Lad dit næste eventyr stå på ballonflyvning

ballonflyvning
Artiklens indhold

Kunne du tænke dig at opleve Danmark fra oven uden at sidde i et stort charterfly, hvor du alligevel aldrig for pladsen ved vinduet? Med ballonflyvning kan du sikre dig selv et eventyr for livet.

Oplev den friske luft og lad landskabet tegne sig under dig, mens du flyver let og elegant i vindes magt. Og tag din kæreste, ven eller børn med – de vil elske det.

En ballontur er noget helt unikt

Som du måske kan forestille dig, så er det en meget speciel oplevelse at flyve i en luftballon. Man ser ting, man måske ikke ellers lægger mærke til, stilheden er til at mærke på og udsigten er fænomenal.

Og der er ikke noget at være bange for. Man flyver altid i stille vejr, så det er de små vinde, der let og elegant tager dig med rundt over Danmark.

Ballonflyvning for 2

Ballonflyvning for 2

En tur i luftballon er en yderst romantisk oplevelse, så det er oplagt at tage din kone, kæreste eller en date med. Ballonflyvning for 2 er et minde man vil huske langt ud i fremtiden.

Find et godt ballonflyvning tilbud

Hvis du synes en ballontur lyder som noget for dig, så kan du straks gå i gang med at planlægge. Mange af dem, der udbyder ballonflyvning, har et online bookingsystem, hvor du kan vælge dato og antal personer.

En tur i en luftballon koster lidt over 2000 kroner person, og det kan måske lyde som meget, men det er med alt inkluderet. Og du skal tænke på, at du får en oplevelse, du aldrig glemmer.

Læs også om faldskærmsudspring her.

Det praktiske omkring ballonflyvning

  • Du kan flyve både i Jylland, på Fyn og på Sjælland
  • Der kører altid en følgebil på jorden
  • Selve flyveturen varer oftest omkring en time
  • Turen planlægges oftest i forbindelse med solopgang eller solnedgang
  • Man når en højde på knap 2000 fod, dvs. knap en kilometer
  • Ballonturene plejer at ligge mellem 10 og 35 kilometer
  • Man skal være fyldt syv år og være over 140 cm for at deltage i ballonflyvning
  • Man må ikke flyve, hvis man er gravid. Sørg generelt for at spørge din læge inden flyvning, hvis du er i tvivl om noget

Bestil en oplevelse for livet i dag

Bestil en oplevelse for livet i dag – til dig selv eller en du har kær

Ballonflyvning er også den perfekte gave til de lidt større fester. Fx til et bryllup, en konfirmation, en rund fødselsdag eller et jubilæum. Du kan enten købe oplevelsen som et gavekort eller simpelthen booke turen, hvis du er sikker på, at personens kalender er ledig. Personen vil ikke fortryde det – og så kan det jo være, at du selv skal med.