FIND OG PRØV ESCAPE ROOMS I DANMARK

unge folk løser mysterier i escape rooms
Artiklens indhold

En verden af spænding, sjov og mysterier

Escape Rooms 2020 – hvor kan du prøve det og hvad er det egentlig?

Escape roomEscape rooms (eller Escape Games) er blevet en populær type event de seneste år, og der findes mange muligheder for selv at prøve kræfter med de spændende oplevelser i både Danmark og udlandet.

Grundlæggende bygger oplevelsen på computerspil, hvor det gælder om at fuldføre en mission, og hvor spillerne løbende bliver udsat for udfordringer, der skal løses. I et Escape Game er det dig og dine venner, familie eller kollegaer, som er spillere. I bliver udsat for kreative og udfordrende gåder og mysterier på tid, og hvor det handler om at slippe fri fra et rum, inden tiden er løbet ud.

Hos Oplevelsesgaverforalle.dk finder du Escape Rooms, som kan passe til enhver anledning og person.

Hvad er et escape room?

Escape Games handler om, at du sammen med dine medspillere er spærret inde i et rum og skal slippe ud inden der er gået (typisk) 60 minutter. For at kunne slippe fri kræver det, at I sammen finder ledetråde og løser gåder, I bliver udsat for. Mysterierne sætter jeres kreative evner, logiske tankegang samt evner til at samarbejde på prøve. En anderledes og fed oplevelse for alle, der egner sig godt til mange typer arrangementer.

Video: se hvad escape room er og bliv grebet af stemningen her:

unge folk løser mysterier i escape rooms

Oplevelsen er fyldt med spænding og adrenalin, da I skal fuldføre jeres mission på tid.

I dansk sammenhæng blev det først Escape Room (eller Real-Life Room Escape som eventen også kaldes) åbnet i år 2014 ved Nyhavn. Siden da er markedet for oplevelsen udvidet, og oplevelsesformen findes i dag mange steder i Danmark.

Foruden Danmark finder du Escape Rooms i flere andre lande og på flere kontinenter.

Oplevelseskonceptet blev udviklet af en japansk mand i år 2005, som genskabte computerspilsuniverset i virkelige omgivelser og med mennesker i centrum.

Der er flere årsager til, at eventkonceptet er populært i både Danmark og flere andre steder i verden:

 • Et sjovt afbræk fra hverdagen med unik real-life spiloplevelse
 • Der findes mange forskellige rooms, som varierer i temaer
 • Enestående eventform for fællesskab og grupper (både privat og professionelt)
 • Oplevelse med masser af sjov, spænding og kreative udfordringer
 • Fleksibel, nem og enkel bestilling online

Selvom Escape Games i sin grundform bygger på gaming, kræver det ingen forudgående viden om eller erfaring med computerspil for at få en spændende og sjov oplevelse i et Real-Life Room Escape. Hos de forskellige udbydere kan du nemt købe dig adgang via online booking.

Hvor kan man prøve live Escape Room i Danmark?

Escape room i teknikrum

Der findes mange Escape Rooms i Danmark, som er placeret i både Jylland, på Fyn samt på Sjælland. De mange udbydere tilbyder forskellige Escape Games. Derfor kan du afprøve en masse forskellige temaer og oplevelsesrum afhængig af, hvor i landet du prøver eventen.

I København, Odense og Århus kan du vælge mellem flere udbydere og lokationer at blive “låst inde”, da der findes flere og flere afdelinger med Escape Games.

Der er afdelinger bredt fordelt over hele landet, så det er praktisk og muligt for alle at prøve de spændingsfyldte oplevelser.

Eftersom Escape Room Live er en konceptbaseret event, vil du opleve mange forskellige navne på oplevelsen. Hver en udbyder har sit unikke navn for eventen. Selvom navnene er mange, er indholdet det samme, og eventen er bygget op på samme måde.

Escape Room København

Den største repræsentation af eventformen findes I hovedstadsområdet. Her findes der mange forskellige lokationer af Escape Room Games, da der er flere udbydere at vælge imellem. Lokationerne er placeret både i og omkring København.

