En elladcykel for hele familien

Artiklens indhold

Elcykler er blevet mere og mere populære over de senere år. Unge og voksne i alle aldre har efterhånden fået øjnene op for, hvor let transport kan blive via en elcykel. Elcyklen kan nemt erstatte bil eller bus og samtidig slipper man for trætte ben efter en tur op ad en stejl bakke. Den er ideel til bykørsel, hvor distancerne ofte er korte og en cykeltur er hurtigere og lettere end en køretur i bil. Fordi elcyklen er blevet så populær i de senere år, har mange nu fået øjnene op for denne nye og lettere transportmetode. Har du måske hørt om en elladcykel?

Det praktiske alternativ

Som et mere praktisk alternativ kan man vælge at tage skridtet videre og investere i en el ladcykel. En el ladcykel er en elcykel med et lad foran – deraf navnet – hvori der kan være plads til op til fire børn samt bagage og indkøb. En almindelig ladcykel kan ofte være tung og hård at cykle med, men fordi der er en elmotor på, er dette ikke længere et problem. Det er også via motoren, at børn op til 8 år har mulighed for at sidde på ladet uden at vægten bliver et problem for føreren af cyklen. Før el ladcyklen blev introduceret var det et mindre barn, der kunne sidde bag på mor eller far på vej hjem fra vuggestue eller børnehave. Men nu kan hele familien blive transporteret samlet samtidig med, at der er plads til indkøb og tasker på det praktiske lad. Derfor er el-ladcyklen særligt praktisk for børnefamilier, der gerne selv vil transportere børnene, selv hvis børnene ikke er gamle nok til at cykle selv eller hvis de er trætte efter en lang dag i børnehaven. Derudover kan føreren af cyklen til enhver tid holde øje med, hvad der foregår på ladet, da det er placeret foran på cyklen. Sikkerheden er altså intakt på denne transportmetode.

Hvordan kan en el-ladcykel hjælpe mig i min hverdag?

I en travl hverdag kan el-ladcyklen være meget behjælpelig. Man har med el-ladcyklen mulighed for at aflevere sine børn i skole eller institution inden arbejde uden, at ens benmuskler bliver sat på prøve. Derfor er man også nemt klar igen når arbejdsdagen er ovre og man igen kan hente sine børn samt klare indkøb på vejen. Der er altså ikke bare plads nok på el-ladcyklen, men man har mulighed for at føre cyklen uden at skulle bekymre sig om kondition og ømme ben efter en tur op ad bakken. Hvis de nævnte gøremål er noget, man udelukkende bruger sin bil til, kan man med fordel overveje at skifte den ud med en miljørigtig og praktisk el-ladcykel. Den kan hjælpe dig med de samme gøremål, men på en lettere måde, der samtidig giver god samvittighed, da man også får gratis motion ud af cykelturen.

Selvom en el ladcykel er praktisk og fordelene synes uendelige skal man selvfølgelig overveje det nøje, inden man investerer i en. Derfor kan man hos Dream-bikes altid bestille gratis fremvisning og man har samtidig mulighed for at prøve el-ladcyklen før man træffer sit valg. Du kan se det store udvalg af cykler samt bestille fremvisning og prøvetur her.

Hvilke elladcykler findes der?

Der findes mange forskellige slags elladcykler, hvor særligt størrelsen på en elladcykel kan variere. Alt efter dit behov kan det præciseres hvilken cykel, der passer til dig. Hos Dream-bikes findes udvalget og man kan nemt få et overblik over de forskellige cykler og hvad de kan. Den førnævnte prøvetur kan også bestilles, så Dream-bikes kommer hjem til dig med cyklen, og du kan prøve den i dit nærområde. Herudover kan Dream-bikes tilbyde økonomisk hjælp, så det er muligt at sprede betalingen af cyklen ud over flere måneder, som det kan ses på deres side.

 

Med de ovennævnte muligheder for køb og finansiering er fordelene ved en el-ladcykel mange. Holder man det sammen med, hvor miljørigtig og praktisk en el-ladcykel er, samt muligheden for motion og frisk luft, er en el-ladcykel nærmest uundværlig for en moderne og miljøbevidst børnefamilie. Uanset hvordan din familie ser ud, er der helt sikkert noget, der falder i din smag hos Dream-bikes. Udover udvalget af cykler har hjemmesiden også meget tilbehør, som kan gøre cykelturen mere sikker, lettere og flottere.