Ølsmagning hos Ølsnedkeren

ølsnedkeren
Artiklens indhold

Hvis du vil forkæle en, du holder af med en særlig, smagfuld oplevelse, eller hvis du har brug for et arrangement, som en større gruppe af mennesker kan få en fælles oplevelse med, kan et ølbrygning kursus hos Ølsnedkeren i enten Århus eller København være det helt rette mulighed.

Herunder kan få indblik i, hvad et sådan kursus indeholder og få viden om de mange muligheder, som findes med en oplevelsesgave med øl som centrum.

Dette er inkluderet i oplevelsen

Når du vælger en begivenhed omkring ølbrygning, får du mere end blot anledning til at smage på en række udvalgte øl.

Denne smagsoplevelse har du både mulighed for at opleve hos Ølsnedkeren i Århus samt hos Ølsnedkeren i København. Du skal blot vælge den geografiske placering, som passer dig bedst. Uanset hvilket sted du vælger, vil oplevelsen indeholde de samme udsøgte fordele.

Hos det charmerende værtshus kan du som gæst komme til at lave øl sammen med stedets ansatte og få et uforglemmeligt minde.

Begivenheden finder sted i charmerende rammer, som emmer af idyl og god stemning, og undervejs bliver gæsterne budt på op til 8 forskellige øl, som hældes fra hanerne på stedet.

Mens der smages på de forskellige øl, bliver der fortalt om stedets historie og ikke mindst bliver hver enkelt øl introduceret med både bryggeproces og de unikke smagsnuancer.

Der værnes om den hyggelige stemning ved at lade gæster blive på stedet og fortsætte aftenen i godt selskab med mulighed for at købe flaskeøl med hjem.

Herunder kan du få et overblik over de mange fordele, som oplevelsen inkluderer:

 • Smagsprøver af 8 forskellige øl fra egne haner (alt fra pilsner over pale ale til stout)
 • Professionel introduktion af hver øl af stedets bartender
 • Fortælling om Ølsnedkerens historie og visioner
 • Mulighed for gæsterne til at stille spørgsmål undervejs
 • Varighed af begivenhed på 1 – 1,5 time
 • Adgang til at fortsætte aftenen på værtshuset og nyde den gode stemning
 • Mulighed for at købe flaskeøl med hjem

fad med øl

Værtshuset Ølsnedkeren

Værtshuset åbnede tilbage i år 2012 med eget bryggeri og med stolthed omkring traditionen ved at lave hjemmebrygget øl. Stedet sætter en ære i at tilbyde specialøl fra deres 12 haner, og byder løbende deres gæster på nye smagsoplevelser. Deres vision om at klare alt arbejde selv i bryggeprocessen er fuldendt, da de også selv har brygget deres fadølsanlæg.

Ølsnedkeren er særlig kendt for deres hyggelige stemning, som igen afspejler tanken om at genbruge og gøre det selv. Med inventar fra genbrug eller leveringer fra de trofaste gæster findes der en særlig personlig stemning i de fysiske rammer.

Netop det personlige touch er en del af hele måden, hvorpå værtshuset skaber og brygger deres øl på. Løbende kommer nye idéer til, som i bryggeriet bliver omsat til hjemmelavede øl, som efter 10 dages fremstillingsproces er klar til at blive serveret for gæsterne sammen med en unik historie.

Både events samt nye øl bliver lanceret på Ølsnedkerens Facebook-side, hvor følgerne har mulighed for at få adgang til nyheder fra stedet.

Mulighederne med en oplevelsesgave til Mig og Ølsnedkeren

Dette sted er specifikt for dig, som ønsker en oplevelse med ølsmagning i Århus.

I dansk kontekst er en øl ikke bare en øl, som kan drikkes til et måltid. En øl byder på masser af kraftfulde og udsøgte smagsvarianter, og hvor selve bryggeprocessen er en verden for sig af teknik og fremgangsmåde.

Du kan forære en gave til øllets verden til enhver person, som fortjener at blive forkælet. Alle over 18 år kan blive modtager af denne gave.

Den helt store fordel ved oplevelsesgaven er, at den kan gives på ethvert tidspunkt, det skal være og til enhver anledning.

Modtageren af gaven kan selve booke tidspunkt for begivenheden, og der gælder hele 24 måneders gyldighed på oplevelsen.

 • En oplevelsesgave er en fleksibel og personlig type af gave
 • Modtageren kan selv vælge tidspunkt for deltagelse i begivenheden
 • Der er deltage fra 2 personer og opefter i oplevelsen
 • Repræsenterer du en større gruppe (8+ personer), er der mulighed for at få en speciel begivenhed, hvor dørene åbnes kun for jer.

Find andre gode ølsmagninger andre steder i landet i vores oversigt over ølsmagninger.

øl bliver serveret på et fad

Sådan bestiller du oplevelsen med ølsmagning

Det er både nemt og overskueligt at bestille oplevelsen hos Ølsnedkeren på vores hjemmeside Oplevelsesgaverforalle.dk, hvor du blot kan trykke på begivenheden.

Herefter bliver du ledt direkte videre til bestillingsportalen, hvor du kan angive, hvor mange personer, der skal deltage i oplevelsen og samtidig med få oplyst den konkrete pris.

Er I en gruppe på mere end 6-8 personer, skal der udfyldes en specifikt formular, hvorefter I vil blive kontaktet for at skabe den rette oplevelse for jer.

Hvis du giver oplevelsen som gave en særlig person, har du i bestillingen mulighed for at sende gavekortet (der fungerer som adgangsbillet til begivenheden) til denne person.

Modtageren kan med gavekortet få adgang til selv at booke tid for kurset omkring ølbrygning.