I blandt de mange forskellige udbydere kan nævnes:

 • Gamebrain
 • Breakout Room
 • Timequest
 • Mystery House (Mystery Makers – en af de største udbydere af escape rooms i DK)
 • By Midgaard Event¨

GameBrain

Hos GameBrain kan der bookes events til forskellige arrangementer såsom polterabend eller firmafest. Der er 4 forskellige rooms at vælges imellem herunder ”The Ring”, ”Den Sidste Passager” samt ”Pablo Escobar” (priser fra 190 DKK./pr. person). GameBrain er centralt placeret i hjertet af København ved Kongens Have.

Breakout Room

Breakout Room er repræsenteret med 2 forskellige afdelinger – hhv. en i Rødovre og en i København City. Sammenlagt tilbyder Breakout Room i alt 15 rum fordelt på deres 2 afdelinger. Her kan der opleves alt fra ”Tidsmaskinen” over ”Bomb-in-a-box” til ”Black Magic” (prisen starter fra 1.600 DKK./pr. rum). Der findes særskilte rum, der er designet og udviklet til at danne ramme for større grupper.

TimeQuest

Timequest ligger ved Nyhavn og byder på såvel et indendørs Escape Game, en udendørs udgave samt en mobil udgave (priser fra 240 DKK. pr./person).

Mystery Makers

Mystery Makers er et af Danmarks største udbydere og tilbyder 7 forskellige rooms (kaldet Mystery Rooms hos dem) i deres afdeling ved København K (priser fra 250 DKK.). ”The Lab” er det mest populære rum, hvor der er mulighed for at tilkøbe video session, der kan være oplagt i teambuilding sammenhænge.

By Midgaard Event

Hos By Midgaard Event kan du løse mysterier med vennerne, der tager afsæt i velkendte historier såsom Da Vinci mysteriet og Sherlock Holmes. Her kan der bookes arrangementer for både private (895 DKK./pr. rum + deltagerbetaling) samt for erhverv (698 DKK./pr. rum + deltagerbetaling). By Midgaard Event holder til i København Ø.

Escape room Århus

Der er flere events at benytte sig af i og omkring Århus. Du finder følgende udbydere:

 • Escape Factory Aarhus
 • Escapist Aarhus
 • Secret Games
 • Escape Games

Escape Factory i Århus

Hos Escape Factory kan der afprøves 5 forskellige games, hvoraf den ene er et 2. generations rum (priser fra 795 DKK./pr. person). Her er spillet udviklet med den nyeste teknik for både lyd- og lyssætning for at give en ekstra dimension på eventen. Escape Factory er centralt placeret nær Århus Havn.

Escapist i Århus

Escapist Aarhus tilbyder 2 forskellige games – ”USS Triton” samt ”Det Store Diamantkup” (priser fra 795 DKK./pr. gruppe). Escapist Aarhus er en ny udbyder af escape games og er placeret centralt i Aarhus C.

Escape Games i Århus

Escape Games har lokale ved Stilling (mellem Skanderborg og Århus) og byder på 5 forskellige rooms. Her kan opleves den eventyrinspirerede oplevelse med ”Piratøen” eller en oplevelse, som tager dig tilbage i tiden med ”Ednas lejlighed” (priser fra 400 DKK./pr. voksendeltager). Derudover har Escape Games børnevenlige games til aldersgruppen fra 5-10 år.

Secret Games i Århus

Hos Secret Games er der forskellige rum, som er designet til hhv. private og erhverv. Til private arrangementer er det muligt at booke det populære Virtual Reality rum foruden ”Secret Casino” samt ”Room of Magic” (priser fra 695 DKK./pr. rum). Escape Games har til huse på Marselis Boulevard i Aarhus C.

Escape Room Odense

I Odense kan der løses mysterier og gåder hos følgende udbydere:

 • Escape Game Odense
 • Amaze Escape Room Odense

Escape Game i Odense

Hos Escape Game Odense er der rig mulighed for at prøve kræver med at agere spion og detektiv med de forskellige games “Crime Room” og ”spy Room” (priser fra 600 DKK./pr. rum uanset antal deltagere). Escape Game Odense ligger tæt ved Odense banegård og er placeret i gågademiljøet i Odense C.

