Crafted By tilbyder ølsmagning og ølbrygning

Crafted By
Artiklens indhold

Du kender jo nok en, der ville blive virkelig glad for denne gave. Forestil dig vedkommende til denne herlige oplevelse. Den er nemlig noget særligt. Det er ikke hver dag, du for eksempel kan være din egen brygmester.

Det får den glade modtager af denne oplevelsesgave nu mulighed for. Det kommer til at foregå i den nyanlagte Carlsberg bydel i Valby. Det er faktisk en særlig oplevelse i sig selv.

Giv et besøg på Crafted By i Carlsberg i gave

I den nyopførte bydel, der tidligere rummede det store velkendte Carlsberg bryggeri, er der nu blandt andet opstået et mindre bryggeri, nemlig Crafted By.

Det er i dette nye bryghus, der nu udbydes oplevelsesgaver. Læs mere her om, hvad sådan et besøg kan indebære.

Med dette gavekort følger:

  • En rundvisning på bryggeriet
  • Smagsprøver
  • Produktion af egen øl
  • Design af egen øletikette
  • At mærke stemningen på dette historiske sted i København

bryg din egen øl

Køb et ølbrygning kursus

Få et spændende og lærerigt kursus i øllets historie og i kunsten at brygge øl. Den kunst er der en lang og stolt tradition for her i landet. Nogle af disse kundskaber kan du få større indsigt i på sådan et kursus på Crafted By. Lige her på den grund, hvor selve Carlsberg har ligget i så mange år.

Det kunne også være ølsmagning

En ølsmagning er altid en populær gave. Mange holder meget af at drikke et godt glas øl, og det er altid interessant at høre om forskellige øltyper – og ikke mindst at få mulighed for at smage på dem.

Giv en ølsmagning i gave til en, der vil sætte stor pris på den.

Hvad med ølbrygning?

Det kunne jo også være, at der var en eller flere, der ville blive meget glade for et gavekort til en helt unik og personlig ølbrygning, som man selv er med til at komponere.

Ud over selve sammensætningen af øllen, så får du også mulighed for selv at designe din helt egen etikette til flaskerne. Så får du et helt igennem personligt og unikt produkt.

Der er en helt særlig stemning på bryggeriet Crafted By. Den oplevelse får du med som en værdifuld sidegevinst.

Mærk den historiske stemning i Carlsberg byen

Der er så meget historie knyttet til den gamle Carlsberg-grund. Dette københavnske bryggeri, som blev så stort og nu er blevet verdenskendt, fordi de laver så helt fantastisk øl. Den historie kan stadigvæk mærkes tydeligt, selv om meget er blevet forandret.

Gå en tur i dette historiske område, inden du indløser dit gavekort. Det er nærmest en oplevelse i sig selv.

øl til din svigermor eller andre

Sådan giver du en oplevelsesgave fra Oplevelsesgaver for alle

På hjemmesiden vil du kunne se det store udvalg af herlige oplevelser, som kan gives i gave i form af et gavekort.

Mangler du gode idéer, kan du nemt blive inspireret her.

Når du så har fundet den rette oplevelse, så er det bare at klikke på det valgte. Herefter bliver du ført hen til selve betalingen, og når den er klaret, er processen sat i gang.

Du kan så vælge imellem at få gavekortet sendt hjem til dig selv, hvis du gerne selv vil overlevere gaven, eller du kan få den sendt hjem til modtageren.

Det fungerer fint og helt gnidningsløst.

Så er der blot tilbage at vente på at kunne give gaven og på at høre, hvordan oplevelsen så var. Det er smart.