Spaophold – de 10 bedste ophold

Spaophold
Artiklens indhold

Trænger du til at komme væk fra hverdagens stress og jag? Har du brug for at komme helt ned i gear og slappe maks af?

Så er et spaophold for 2 personer det helt rette for dig, find dit spaophold her.

Her har du mulighed for at opleve den ultimative forkælelse for både krop og sjæl, og du vil være så god som ny efter endt spa ophold. Heldigvis findes der en masse lækre spasteder i Danmark, ligesom der også er mange gode steder at komme efter uden for Danmarks grænser.

Herunder får du en guide til de 10 bedste spahoteller, du kan tage til, og hvad du kan forvente af dem.

Spaophold i Danmark

Danmark er et fantastisk flot land, og hvis du vælger at tage på spaophold inden for landets grænser, så er du garanteret flotte beliggenheder og kvalitet i høj klasse. Der er aldrig langt til et luksuriøst hverdagsafbræk i Danmark, og du kan være sikker på, at du kan være på det nærmeste spasted inden for ganske kort tid.

Spaophold på Hotel Viking

I Sæby i Nordjylland finder du Hotel Viking. Udover at være et hotel, så byder stedet på aqua, spa og wellness. Når du booker et spa ophold, får du gratis adgang til de mange lækre spa- og wellnessfaciliteter.

Her findes der både inden- og udendørsbassiner, hvor du bl.a. kan nyde udsigten over Kattegat i en stor spa på hotellets tagterrasse. Du kan også booke en behandling på hotellets wellnessklinik ViWell og blive topforkælet.

Spaophold på Hotel Thinggaard

Spaophold på Hotel Thinggaard

Vi bliver i Nordjylland, hvor Hotel Thinggaard også ligger placeret. Når du køber et ophold på Hotel Thinggaard, får du adgang til Sydthy Kurbad, som ligger lige ved siden af. Kurbadet har alt fra et koldvandsrum til et dampbad til et massagebassin med stjernhimmel.

Du kan også gå ud i kurbadshaven og få varmen i deres udendørs sauna med glasbund, hvor du har udkig til en sø fyld med guldfisk. Det er også muligt at hoppe en tur i vildmarksbadet og nyde udsigten til haven derfra.

Romantisk ophold på Hotel Amerika

Romantisk ophold på Hotel Amerika

Et andet lækkert spaophold i Jylland er Hotel Amerika, som ligger placeret i Hobros smukke natur lige ved Mariagerfjord. Hotellet har et skønt spaområde, hvor du bl.a. kan booke 1 times Romance and Privacy med din partner.

Her får i.et aroma-spabad, sauna, stearinlys, mousserende vin og stille romantisk musik. Og det er kun jer to, så i har rig mulighed for at nyde hinandens selskab. Altså det perfekte spaophold for 2 personer.

Wellnessophold på Kragerup Gods

Wellnessophold på Kragerup Gods

Der findes flere gode wellnessophold på Sjælland. Et af dem er Kragerup Gods. Det er især stedet for dig, som gerne vil slappe af i historiske omgivelser. Godset troner sig op i skovens dybe ro, og voldgrave omgiver stedet, så det ikke bliver meget mere autentisk.

De har lige fået renoveret deres wellnessafdeling, så den står knivskarpt. Her kan du bl.a. nyde den opvarmede pool, koble af i jacuzzien eller forkæle dig selv på værelset med den wellnesskurv, du får udleveret ved ankomst.

Ønsker I at gøre noget ekstra ud af turen, så finder i også et adrenalinrus af oplevelse ved klatreparken Go High som også befinder sig ved Kragerup Gods. Så kan I evt. starte en af dagene med at komme ud af jeres comfort zone og få adrenalinen op, for så at koble helt af med spa og wellness efter.

Spaophold på Comwell Borupgaard

I Snekkersten ved Helsingør ligger Comwell Borupgaard. Du har sikket hørt om Comwell før, hvad enten du har været på et af deres 19 andre hoteller eller brugt nogle af deres plejeprodukter. Borupgaard er især for dig, som gerne vil have et luksus spaophold med en af dine nærmeste.

Her står spaterapeuter bl.a. klar til at vejlede jer under hele opholdet, så i kan finde helt ind til den mentale ro. Derudover kan stedet som de første i Danmark tilbyde Brechelbath, som er en 200 års gammel behandlingsform.

Spaophold Sverige

Det er dog ikke kun Danmark, der kan prale af gode spasteder. Især Sverige er langt fremme på denne front, og der er mange danskerne, som tager en tur over Øresund for at blive forkælet og koble fuldstændig af i en weekend.

Herunder kan du se nogle af de lækre spaophold i Sverige, som du kan opleve.

