hvor hun forinden er blevet instrueret i posering foran kameraet og de teknikker, der gør, at der opnås de helt rigtige og professionelle billeder – som hun selvfølgelig får efter kurset og kan anvende som hun vil – og samtidig vil hun kunne mindes denne oplevelse resten af livet.

Se mere her
segway

Segway

At køre på segway er sjovt – virkelig sjovt. Det kan se lidt halsbrækkende ud, når man ser folk suse afsted på et lille bræt med hjul og en stang op til hænderne. Hvis din kvindelige gavemodtager har mod på det, er det faktisk ikke svært at lære. Efter et kort introduktionskursus kan alle køre på segway. Gaven til hende kunne være et gavekort til et kursus i segway, hvor alt indøves under afslappede og rolige forhold, så alt læres på forsvarlig vis inden det går løs for alvor.

Læs mere her
dgda

Brunch for to

En lækker brunch for to er en herlig måde at starte en fridag på. Giv hende en gavekort til en fristende brunch med alverdens lækkert tilbehør – og lad hende selv vælge, hvem denne kulinariske nydelse skal deles med.

Hun kan indløse et gavekort til brunch adskillige steder, så på det punkt er der mange valgmuligheder. Lige så mange valgmuligheder er der med hensyn til menuen, hvad enten hun vælger bacon, pølse, tærte eller de lækre variationer af oste, pandekager og muffins.

Alt dette kan nydes med kaffe, juice og mange steder også mousserende vin.

Vil du vide mere? Så læs her.

Kan købes her

Vinsmagning

Kvinden, der skal have en gave fra dig, burde måske have en jordomrejse. Det kan du give hende på en lidt anden måde. Et gavekort til en vinsmagning vil nemlig bringe hende rundt i det meste af verden.

Giv hende et par timer, hvor hun vil få fortællinger og informationer om diverse vine fra en vinguide, der kan fortælle om alle vinens nuancer – både smagsmæssigt, geografisk og historisk. Når alt dette krydres med smagsprøver på udsøgte vine, vil det med sikkerhed blive en stor oplevelse – som kan fortsættes hjemme en aften, hvor rejsen skal fortsætte.

Klik her og se populære vinsmagninger i Danmark. Det er den perfekte gave til hende!

Læs mere her
Personligt stiltjek

Personlig stylist

Hvis du kender kvinden, der kan stå i lang tid og gøre sig overvejelser over, hvilket tøj der skal hives ud af klædeskabet, finder du den helt rigtige gave i et gavekort til et personligt stiltjek.

Her vil en professionel stylist guide hende gennem forskellige metoder, tips og tricks til, hvordan hun kan sammensætte det tøj, hun allerede har – og hvordan hun med ganske få midler kan friske garderoben op. Efter et personligt stiltjek vil hun med større sikkerhed kunne sammensætte hendes tøjvalg efter de individuelle ønsker, hun har.

Køb gavekort her
dgda

Ridning

Når du har valgt, at et gavekort til ridning er den rigtige gave til hende, behøver du ikke at tænke over årstiderne, da det er en gave, der kan gives hele året.

Selv hvis hun er en uerfaren rytter vil en øvet rytter være instruktør og sikre, at din gavemodtager vil få en uforglemmelig oplevelse, hvor hun fra hesteryg kan nyde naturen i alle dens facetter. Der er noget storslået over at nyde skoven og markerne, hvad enten det foregår i rolig gang eller det går lidt stærkere.

Kan købes her

Yoga

Dagens kvinder har utrolig mange bolde i luften, når arbejde, hjem, mand og børn skal passes. Fortjener din gavemodtager et pusterum, hvor der er sikkerhed for at komme helt ned på jorden, vil den ultimative gave til hende være et gavekort til et yoga kursus.

Når hun dyrker yoga, vil øvelser, der giver smidighed og styrke, samtidig resultere i en ro og velvære, der vil være til gavn for den kommendes tids strabadser. De tillærte øvelser vil kunne bruges hjemme og derfor vil din gave være en, der kan bruges i fremtiden.

Du kan også vælge at købe en træningsbold i stedet.

Læs mere her
dgda

Lær poledance

En lektion i poledance er gaven til hende, der skal have fysisk udfordring. Poledance er en blanding af erotik, performance og akrobatik – og anses for at være lige så god træning som aerobic og krævende dans – og derfor også anvendes som alternativ træningsmetode i forbindelse med andre sportsgrene.

Din gavemodtager vil blive undervist af en professionel poledancer, der vil sammensætte de øvelser, der gør oplevelsen til en succes – og sikrer en oplevelse, hvor smidighed og kvindelighed har været i højsædet.

Køb gavekort her
dgda
Personal shopper

Personal shopper

Med et gavekort til en personal shopper giver du den ultimative indkøbstur, hvor en erfaren modeekspert vil guide din gavemodtager gennem det kæmpe udvalg, der findes indenfor tøj og andre modevarer. Hun vil blive vejledt i hvor man skal handle, for at finde de helt rigtige beklædningsgenstande og andet tilbehør, som vil resultere i en perfekt og afvekslende garderobe. Alt vil selvfølgelig være under hensyntagen til netop din gavemodtagers ønsker og idéer.

