Hjem/Blog/Svæveflyvning gavekort og oplevelser

Svæveflyvning gavekort og oplevelser

Svæveflyvning - Kom ud og prøv svæveflyver

Mangler du den perfekte gave til en du kender, der ville have godt af en uforglemmelig og udfordrende oplevelse som tager en ud af ens komfortzone? Så er svæveflyvning den oplagte gave. Hvis du altid har drømt om at kunne flyve eller svæve og har tænkt på, hvor fedt det må være at sidde i en svæveflyver en sommerdag og svæve lydløst over det danske landskab.

svæveflyvning

Så har du muligheden for at kombinere natur, flyvning og frihed i denne unikke oplevelse, der giver sommerfugle i maven. På en svæveflyvning kan du opleve Danmark fra oven på en anderledes og fascinerende måde, det er derfor en spændende oplevelse, hvor du kombinere den smukke udsigt med følelsen af at miste tyngdekraften. Sådan en tur er både fyldt med spænding og adrenalin, når i letter fra jorden, og når du flyver gennem luften med over 100 km i timen helt uden anvendelsen af motorkraft, samtidig med at du får det spektakulære udkig over landet fra luften. Det er en gave, som modtageren med garanti vil elske da den opfylder drømmen om at svæve i luften og sætter sig fast i deres bevidsthed som et minde, de vil huske resten af livet.

Svæveflyvning er lig med sikker flyvning - prøv svæveflyvning idag

Mange er nervøse ved tanken om at flyve i et svævefly, muligvis fordi at det udelukkende er naturens kræfter der holder flyet i luften. Men det er rent faktisk en af de sikreste måder at flyve på, og statistikkerne viser også at havarier med svævefly er yderst sjældne, og derfor er der ikke nogen grund til at frygte svæveflyvning, da der vil være professionelle og dygtige piloter til stede, som kan få dig sikkert igennem flyveturen. Der er dog garanti for at adrenalinen vil pumpe igennem kroppen ved tanken om at skulle flyve gennem luften i 1.000 meters højde med hastigheder på mellem 100 og 200 km/t, og du kan derfor godt glæde dig til at komme på en begivenhedsrig flyvetur.

Video: få et indblik i oplevelsen i et svævefly!

Læs også: Helikoptertur

Værd at vide om svæveflyvning

Svæveflyvning opstod for over 100 år siden på grund af menneskets ønske om at svæve oppe i luften som fuglen. Svæveflyvning adskiller sig fra de almindelige motorbaserede fly ved at flyet bevæger sig med hjælp fra naturens kræfter, som muliggøre at flyet kan holde sig i luften i overraskende lang tid. De opadgående luftstrømme muliggøre, at du i de moderne svævefly kan flyve lange strækninger og holde dig flyvende i mange timer uden motor.

Det betyder også at ingen flyvning med et svævefly er ens, fordi vejrforholdene skifter, og de derfor skal udnyttes på den bedst mulige måde. Derfor har vejret også stor betydning for svæveflyvning, og dårligt flyve vejr kan betyde at en svævetur er nødsaget til at blive aflyst. Det er også en grønnere sport og fritidsinteresse, som ikke skader vores miljø på samme måde som et regulært motorfly og udleder derfor langt mindre CO2.

Kom op og flyv og se danmark ovenfra. Hvad ville være smukkere end at komme op og flyve på en klar og flot sommerdag, med udsyn over danmark. Svæv som en fugl med dette gavekort til svæveflyvning i Aalborg svæveflyveklub. Du kommer ud at flyve med en professionel og erfaren pilot, så sikkerheden altid er orden.

Giv en gave som sent bliver glemt.

Svæveflyvning gavekortet kan købes hos
 • Svæveflyvning i Aars
 • 6-10 min svæveflyvning
 • 30-60min oplevelse
 • 1 Person
 • Pris 599kr for 1 Person

Her kan du også prøve svæveflyvning

 • Svæveflyvning jylland, Viborg
 • 12-14 minutters flyvning
 • 30-60 min. oplevelse
 • 1 Person
 • Pris 695kr for 1 Person 500meter
 • Pris 1195kr for 1 Person 1000meter
Svæveflyvningen kan købes hos
 • Svæveflyvning jylland, Herning
 • 8-10 min. svæveflyvning
 • Spilstart, briefing og intro
 • 1 Person
 • Pris 345kr for 1 Person
Gavekort kan købes hos
 • Svæveflyvning sjælland, Rønnede
 • 20-30min oplevelse i luften
 • Svæveflyv i 600meters højde
 • 1 Person
 • Pris 999kr for 1 Person
Køb svæveflyvning her

Kom op og flyv over sjælland i en svæveflyver med spilstart. Du kommer op og flyver i 3-400 meters højde og glider over landskabet i ca. 10 min. 