Amaze Escape Room i Odense

Amaze Escape Room Odense giver fantasien og forestillingsevnen udfordringer med rummene ”Tomb”, ”Pirate” samt ”Mafia”. Her kan du vælge rum i forhold til hvilken stil, du ønsker at prøve kræfter med. Det kan være en Indiana Jones stil, hvor du og din gruppe er arkæologer og befinder jer i en 3000 år gammel grav, som I skal slippe ud fra. Eller det kan være som fange hos pirater, hvor i skal slippe ud af fangeskabet.

Priserne starter fra 200 DKK./pr. person. Amaze Escape Room Odense befinder sig i Odense C.

Escape Room Aalborg

Aalborg er optimalt placeret i Nordjylland med nem tilkørselsmulighed til eventformen. I Aalborg kan der prøves kræfter med mange forskellige games hos de 2 udbydere:

 • FunCenter
 • GetOutNow

Funcenter i Aalborg

Hos FunCenter i det centrale Aalborg kan du vælge mellem 2 forskellige games – ”Morderen” og ”Fængslet” (priser fra 799 DKK./pr. rum). Her er temaer hhv. detektivinspireret og fængsel inspireret. Selvom disse typer af temaer er velkendte på markedet for Escape Games, har FunCenter videreudviklet på spillet, så du kan opleve unikke elementer.

GetOutNow i Aalborg

GetOutNow er navnet på den anden udbyder, som er beliggende i Aalborg C.

Hos denne udbyder kan du vælge mellem 2 sjove og spændingsfyldte udbryderspil – ”Korrupt” og ”Eventyrland” (priser fra 750 DKK./pr. rum). Det er muligt at foretage specialbooking i forhold til forskellige antal deltagere. Her kan der skræddersyes events til grupper på 2-10 deltagere, 11-30 deltagere samt til de helt store selskaber med mere end 60 deltagere.

Escape Room Herning

I Herning finder du en udbyder, som tilbyder 3 forskellige games:

 • Locked

Locked i Herning

Locked er centralt placeret i Herning, og her kan du vælge rummene ”Sabotage”, ”Kidnappet” og ”Crime Scene”. Den store fordel ved denne udbyder er, at du nemt og enkelt kan vælge sværhedsgrad på de forskellige spil på forhånd. Du kan derudover vælge Scare Factor, så du har mulighed for at tilpasse spillet til gruppens deltagere.

Prisen starter fra 695 DKK. pr./rum uanset antal deltagere (2-6 deltagere).

Escape Room Esbjerg

Der er flere Escape Games at vælge imellem i Esbjerg:

 • Escape Zone
 • Locked

Locked i Esbjerg

Locked er en udbyder af Escape Games, som har indgået nyt samarbejde og har åbent en afdeling i Esbjerg med navnet Escape Zone.

Escape Zone i Esbjerg

Escape Zone giver mulighed for at spille ”SAW”, som er et kvalitetsgame, hvor der er masser af detaljer og unikke effekter. Alle sanser bliver udfordret med dette game, hvor du og dine medspiller genoplever en række kendte scener fra diverse ”horror”-film.

Om du er til gys, spænding eller eventyr, kan der findes det helt rette rum hos Escape Zone, hvor priserne starter fra 496 DKK./pr. rum (2 deltagere).

Escape Room Kolding

I Kolding kan du vælge mellem 2 forskellige udbydere:

 • Bowl’n’Fun
 • Fabriksevent

Bowl’n’Fun escape rooms i Kolding

Hos Bowl’n’Fun findes rummene ”Hunters Lodge”, ”The Chokolade Factory” samt ”The Forbidden Temple Montezuma”. Der er garanti for spænding i de autentiske rum med flotte kulisser og stemning af mystisk. Prisen er 800 DKK./pr. rum, hvor det anbefales at være mellem 4-8 spillere.

