Det suser i hele maveregionen, når først man har prøvet at affyre et ægte skydevåben. Adrenalinen pumper og man kan virkelig mærke den kraft, som ligger bag. Det er ikke alle forundt at få lov til at prøve og affyre en ægte pistol, men ikke desto mindre, så er det det, som du har muligheden for, når du melder dig til en omgang skydning hos et godt eventsted.

Skydning er også den oplagte oplevelsesgave at give, hvis man kender en adrenalinjunkie, som gerne vil prøve kræfter med skydevåben. Læs mere her om gode oplevelsesgaver til ham som elsker adrenalin i kroppen.

Prøv pistolskydning hos Gunsport/Advanced shooting academy

mand-til-pistolskydning

Hos Gunsport/Advanced shooting academy Denmark i København, har man muligheden for at få en af de helt store oplevelser med pistolskydning.  Få følelsen af at stå med en ægte 9mm pistol i hænderne og mærk den adrenalin, som pumper rundt i blodet, i det du skal til at trykke på aftrækkeren. Her skyder du, hvis vejret tillader det, udendørs og mod skydeskiver. Møder du op en dag i regnvejr, så foregår skydningen indendørs i skydehus.

Pistolskydning hos Gunsport inkluderer

 • 2 timer med fede oplevelser med pistolskydning, koncentration og adrenalin
 • En grundig og kyndig instruktion i de altafgørende sikkerheds- og skydetekniske egenskaber
 • Præcisionsskydning med kal. 0.38″ revolver og med 9 mm pistol
 • Tænk hurtigt og reager hurtigere med hurtigskydning mod faldmål med en 9 mm pistol
 • Minimum 25 skud pr. deltager
 • God mulighed for at afvikle oplevelsen som en konkurrence, hvis i er flere afsted
 • Gratis udlån af høreværn og briller

Vigtig viden inden skydning hos Gunsport

Der er en smule praktisk information, inden en tur på skydebanen. Det er der hovedsageligt af de sikkerhedsmæssige hensyn, som man nødvendigvis må tage, når man har med skydevåben at gøre.  Regler og sikkerhedsråd vil altid og skal altid følges i situationer, hvor man har med våben at gøre. Den vigtigste regel er, at deltagere ikke må indtage alkohol før og under en skydning.

De høreværn og sikkerhedsbriller som alle deltagere får udleveret inden en skydning skal benyttes af alle tilstedeværende. Det frarådes at gravide deltager i selve skydningen, men de er selvfølgelig meget velkomne som tilskuer, hvis man skulle have lyst til det.

Der er fastsat en aldersgrænse, som betyder, at du skal være minimum 16 år for at deltage i en skydning. Alle som ønsker at deltage, skal på dagen afgive oplysninger om navn, adresse og fødselsdato. Der vil i forbindelse med skydningen være ID-check. Derfor er det vigtigt, at alle deltagere medbringer sygesikringskort og supplerende ID. Ved manglende ID kan man ikke deltage. Endelig er det vigtigt, at man husker fornuftigt tøj og fodtøj.

Prøv pistolskydning hos Hunters game

hunters-game-pistolskydning

Hos Hunters Game i Albertslund har man indrettet en skydebane med noget af verdens med avancerede videoudstyr. Det betyder, at man har mulighed for at få en fed oplevelse og et ægte adrenalinkick, under kyndig vejledning fra gode instruktører.

Pistolskydning hos Hunters game inkluderer

 • 1 hel times pistolskydning
 • Skud med en ægte 9 mm pistol, samt ammunition
 • En grundig og kyndig instruktion i sikkerhed og skydeteknik
 • Du får mellem 50-100 skud
 • En indendørs skydebane og skydebiograf med interaktive mål og umiddelbar markering
 • Dygtige instruktører under hele forløbet
 • Gratis udlån af høreværn og sikkerhedsbriller

Vigtig viden inden din skydning hos Hunters game

Det er hos Hunters game vigtigt, at du har styr på forskellige formaliteter, inden din tur på skydebanen. Det er blandt andet et krav, at du kommer med en ren straffeattest, samt at du medbringer gyldig billedlegitimation. Regler og sikkerhedsprocedurer er uhyre vigtige, når man har med skydevåben at gøre og derfor er det vigtigt, at du inden en skydning møder op 30 minutter før. I disse 30 minutter skal du indregistreres og fremvise din straffeattest. Før og under en skydning er det forbudt at være påvirket af alkohol eller stoffer. Hos Hunters game skal du være fyldt 18 år for at få lov til at deltage i en skydning.

Pistolskydning for dig som elsker adrenalin og koncentration i en kombination

I det tilfælde at du ønsker at prøve kræfter med pistolskydning, eller hvis du ønsker at give oplevelsen som gave, så er det vigtigt at du sætter koncentration lige så højt som adrenalin. Det er ikke let at ramme til måls, hvis ikke du kan kontrollere og mestre din koncentration og adrenalinen i kroppen.

Pistolskydning er altså en glimrende udfordring for de fleste og helt sikkert en god oplevelse at give, hvis man har svært ved at finde på noget til for eksempel fars dag. Klik dig videre her og læs mere om gode oplevelser til fars dag. Din far eller en anden som fortjener det, vil med garanti finde oplevelsen med skydning for en dag, både spændende og lærerrigt. Hvem ved, måske kan det være starten på en ny hobby?