Ansigtsbehandling som oplevelsesgave

Ansigtsbehandling
Artiklens indhold

Hvis der er et sted på kroppen, som har brug for ekstra opmærksomhed og pleje, så er det ansigtet. Vi bruger vores ansigtsmuskler dagen lang, selv når vi er alene, og derfor kan en skøn ansigtsmassage løsne op for en masse spændinger, man ikke vidste, man bar rundt på. Ansigtet bliver også udsat for lidt af hvert, da vi ikke dækker det til på samme måde som resten af kroppen. Den sarte hud bliver dermed udsat for sol, kulde og vind året rundt, og derfor er det vigtigt, at vi tager os godt af den.

En ansigtsbehandling er ikke kun et velfortjent afbræk fra hverdagen, den giver også din hud sin naturlige glød tilbage og får den til både at føles og fremstå yngre. Det er derfor den perfekte oplevelsesgave, når du gerne vil fortælle din kæreste, mor eller veninde, at de har fortjent en god omgang afslapning og forkælelse. Og så er det naturligvis også en oplagt gave at give sig selv.

Mangler du gaven til hende? Kæresten? Eller din mor? Så få mange gode forslag her.

Find den bedste ansigtsbehandling i nærheden af dig

Der findes saloner i hele landet, som tilbyder de mest vidunderlige ansigtsbehandlinger. Det er forskelligt, hvad de enkelte saloner kan tilbyde, men fælles for dem alle er, at de giver din hud fornyet energi og løsner op for spændingerne i ansigtsmusklerne. I denne artikel kan du læse om de bedste behandlinger nær dig, uanset om du bor i Århus, Aalborg, Kolding eller Københavnsområdet.

Ansigtsbehandling i København

Vil du have foretaget en ansigtsbehandling i København, kan du vælge imellem nogle af landets mest luksuriøse saloner. Nyd for eksempel en skøn oplevelse hos hovedstadens største og ældste spa, som har vundet priser for at give kunderne uforglemmelige oplevelser. København byder også på behandlinger kombineret med afslappende stunder i saltvandsboblebad, dampbad og sauna.

Ansigtsbehandling hos Ni’mat

Ansigtsbehandling hos Ni’mat

Ni’mat Massage og Spa er Københavns ældste og største spa, og her bliver der ikke sparet på forkælelsen. Ni’mats professionelle behandlere sørger for, at du som gæst ikke kommer til at mangle noget, og at dine individuelle ønsker bliver opfyldt. At Ni’mat giver deres kunder en fantastisk oplevelse er en holdning, der bliver delt af mange mennesker — stedet har nemlig modtaget flere priser for byens bedste spa.

Vælger du en behandling hos Ni’mat, kan du se frem til en hel times forkælelse og pleje, hvor kosmetologen analyserer din hud og vælger produkter, som passer til netop dig. Ni’mat bruger produkter fra de luksuriøse mærker Pañpuri og Kalahari Lifestyle.

I begyndelsen af behandlingen vil du få renset og dampet huden. På denne måde bliver den mere modtagelig overfor den efterfølgende peeling og dybdegående rensning. Derefter kan du se frem til en ansigtsmaske og en ansigtscreme. Mens ansigtsmasken sidder, modtager du en afslappende håndmassage. Vil du glæde din kæreste eller din veninde med en fælles afslappende oplevelse, så udfører personalet gerne behandlingen på to personer i samme rum på samme tid.

Murad ansigtsbehandling hos Arndal

Murad ansigtsbehandling hos Arndal

Murad Facial produkter er anerkendte verden over, og derfor leder den populære 50 minutters Murad ansigtsbehandling hos Arndal Spa også tankerne hen på noget skønt og luksuriøst. Hos Arndal Spa er afslapning og velvære nøgleord, og stedets erfarne behandlere giver dig individuel og professionel vejledning omkring, hvilke produkter, der passer godt til din hud.

Bestiller du den populære Murad behandling hos Arndal, kan du se frem til en professionel hudanalyse, dybdegående rens, peeling og en ansigtsmaske. Herefter får du en afslappende massage af nakken og halsen, hvor man ofte er meget anspændt.

Arndal Spa byder som prikken over i’et både på saltvandsboblebad, dampbad og sauna, og dem er du velkommen til at benytte før eller efter din ansigtsbehandling. Herudover vil du blive budt på forfriskende, kolde drikke. Ønsker du at dele oplevelsen med en, du holder af, kan I få foretaget behandlingen i parrum, hvis I husker at oplyse det ved bookingen.

Ansigtsbehandling i Århus

Leder du efter en ansigtsbehandling i Århus eller omegn, vil du kunne vælge imellem flere skønne muligheder. Vælg for eksempel imellem en salon med anerkendte behandlere, der er uddannet i internationalt anerkendte behandlingsmetoder fra Los Angeles og en spa, der baserer deres værdier på Østens gæstfrihed og omsorgsfuldhed samt naturlige, økologiske hudplejeprodukter.

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Helle Thorup er især anerkendte for deres ansigtskure, herunder deres populære ansigtsbehandling. Den egner sig til alle mennesker, da den kan tilpasses alle hudtyper. Denne skønne behandling er både god som selvforkælelse og som en gave til én, du holder af.