Fabriksevent i Kolding

Fabriksevent er den anden udbyder, hvor der er unik mulighed for at gøre oplevelsen til en konkurrence mellem 2 deltagende hold.

Her finder du 2 identiske rum, hvor to grupper kan dyste mod hinanden og se, hvem der først slipper fri. Her spilles der ikke kun på tid men også på stolthed og ære.

Prisen starter fra 650 DKK./pr. rum for 2-6 deltagere.

Escape room i Sønderborg

Her kan du vælge mellem disse to udbydere:

 • Rubilee's escape room
 • Bowl ‘n fun escape room

Hos Rubilee's kan du prøve enten RubiLee's Academy of Magic (2-8 ps.) eller 1864 Spy – The Battle of Als (2-5 ps.). Prisen er 200 kr. pr. ps. – 100 kr. for børn og seniorer(65+)

Hos Bowl ‘n fun escape game kan du prøve deres mysterifyldte escape live game til 600 kr. for hele rummet man-tors og 800 kr. for fre-søn med plads til 4-6 ps.

Video: teaser for escape room spillet i Bown ‘n fun Sønderborg

Escape rooms i Frederikshavn

Indtil videre kan du prøve at blive låst inde og slippe ud på 60 minutter ved at løse gåder hos escape.dk i Frederikshavn i et af deres fire rum. “Fanget i Amazonas”, “Dukkeførerens værksted”, “Decomposed” eller “Piraterne”. Her er priser 200 kr. pr. deltager for alle undtagen De-composed, som koster 250 kr. pp. Alle er 3-6 personer, igen med undtagelse af den sidstnævnte, som er 3-5 deltagere.

Live escape room Randers

I Randers kan du prøve følgende udbydere:

 • Adventure House
 • Locked Randers

Adventure House byder på 3 forskellige rum, hhv.: “Agent 8900″(2-5 ps.), “Den gale videnskabsmand”(2-5 ps.) og “Direktør Hallandsens Diamant”(2-5 ps.). Prisen er ml. 175-215 kr. pr. person, alt afhængig af, hvor mange i er.

Locked Randers byder på disse 3 uhyggelige og spændende live escape rum; “Sabotage”, “Kidnapped” og “Crime Scene”. Priserne varierer fra 175 til 250 kr. pr. person, afhængig af hvor mange I er. Der kan være 5 personer i hvert rum, det anbefales man er min. 3-4.

Room escape games i Vejle

I Vejle kan du vælge mellem disse to indtil videre:

 • Fabriksevent Vejle
 • Bowl ‘n fun Vejle

Hos Fabriksevent Vejle kan I prøve følgende; “Fængslet”, “Slagteriet” eller “Leif Mortensens lejlighed”. Alle 3 escape rum har plads til 2-6 personer og koster alle 650 kr. man-tors eller 800 kr. fre-søn.

Bowl ‘n fun escape game byder her igen også på et mysteriefuldt rum (OBS: samme som de andre!), hvor I kan være op til 6 personer (4-6 anbefalet) og booke rummet for 600 kr. mandag til torsdag, mens det koster 800 kr. fredag til søndag.

Hvad koster Escape Room?

Prisen for Escape Room varierer imellem de forskellige udbydere. Hos nogle opkræves der pris pr. deltager, mens det hos andre udbydere er en samlet pris pr. rum, der betales for. Når du ønsker at finde et billigt Escape Room, kan du med fordel gå efter at booke tid i formiddagstimerne på hverdage. Her vil prisen generelt ligge lavere sammenholdt med eftermiddags- og aftentimer samt weekendbooking.

Prisen for at deltage i et Escape Game starter dog typisk fra cirka 190 DKK/ pr. person.

Det er altid muligt at få oplyst de konkrete priser, når du booker tid hos én af de mange udbydere uanset lokation. Her kan det være praktisk at anvende en skemaoversigt, som kan give et visuelt indtryk af priserne i forhold til tidspunkter i løbet af hverdage og weekender. Skemaoversigten finder du på hjemmesiden hos de forskellige udbydere.

