Flysimulator – Pilot for en dag? Prøv F 16 simulator!

flysimulator
Artiklens indhold

Er du på jagt efter en rigtig god oplevelsesgave til manden i dit liv, så skal du kigge nærmere på en F 16 flysimulator. I hvert fald hvis din mand kan lide adrenalin og fart, og han er en af de mange Top Gun fans. Og dem er der flere af, end man lige går og tror.

Denne oplevelse er utrolig realistisk, og jagerpiloter beskriver oplevelsen, som det tætteste man kommer på at flyve et rigtigt F 16 jagerfly. Her har manden virkelig mulighed for at få en drengedrøm opfyldt.

Læs med her, når vi skriver lidt mere om dine muligheder.

Flysimulator i Århus eller i Roskilde

f16 simulatorDu kan prøve denne fantastiske oplevelsesgave i både Århus og i Roskilde. Grafikken på disse flysimulatorer er af særdeles høj kvalitet, og denne grafik gør oplevelsen utrolig livagtig og spændende.

Det er som at svæve henover landskabet med lydens hastighed, samtidig med du er bevæbnet til tænderne med diverse missiler. Oplevelsen har desuden fået det maksimale antal stjerner af de mange brugere, hvilket igen siger noget om realismen i denne oplevelse.

Under hele flyvningen er der en erfaren instruktør, som kan guide dig og hjælpe dig til den ultimative flyvetur. Med andre ord har du din egen erfarne wingman, som kan guide dig sikkert gennem denne halsprækkende oplevelse.

I Århus er der mulighed for at flyve sammen med eller i mod din ven, så i simuleret kan skyde hinanden ned. Dette kræver dog, at man har minimum 60 minutter i simulatoren, hvis man skal nå denne oplevelse.

Video af oplevelsen (Flysimulator – F 16 simulator)

F 16 simulator cockpittet er en tro kopi af en F16 jager

I F 16 simulatoren er der gjort super meget ud af cockpittet. Det er faktisk en tro kopi af cockpittet fra de rigtige jagerfly. Danmark er desuden det eneste sted i Europa, hvor du kan prøve en sådan simulator.

Ellers er det forbeholdt militæret, når de skal træne deres nye jagerpiloter. Du har derfor en unik chance for et indblik i en jagerpilots liv, hvilket er en stor drengedrøm for mange af os.

Samtidig er det en ret billig oplevelse i forhold til hvad du får for pengene. Du kan købe alt fra 15 minutter og opefter, og det er selvfølgelig dyrere jo længere tid du flyver. Man kan dog nå rigtigt meget på en time, og hvis man prøver modellen i Århus, så kan man nå en kamp mod en kammerat.

Du kan nemt købe et gavekort til denne flysimulator og give den til en der fortjener en oplevelsegave uden lige og herfra kan man nemt booke en passende dag.

Så har du hvad der skal til for at blive en jagerpilot? Find ud af det i en F 16 simulator!