Ved behandlingen får du foretaget en hudanalyse, hvorefter din hud bliver renset i dybden og peelet. Dertil kommer en retning af øjenbryn, en ansigts- og décolleté-massage samt en håndmassage. Til sidst kan du se frem til en ansigtsmaske, der passer til din hudtype, samt afsluttende cremer og professionel vejledning i forhold til, hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud og dens behov.

Helle Thorup ligger i hjertet af Århus, hvor den har haft hjemme siden 1984. Spasalonens medarbejdere er udvalgt med omhu, og de er alle uddannede i behandlingsmetoder fra Murad Medical Spa i Los Angeles, USA. Helle Thorup anvender bandt andet produkter fra mærkerne Murad og Rodial.

Ansigtsbehandling hos Pure Nature i Beder

Ansigtsbehandling hos Pure Nature i Beder

Pure Nature Spa & Wellness henter inspiration fra den gæstfrihed og omsorgsfuldhed, man oplever i Østen. De bestræber sig på at give deres gæster den samme afslappende oplevelse med deres rolige atmosfære og skønne dufte. Spasalonen har vundet flere priser, og i 2016 var den nomineret ved Danish Beauty Award. Hos Pure Nature Spa kan du være sikker på at få kompetent vejledning, da alle behandlere er uddannede indenfor deres område.

Vælger du at bestille en ansigtsbehandling hos Pure Nature Spa & Wellness kan du glæde dig til en behandling udover det sædvanlige. Med i købet får du nemlig også hovedbundsmassage, håndmassage og fodmassage. Til sidst kan du få lagt en let make up, hvis du ønsker det.

Selve ansigtsbehandlingen varer 60 minutter, og den består i en rensning af dit ansigt, et varmekompres og en peeling samt ansigts- og nakkemassage. Til sidst får du lagt en ansigtsmaske, og derefter kan du nyde en skøn ansigtsmist, serum, øjen- og ansigtscreme. Alle produkter, der bliver brugt under behandlingen, er udvalgt specifikt til din hudtype. Pure Nature Spa & Wellness benytter sig af økologiske produkter fra Pañpuri og Amazing Space. Som en del af oplevelsen vil du også blive forkælet med lækker chokolade, nødder, frugt og te.

Ansigtsbehandling i Aalborg

Vil du have en ansigtsbehandling i Aalborg, er der også rig mulighed for at dykke ned i et par timers selvforkælelse og glemme alt om hverdagens gøremål. Udover professionel vejledning omkring din hudtype fra kompetente behandlere, kan du nyde en afslappende massage og to forskellige ansigtsmasker. Når du forlader salonen, vil du med sikkerhed føle dig let som en fjer og klar til at tage hul på alverdens gøremål med fornyet og positiv energi.

Ansigtsbehandling hos House of Wellness

Ansigtsbehandling hos House of Wellness

Hos House of Wellness vægtes en afslappet stemning kombineret med professionel behandling højt. En ansigtsbehandling hos House of Wellness vil med sikkerhed få dig til at glemme alt om hverdagens stress og jag, mens du læner dig tilbage og lader dig forkæle af det dygtige personale.

Oplevelsen varer hele 90 minutter, og du vil få foretaget en ansigtsrensning og peeling. Herefter vil du få lagt to forskellige ansigtsmasker og dine bryn vil blive rettet til. Til sidst kan du nyde en afslappende ansigtsmassage, håndmassage og en håndmaske, inden du som prikken over i’et får lagt en lækker ansigtscreme. I løbet af behandlingen vil du blive forkælet med nogle små forfriskninger.

Hos House of Wellness står de uddannede behandlere altid klar med professionel vejledning og gode råd til dig i forhold til din hudtype og din huds behov. Der vil også blive taget hensyn til eventuelle ønsker, du måtte have under selve behandlingen.

Ansigtsmassage i Kolding

Vil du finde en ansigtsbehandling i Kolding, så er der gode nyheder. I området omkring slotsruinen Koldinghus i centrum af Kolding vil du nemlig kunne nyde en beroligende time fyldt med forkælelse. Behandlingen emmer af nærvær og oldgamle traditioner kombineret med kompetent rådgivning. Inden eller efter behandlingen kan du nyde en afslappende tur i badstuens spaområde.

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas badstue

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas badstue

Hos Dronning Dorotheas badstue hentes der inspiration fra gamle kurbadstraditioner. I salonen bruger behandlerne jaderuller, giver en opstrammende effekt og hjælper med at løsne musklerne i ansigtet, som nemt kan blive anspændte, uden at vi lægger mærke til det.

Jaderullerne, som oprindeligt stammer fra Kina, indeholder grønne sten, som bliver kaldt jadesten, og udover at afgifte skaber de også ro. De dræner nemlig lymferne, lukker porrerne og giver et mindre ansigtsløft. Er man spirituel og går op i chakraer, så er jadesten forbundet med hjertechakraen og er dermed en hjertelig sten.

Ved en ansigtsbehandling hos Dronning Dorotheas badstue får du en 25 eller 50 minutters ansigtsmassage med de førnævnte jaderuller efterfulgt af en afrensning af ansigtet. Derefter kan du nyde en skøn ansigtsmassage med anti-age serum og øjen- og læbecreme. Til sidst får du en afslappende fodmassage. Som en bonus får du adgang til badstuens spaområde før eller efter din behandling.