Hvis du ønsker et Escape Room tilbud, hvor prisen er ekstra lav, kan du med fordel benytte dig af de mindre udbydere.

Siden lanceringen af det første Escape Room i Danmark er der kommet mange udbydere til, og markedet udvides stadig. De nyeste udbydere som ikke er kendte endnu, har generelt en lavere prissætning.

Du kan købe gavekort hos langt de fleste udbydere og derved spare penge på oplevelsen.

Hvordan løser man et Escape Room?

Uanset hvor i landet du har valgt dit Escape Game, vil du få brug for din logiske tankegang og kreative løsningsstrategier. Der er mange gåder, der skal løses og mysterier, der skal opklares for at kunne fuldføre en mission.

Der findes ikke direkte svar på, hvordan I som gruppe kan være sikker på at nå ud fra et rum i tide, inden tiden er gået. Dog findes der nogle overordnede råd og fif, der kan bruges som nyttige værktøjer, når adrenalinen pumper under en mission.

 • Tænk både logisk og kreativt
 • Undersøg alle elementer
 • Lav en arbejds- eller rollefordeling
 • Husk tiden
 • Kommuniker

Du og dine medspillere skal både have jeres logiske sans aktiveret, ligesom i skal sørge for at tænke kreativt. I får stillet gåder, som kan virke komplicerede og kryptiske, men måske har det et åbenlyst svar.

Det er vigtigt, at I er grundige i jeres undersøgelse af et rum og dets genstande og effekter. Her skal I sørge for at snakke sammen og gøre hinanden løbende bekendte med, hvad I finder. Således er hele gruppen med til at kunne bidrage til at løse gåder og mindre ledetråde.

Hvis I under en mission ikke kan løse en ledetråd, skal I huske tiden og ikke bruge unødvendig meget tid på at ville løse den. Her kan det være en god ide at gå videre til en ny gåde og vende tilbage den komplicerede opgave på et senere tidspunkt i missionen.

I kan spare betydningsfuld tid ved at have lagt en rollefordeling på forhånd. Udpeg én af gruppens deltagere til at være leder eller strateg og ansvarlig for at være den, som træffer en endelig beslutning om at gå til næste post i tilfælde af tidskneb.

Video: få gode tips til at løse escape rooms her:

Hvor mange kan man være til Escape Room?

Et Escape Game er den ultimative oplevelse som gruppe, team, familie, vennekreds eller helt femte fællesskab. Det er en oplevelse, som er designet til fællesskab, og hvor det er en fordel at være flere afsted. Og det er en event, som er egnet for både private og erhverv.

Herunder kan ses et udpluk af de sammenkomster, som et Escape Game kan danne ramme om:

 • Fødselsdag
 • Polterabend
 • Weekendudflugt
 • Hverdagsoplevelse
 • Teambuilding
 • Firmafest
 • Studiegruppe oplevelse

Er I en større gruppe på mere end 6 personer, der skal afsted, anbefales det at kontakte den konkrete udbyder. Herved kan der blive klargjort de bedste betingelser for jeres oplevelse, så I får et rum og en event, der matcher gruppens størrelse.

Til de helt store arrangementer såsom firmafest eller fødselsdag er det muligt at booke flere rum, så I på skift kan tage på mission.

Til det klassiske Escape Game er 2-6 personer det ideelle antal. Mange udbydere har i forbindelse med beskrivelse af deres forskellige games tydeliggjort, hvor mange personer missionen egner sig til.

Dette interval af deltagere er en god ide at følge, da det er medvirkende til at skabe den bedste oplevelse for jer.

Hvor lang tid tager det at løse et Escape Room?

Som udgangspunkt har i 60 minutter til at løse et game. Dog skal der påregnes praktisk tid både før og efter oplevelsen, så det kan forventes, at der cirka skal afsættes 1,5 time.

