Et par dage væk på weekendophold er ren livskvalitet. Der sker noget, når man kommer lidt væk hjemmefra, får oplevelser og uforstyrret tid med hinanden. Familien knyttes tættere sammen, venskaber styrkes og parforholdet får ny gnist.

Giv de mennesker, som virkelig, betyder noget for dig, et hyggeligt ophold. Tag afsted, uanset årstiden. Vejret er alligevel altid lunefuldt, så vent ikke på sommer og sol, med det rette tøj, god mad og et lækkert sted at overnatte, betyder tidspunktet ingenting.

Prismæssigt er weekendophold absolut overkommelige og der er løbende gode tilbud for alle, der gerne vil afsted et par dage og lære nye steder i landet at kende. En pakkeløsning er genial, så får du altid meget for dine penge og bliver ikke overrasket over ekstra udgifter.

Romantisk weekendophold i udlandet

Der findes ikke en mere romantisk gave, end et ophold i udlandet. At sætte tid af til kærligheden, hinanden og gode fælles oplevelser, er den smukkeste måde at sige: ”Jeg elsker dig!”

Der er masser af dejlige rejsemål velegnede til to, der vil gerne nyde hinanden og skabe søde minder sammen. Tag altid udgangspunkt i din partners og jeres fælles interesser, når rejsemålet vælges. Lav ikke for stramt et program, der skal være mulighed for at følge jeres humør, være spontane og lade romantikken blomstre.

Vores nabolande, Tyskland og Sverige, har begge den oplagte fordel, at de ligger ganske tæt på og ikke kræver så meget rejsetid. Begge lande kan, på hver sin måde, opfylde, selv de vildeste ønsker om storbyferie med fokus på kulturelle og gastronomiske oplevelser. Er lysten mere til natur, hygge, tosomhed og ro, så er både Sverige og Tyskland også ideelle, men et romantisk weekendophold i Sverige slår alt, hvis man helst vil væk fra byen.

Et romantisk weekendophold i Tyskland, hvor der gerne må ske en masse, kunne være i metropolen Berlin, hyggelige Hamburg eller charmerende Flensburg. Alle tre, super populære rejsemål for danskere, på grund af de lave priser og viften af spændende oplevelser, som disse byer rummer.

Klassiske europæiske storbyer, som bare MÅ opleves sammen med den, man elsker, er London og Paris. Et romantisk weekendophold i London har alle dage været sagen og Paris er, for de fleste, bare indbegrebet af ægte, ren romantik.

Læs også: Ystad spabad

Romantisk weekendophold i Danmark

Romantisk weekendophold – kvalitetstid til kærligheden

Uanset, hvor længe man har været sammen, må man aldrig glemme at være kærester. Det kan være noget af en udfordring, at forblive helt fjollet, forelsket og fokuseret på den eneste ene.

De fleste moderne parforhold har en travl hverdag, hvor tiden flyver afsted med arbejde, aftaler og praktiske gøremål. Familieliv er herligt, men et lille pusterum kan også være tiltrængt. På et weekendophold for to, får I de bedste muligheder for at blive kærester igen, se hinanden dybt i øjnene nyde en god gourmetmiddag og få talt godt sammen, helt uden at blive forstyrret.

Glæd din partner og dig selv med en rigtig kæresteweekend for bare jer to, hvor alt kun handler om jer og lige det, I har lyst til at opleve sammen. Luksus, der vil gøre jer godt og som I helt sikkert fortjener. Find kalenderen frem og afsæt kvalitetstid til kærligheden. Et romantisk weekendophold på blot et par dage kan have lige det indhold, som passer til jer og vil uanset, hvor turen går hen, give gode minder og fornyet energi længe efter I er kommet hjem igen.

Mulighederne for vidunderlige ophold for par, der drømmer om en super romantisk pause fra hverdagen, er utallige og kan sagtens foregå få kilometer fra hjemmet, hvis man ikke vil til udlandet. Klassiske hotel- eller kroophold med forkælelse, gastronomi og wellness er altid hyggelige, men en weekend i en storby med masser af liv og kulturelle oplevelser rundt om hvert eneste hjørne, har også en særlig romantisk charme.

Vi kan også anbefale dig at læse mere om Læsø kurbad

Billige weekendophold med stor værdi

Billige weekendophold med stor værdi

Luksus og forkælelse behøves absolut ikke koste kassen. Et billigt weekendophold er nemlig ikke et skrabet eller dårligt ophold, hvis du finder dem via os. Vi jagter de bedste forhandlere og tilbud på markedet til dig og derfor kan vi altid guide dig imod de bedste ophold hos os, selvom priserne er forbavsende lave. Kort og godt, vi gør det nemt for dig, at komme afsted på en lækker weekend med venner, familien eller din partner, uden at du blive ruineret.

Med en weekendophold deal, ved du præcis, hvad du får og hvad du har at glæde dig til. Vores deals er ekstra gode tilbud på ture, der er fine, både til det helt spontane weekendophold og til en weekend ude i fremtiden. Vi tilbyder mange forskellige slags weekendophold og der kommer hele tiden nye, fantastiske deals. Derfor finder du, helt sikkert et weekendophold her, der er som skræddersyet til din smag og økonomi.

De bedste oplevelser er dem, man deler med mennesker, man holder af. Billige weekendophold er geniale gaver, der overrasker og glæder den heldige modtager. Giv et gavekort til et ophold, det vækker altid begejstring. Det er en ekstravagant og unik gave, der faktisk er til at betale sig fra.

Gavekort til weekendophold er ikke kun til ham eller hende, der har alt, men til alle, som du synes skal have en helt særlig oplevelse. Som giver, har du indflydelse på, hvem der skal med og vi forstår godt, hvis du synes, at du også har fortjent et lækkert ophold…