goboat
Artiklens indhold

En let brise, god vin og smukke omgivelser er blot nogle få ting, som du kan opleve, hvis du tager på en GoBoat oplevelse. Her vil du og dit selskab kunne se nogle af Danmarks smukkeste byer fra vandet, hvilket uden tvivl vil være med til at skabe gode minder og fantastisk underholdning.

GoBoat i København

GoBoat i KøbenhavnKøbenhavns kanaler har længe været tillokkende for både turister og lokale, som ønsker sig en stille dag på vandet, hvor man kan nyde hovedstadens smukke omgivelser og arkitektur.
Med GoBoat konceptet er dette nu blevet mere tilgængeligt end nogensinde før. Du kan nemlig leje en miljørigtig båd og sejle rundt omkring, selvom du ikke har et sejlbevis eller erfaring med at sejle.
Kanalerne bliver altså pludseligt tilgængeligt for alle, hvilket er et kæmpe plus for mange sejlglade danskere.

Dette får du med i oplevelsen:

  • 1-3 timers sejltur
  • Plads til 2-8 personer
  • Mulighed for selv at medbringe mad og drikke, som kan nydes ombord
  • Mulighed for at købe drikkevarer og snacks

Det praktiske:

Prisen pr. time varierer alt efter, hvor mange timer man vælger. Dog vil prisen for en time ligge på under 500 kroner, og dette gælder ligegyldigt, om man er to personer eller otte personer. Det er altså ganske billigt at opleve vores smukke hovedstad fra vandet, hvis man bare samler en lille gruppe mennesker.
Udgangspunktet for turen er Islands Brygge, hvor alle gæster kan stige ombord i båden. Det eneste krav til føreren er, at personen er over 18, og at personen ikke er påvirket af alkohol.

LÆS OGSÅ: Wakeboard i Hvide sande

GoBoat i Aalborg

GoBoat i AalborgDet er ligeledes muligt at opleve denne innovative mulighed for at sejle i Aalborg, hvor Limfjorden bidrager med smukke omgivelser. Starten går fra havnepromenaden i Aalborg, og her er der ligeledes også plads til alle – store som små.

De samme vilkår gælder også her i det jyske. Alle kan få lov til at styre båden, så længe de er ædru og over 18 år. Bådene har plads til det samme antal mennesker, og her kan man ligeledes vælge mellem en, to og tre timer. Der kan naturligvis også både bestilles mad og drikke, eller man kan medbringe dette selv, alt efter hvad man ønsker.
I denne by kan du bestille en båd fra klokken 10 om formiddagen og indtil solnedgang, hvilket vil sige, at åbningstiderne varierer en smule alt efter, hvilken måned du vil sejle i.

Priserne i Aalborg minder meget om priserne i København, men man kan dog være heldig at finde priser, som er en smule billigere her i Nordjyllands hovedstad.
Når man tager den smarte båd fra Aalborg, er der faktisk også mulighed for, at vandhundene kan tage en dukkert på turen, hvis temperaturen altså er høj nok.

GoBoat er en hyggelig oplevelse

GoBoat er den perfekte aktivitet til en masse forskellige anledninger. Du kan tage din bedre halvdel med på en romantisk sejltur med vin og mad, eller du kan samle hele familien og tage på en hyggelig tur, hvor I kan nyde hinandens selskab.
Udover at være hyggeligt, så er disse både også utroligt miljøvenlige, da de får deres strøm fra solceller samtidig med, at de er eldrevne.

Video: se oplevelsen “live” her

Den perfekte oplevelsesgave til ham eller hende

Om du bor i det jyske eller det sjællandske, så er dette en oplevelse, som du ikke vil gå glip af. Rigtig mange danskere drømmer om at sejle, men det kan være utroligt vanskeligt at anskaffe sig muligheden for dette.
Med GoBoat er dette ikke længere et problem, og derfor er dette også den perfekte oplevelsesgave til ham eller hende, som altid har drømt om at sejle sin egen båd.