Der er flere faktorer, som spiller ind på, hvor hurtigt du og din gruppe kan være i stand til at løse en mission. Dette kan handle om:

 • Sværhedsgrad
 • Størrelse og betydning af erfaring
 • Antal spillere
 • Sprog

Et game er hos de fleste udbydere kategoriseret i forhold til sværhedsgrad. Du kan på forhånd vælge rum i forhold til, hvor komplicerede mysterierne skal være.

Er eventen ny for dig og resten af gruppens deltagere, vil det være naturligt, at der går mere tid til blot at tilvænne sig oplevelsen. Hvis én eller flere deltagere har prøvet et Escape Game før, kender vedkommende til proceduren og formålet og kan med fordel guide resten af gruppen og fungere som strateg og gruppeleder.

Antallet af deltagere og spillere samt jeres indbyrdes relationer kan også påvirke tidsforbruget. Des bedre I kender hinanden, des hurtigere vil I være til at give hinanden funktioner i forhold til jeres styrker.

Derfor er Escape Rooms ideelle til teambuilding, da netop styrker og svagheder afdækkes under oplevelsen.

Det er generelt en god idé at lade hinanden få særlige funktioner og på forhånd lave en arbejdsfordeling, så I undgår at bruge tid på det, når først uret er begyndt at tikke ned.

Er i mere end 6 deltagere, vil der blive afsat mere tid end de klassiske 60 minutter. Her skal der typisk afsættes 2 timer.

Visse gåder kan foregå på engelsk, hvorfor det anbefales at mindst én af gruppens deltagere kan forstå engelsk.

Hvor gammel skal man være for at komme i Escape Room?

De fleste udbydere af Escape The Room oplevelser har definerede aldersgrænser. En minimum aldersgrænse står altid oplyst på hver en udbyderes hjemmeside.

Det er typisk 15 år, der er aldersgrænsen. Unge under denne grænse må dog gerne deltage, så længe de er i følgeskab med minimum 1 voksen person. Der kan være specifikke games, som i tema og type ikke egner sig for mindre børn. Dette vil blive oplyst i beskrivelsen af det konkrete game.

Udbyderne har fyldestgørende beskrivelser af deres games. Her vil der stå oplyst, til hvilken aldersgruppe det konkrete rum egner sig til.

Det er vigtigt, at du på forhånd undersøger et game i forhold til aldre for deltagerne.

Et Escape Room er ikke farligt, og det er ikke forbudt at medtage børn til de rum, som fraråder mindre børn at deltage. Dog er det en god idé at vælge rum i forhold til gruppens mindreårige deltagere. Der kan være uforudsete overraskelsesmomenter, som kan virke skræmmende på små børn.

Du finder særlige børnevenlige Escape Games, som er udviklet til børn fra typisk 5 år og opefter. Her er både mission, opgaver og rum udviklet til børneniveau.

Der er altid personale til stede hos hver udbyder. Et spil bliver overvåget af en såkaldt gamemaster, som sørger for maksimal tryghed og sikkerhed gennem video med lyd.

Hvor kan man prøve Escape Room i udlandet?

Eventkonceptet findes i mange lande og er fordelt på flere kontinenter. Det er en populær type oplevelse, som der kan prøves kræver med i international sammenhæng. Derfor kan du afprøve nye games og temaer, når du er på ferie eller som et sjovt afbræk i forretningsrejsen.

Hvad booking angår, er spillene beskrevet på samme måde, som det er kendetegnende hos de danske udbydere. Det er derfor nemt at booke tid og få beskrivelse af de forskellige games hos de internationale udbydere.

Herunder er der beskrevet, hvilke games du kan prøve i en række udvalgte byer i udlandet.

Budapest

I Budapest findes der velkendte udbydere af live Escape Games, som også er repræsenteret på dansk grund. Du finder blandt andet:

Begge udbydere har mange rum at vælge imellem. Hos Scavenger Escape kan du vælge temabaserede games såsom ”Egyptian Adventure”, ”Mozart’s Mystery” eller ”Secret Surgery”. Hos Locked finder du de velkendte typer af spil, som der også er at finde hos de danske afdelinger af eventen. Her kan du blandt andet vælge mellem ”Serial Killer 3”, ”The Secret Lab” eller ”Motel”.