Du flyver sammen med en erfaren instruktør og pilot, hvor i sammen flyver rundt og kan nyde den herlige udsigt.

Giv et gavekort som sent bliver glemt.

Svæveflyvning gavekortet kan købes hos
 • Svæveflyvning på sjælland
 • 8-10 min svæveflyvning
 • Flyv i 3-400 meters højde
 • 1 Person
 • Pris 499kr for 1 Person

Hvordan foregår oplevelsen?

Når du skal ud og flyve får du indledningsvist en introduktion inden flyet letter, derefter får du en helt unik flyvetur hvor du bliver guidet af en kompetent og passioneret pilot, der sørger for, at sikkerheden altid er i orden, så du får en god og sikker tur i luften. Desuden skinner piloternes store lidenskab og fascination af svæveflyvning igennem, og derfor vil de også med glæde give deres store viden fra sig, så du kan føle dig både tryg og fascineret på samme tid. Efterfølgende vil der også være en briefing og mulighed for at slappe af og komme ned på jorden igen efter den store oplevelse.

Svæveflyvning i Herning

Hvor længe er vi i luften?

Du får en tur i luften der har en varighed af cirka 6-10 minutter med spilstart. Du kan også få en længere tur med flyslæb som varer omkring 20 minutter. Forskellen på disse to typer af flyvninger er den måde, som flyet letter fra jorden på. Ved Spilstart startes turen ved hjælp af en maskine forsynet med en kraftig motor, flyet bliver koblet til maskinen ved hjælp af en wire, og når maskinen ruller wiren hurtigt ind, så vil flyet lette fra jorden. Den anden måde du kan lette svæveflyet på er flyslæb, hvor du spænder svæveflyveren fast til en motorflyver som trækker svæveflyveren op i luften.

Svæveflyvning pris

Prisen for at prøve at flyve i svæveflyver ligger på omkring 300 kr. pr person, hvilket gør det til en af de mest overkommelige oplevelsesgaver med mulighed for at flyve. Prisen på en svæveflyvning er derfor en de fleste kan være med på, og det giver dig mulighed for at give en du holder af en helt unik gave uden at springe budgettet.

Svæveflyvning gavekort i Danmark

Tag på svæveflyvning flere steder i landet

Du kan prøve en svæveflyvning flere steder i landet og opleve forskellige dele af Danmark. Der er blandt andet mulighed for svæveflyvning på Sjælland, svæveflyvning i Aarhus og svæveflyvning på Fyn. Med hele 30 svæveflyveklubber spredt ud over Danmark er der ikke langt til nærmeste svæveflyveklub, og du kan derfor med sikkerhed finde en svæveflyveklub, uanset hvor du befinder dig i landet, så du kan prøve svæveflyvning i nærheden.

Det giver dig mulighed for at se din by fra et andet perspektiv, som gør det muligt at opdage nye og fascinerende ting ved området. Og får du smag for at flyve i svævefly og oplevelsen vækker din interesse, så kan du melde dig ind i nogle af de mange klubber og dyrke svæveflyvning som sport eller en afslappende fritidsinteresse sammen med andre der deler interessen for det fantastiske fly.

Giv en svæveflyvning i gave

Du kan give et gavekort til en svæveflyvning til en, der trænger til at blive udfordret og prøve noget som de aldrig har prøvet før. Du kan også give det til en der elsker at flyve, men aldrig har prøvet lige netop svæveflyet, som er en helt unik oplevelse der ikke kan sammenlignes med motorfly. Det er generelt en god gave, hvis du ønsker at give en du holder af en uforglemmelig oplevelse, som de aldrig glemmer. Du kan finde et svæveflyvning gavekort online hos oplevelsessiden DuGlemmerDetAldrig.dk, som kan tilbyde en begivenhedsrig svæveflyvning til en god pris.

Få flere gaveidéer til manden her og kvinder her.