Kan købes her
dgda

Hotelovernatning for to

En overnatning på hotel for to er gaven til hende, der ikke skal have andet end absolut forkælelse – uden forpligtelser af nogen art og det er netop meningen med det hele.

Et gavekort til en hotelovernatning giver hende mulighed for at vælge, hvem oplevelsen skal deles med; mand, kæreste eller en god veninde. Herefter skal hun blot vælge, hvilket hotel hun helst vil overnatte på, så er der kun tilbage at nyde opholdet og den gode man i selskab men den, hun holder af.

Læs også om romantisk weekendophold, som er den perfekte gave til hende.

Læs mere her

Co-driver i sportsvogn

Hvis din gavemodtager er typen, der kan finde på at brokke sig over altid at sidde på passagersædet, bør du overveje at give hende et gavekort som co-driver i en sportsvogn. Efter en sådan tur, vil hun sikkert være glad for, at det var en professionel og erfaren instruktør, der var bag rattet.

Acceleration og fart kan virkelig mærkes, når en Ferrari eller Lamborghini slipper alle hestekræfterne løs. Det er samtidig en gave, der kan gives til alle – også yngre kvinder, der måske ikke selv har fået kørekort endnu, men gerne vil opleve suset, når det går rigtig stærkt.

Køb gavekort her

Vandski

At stå på vandski er en oplevelse, de fleste kender til – men det er mest fra film og reklamer. Lad din kvindelige gavemodtager få lov til at prøve det på egen krop og giv hende en gavekort til en tur på vandski.

Mulighederne findes mange steder i landet, så du kan sikkert finde et sted i nærheden. Her vil et par vandski på fødderne give hende en flyvende oplevelse – selv om det foregår på vand.

En oplevelse med fart og både vind og vand i håret vil med stor sikkerhed falde i god jord.

Kan købes her
Skiløb i Danmark

Skiløb i Danmark

Et gavekort til skiløb i Danmark kan – til trods for manglende sne – gives og bruges hele året, da oplevelsen foregår indendørs på store anlæg, der giver den helt rigtige fornemmelse af at suse ned af pisterne med 35 km/t.

Hvad enten din gavemodtager er nybegynder eller blot skal holde træningen på ski eller snowboard vedlige, vil hun blive vejledt af kyndige skiinstruktører, så turen henover snemasserne blive både sjov, spændende og hæsblæsende. Giv hende gaven, der er udfordrende og giver sved på panden, men også muligheden for at slappe af i afterski-baren bagefter.

Læs mere her
dgda

Kattegatcentret

Kattegatcentret byder på en væld af oplevelser og udfordringer for kvinder i alle aldre. Det kan være en stille oplevelse, hvor man ”sover” sammen med hajer og andre fisk i en spændende og anderledes nat-oplevelse.

Der tilbydes også prøvedyk, dyk med hajer og flere andre aktiviteter. Nogle kan endog kombineres med en efterfølgende oplevelse i vild fart henover bølgerne i en RIB boat.

Med et gavekort til Kattegatcentret er der frit valg på alle hylder, når hun skal vælge, hvad netop din gave skal bruges til.

Køb gavekort her

Den blå Planet

Gaven til hende, der interesserer sig for fisk og havdyr bør være et gavekort til en rundtur i de 49 akvarier, som Den Blå Planet indeholder. Her kan hun opleve tusindvis af fisk og havdyr, hvad enten det er hajer, rokker, eksotiske farverige fisk eller havoddere, der boltrer sig i vandet.

Når hun har set sig mæt i de oplevelser, som i alt 7 millioner liter vand indeholder, kan dagen rundes af på stedets restaurant, hvor menuen selvfølgelig indeholder alt godt fra havet.

Kan købes her
dgda

Safari i Danmark (Ree park)

Er din gavemodtager en stor dyreven, kan det være en oplevelse sammen med næsehorn, giraffer, løver, antiloper og geparder, der gør netop din gave til dagens bedste.

Midt i den smukke natur i Djursland ligger Ree Park. Ree Park byder på en oplevelse, der strækker sig langt videre en at gå en tur i en Zoologisk have. Her kan alverdens sjældne og eksotiske dyr, som ikke kan opleves i den danske natur, nydes i deres naturlige omgivelser – og alligevel på tæt hold.

Gave til hende der har alt

Det kan være svært at finde en gave til hende der har alt. Der er dog visse ting som altid er et hit til kvinder der har alt.

Noget af det som vi ser og hører altid falder i god jord er opholdsgavekort, wellness behandlinger, som massage, neglebehandlinger, ansigtsbehandlinger og meget mere.

Se listen her for nogle af de mest populære gaver til hende der har alt

Personlig gave til hende

Nogle kan godt lide at sætte et personligt præg på gaven til hende. En personligt gave kan i realiteten være mange ting. Hvis noget er købt specifikt til hende, er gaven i realiteten personlig.

Men populære personlige gaver kan være ting som både ophold, spisning, men også sådan noget som blomster, weekendophold, og ansigtsbehandlinger.

Se listen over foretrukne personlige gaver til hende her