Når du booker tid hos udbyderne, skal du være opmærksom på, at prisen står angivet på Ungarske forint.

Berlin

Der er masser af muligheder for at gøre dit ophold i Tysklands hovedstad til en spændingsfyldt og sjov oplevelse. Du kan besøge forskellige udbydere såsom:

 • Outopia
 • Exitroom ®
 • Escape Zone Berlin – life escape game
 • House Of Tales
 • Escape Game

Hos Outopia kan du prøver kræfter med de nyeste udgaver af games i form af spillene ”Pirate’s Hut”, ”The Art of Theft” samt ”Vault 13”. Oplevelsen er centralt placeret i Berlin ved Alexanderplatz. Selvom spillet foregår i Tyskland, finder du engelske versioner af samtlige games.

Betalingen foregår med Euro, og i stil med de danske udbydere kan du få et overblik over, hvornår du kan booke de billigste tidspunkter for eventen.

Exitroom® byder på en bred vifte af forskellige games og temaer. Her kan opnås rabat som studerende ved fremvisning af gyldig studiekort.

Hos House Of Tales kan du finde særlige spil, som er oplagte for begyndere. Dette kan være en god måde at starte dit internationale eventyr med Escape Games på.

Escape Games samt Escape Zone Berlin er øvrige udbydere, som byder på masser af eventyr og oplevelser for alle.

På de forskellige hjemmesider er det nemt at ændre sprog fra tysk til engelsk, så du kan sørge for at få al den information, du har brug for.

Prag

I prag findes der et imponerende stor udvalg af Escape Games, som er jævnt fordelt over hele byen.

Der findes følgende udbydere af Escape Rooms i Prag:

 • SolvePrague
 • Prague Escape Rooms
 • Breakout Prague – Real Life Escape Games

Solve Prague tilbyder mere end 30 forskellige rum. Der kommer hele tiden nye games til, så der med garanti kan findes et spil for dig og dine medspillere.

Det er nemt at vælge game i forhold til specifikke ønsker og behov.

Der kan f.eks. vælges et rum, hvor du og din gruppe vil blive indført i Prags historie. Dette kan være en sjov og anderledes måde at opleve og udforske Prag på.

Stockholm

Et besøg i den svenske hovedstad kan gøres ekstra sjov med en tur i et udbryderrum. Her kan vælges mellem følgende udbydere:

Hos Escape Stories kan du vælge rummene ”The Last Manuscript”, ”The Cover Up” samt “The Break in”. Eventen er placeret centralt i Stockholm med gåafstand til byens andre attraktioner. Prisen starter fra 750 SEK./pr. rum.

Eventyrene og temaerne udvides med mulighederne hos Escape Rooms Sweden, hvor der kan vælges ”Sherlock Holmes Mystery” eller ”Black & White”. Udbyderne har åbnet alle dage i ugen, så der er masser af forskellige tidspunkter og muligheder at vælge imellem.

Amsterdam

Den Hollandske hovedstad har mange udbydere at vælge imellem:

 • Escape Room Cadeau Kaart
 • Sherlocked
 • Zombie Escape Amsterdam
 • Questomatica Amsterdam
 • Room Escape Amsterdam
 • Escape Factory
 • Logic Locks
 • Escape World

Dette er blot et udpluk af de mest populære udbydere på det hollandske marked for live Escape Games. Udbuddet af Real Life Room Escape i Amsterdam bærer præg af, at hovedstaden var i blandt de første byer i Europa, som blev genstand for eventkonceptet.

De mange afdelinger og rooms er bredt placeret i hovedstaden, og hvor oplevelserne er nemme at gå til og fra i forhold til centrum af Amsterdam.

Uanset om du befinder dig på dansk eller udenlandsk grund, har du masser af muligheder for at styrke dit sammenhold med venner, familie eller kollegaer med et Escape Game.

Det er nemt og enkelt at bestille din oplevelse med et Escape Room i dag via den store oversigt her hos Oplevelsesgaverforalle.dk.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]