Luksus spaophold på Skansen

Luksus spaophold på Skansen

Et par timers kørsel fra København finder du Hotel Skansen. Stedet ligger lige ud til vandet og har udover deres luksuriøse spafaciliteter også et koldbadehus.

Koldtbadehuset, der ligger midt ude i vandet for enden af en træbro, har en opvarmet japansk pool på trædækket og en indendørs sauna. Så kan du snuppe dig en kold dukkert i Kattegat og få varmen bagefter, mens du nyder udsigten.

Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad, som ligger i det sydligste Sverige, er efterhånden blevet et mega hit blandt danskerne. Stedet har eksisteret siden 1897 og har sidenhen været et yndet getaway for de mange gæster.

Her finder du bl.a. flere inden- og udendørs pools og et relaxområde med udsigt over Østersøen. Om aftenen så kan du nyde en 3-retters middag, og om morgenen kan du gå om bord i den overdådige morgenmadsbuffet, inden du slentrer en tur på stranden eller tager endnu en dag i spaen. Vi har skrevet meget mere om dette ophold lige her.

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad er kendt som et af de bedste spahoteller i Sverige. Her er du garanteret et værelse med udsigt over Kattegat. Og ellers kan du gå på opdagelse i hotellets splinternye 1.700 m2 store spaafdeling, hvor du bl.a. kan svømme foran den levende ild i pejsen. Bagefter kan du snuppe dig en forfriskning i den lækre poollounge eller hoppe i den udendørs opvarmede pool med udsigt over havet.

Spaophold Norge

Det er også muligt at tage på spaophold i Norge. Landet der byder på alt fra vilde naturomgivelser til storbyopelvelser i hovedstaden Oslo ved også, hvordan man får folks puls til at sænke sig. Herunder får du et bud på et norsk spahotel, som er værd at rejse efter.

Spaophold på THE THIEF

Spaophold på THE THIEF

The Thief ligger lige midt i eksklusive Oslo, og har du lyst til at mænge dig med de norske kendisser, så skal du tjekke ind her. Et moderne hotel, som lever op til alle forventninger. Hotellet har bragt de bedste spakulturer til Oslo, hvor du kan opleve alt fra tyrkisk hamam til marokkansk Rhassoul. Du kan også vælge en af de mange behandlinger såsom ansigtsrens, rygmassage eller neglebehandling.

Spaophold Tyskland

Nordtyskland bugner af spasteder og er i sandhed et rent spamekka. Det eneste du behøver, er at tage færgen over på den anden side eller krydse den dansk-tyske grænse, og så står du over for noget af det bedste den tyske spakultur har at byde på.

Spaophold på Alter Meierhof

20 min. fra grænser ligger Flensborg, og her finder du Alter Meierhof. Et 5-stjernet luksushotel, hvor du får fri adgang til hotellets wellnessafdeling ”Hof-Therme”. Her kan du dase i den 30 graders pool, tage et stendampbad eller gå på opdagelse i det 1400 m2 store hamambad. Hotellet huser også 2 restauranter i særklasse, hvoraf den ene har 2 michelin-stjerner.

Hvad koster et spaophold?

Hvad koster sådan et spa ophold, tænker du nok? Det er svært at fastslå, da priserne varierer meget fra sted til sted. Når du kigger på priser, gælder det ofte for 2 personer, og her kan du ende med at betale alt fra ca. 2.000 til 10.000 kr., nogle gange mindre og andre gange mere.

Priserne afhænger også af, hvad der tilbydes. Nogle steder får du fx behandlinger med i prisen eller badekåber og badesandaler. De fleste steder er det også meget normalt, at der indgår middag, men her afhænger prisen igen af, hvilken restaurant du har med at gøre.

Er du mere til spænding og lækker udsigt med din ven, veninde, mand eller kone, så er et af de helt store hit, bridgewalking middelfart. Her kommer du op i højden, ud i det fri, og får masser af oplevelse for pengene.

Billige spaophold – sådan finder du dem

Der findes altså spahoteller til enhver pengepung, men du kan også være heldig at finde en deal på et spaophold. Her vil en procentdel af prisen være skåret fra, og der kan være mange penge at spare på et spa ophold for 2 personer.

Hvis du er på udkig efter billige spaophold, så er det altså deals du skal holde øje med. Og bare rolig, du ender ikke et eller andet skodsted. Udbyderen sørger for, at tingene er i orden, og at opholdet lever op til, hvad du bliver lovet.

Læsø kur er også værd at nævne, det kan du læse mere om her.

Gå tilbage til forsiden og find flere populære oplevelsesgaver til ham eller hende! Er du ude efter den rette gave til manden der har alt, finder du en masse gaveidéer til mænd på dette link og en masse gaveidéer til kvinder på dette link.