Unikke rejsedestinationer, man ikke bør gå glip af

Artiklens indhold

Dette indhold er sponsoreret

Verdener fyldt med masser af spændende rejsedestinationer, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal tage hen næste gang. Nogle foretrækker bare at holde ferie et sted, hvor de kan slappe af og blive opvartet på et luksushotel i Caribien, mens andre vil ud og opleve noget, måske endda tage på overlevelsestur i et udenlandsk vildnis. Der er mange unikke rejsedestinationer, som man bør tage sig tid til at besøge, og dette website har et stort udvalg af billetter til en lang række unikke oplevelser. Her kan nævnes nogle spændende, som eksempelvis Sydpolen, Machu Picchu, Den Kinesiske Mur og Petra.
Sydpolen er det koldeste, tørreste og mest øde sted på jorden. Dette er en af de få steder på jorden, hvor man ikke kan finde nogen form for liv. Sydpolen ligger dog ikke så langt fra Antarktis' fastland, og derfor kan man godt tage en tur dertil. Man skal dog vide, hvad man laver, hvis man vover sig ud til så ekstreme områder.
Machu Picchu er et af verdens bedst bevarede Inkaruiner og ligger i Peru. Byen blev bygget for over 500 år siden og blev forladt igen 100 år efter sin opførelse. I dag er Machu Picchu et af de mest populære turistmål i verden.
Den Kinesiske Mur er en af de store seværdigheder i Kina. Muren blev bygget for over 2.000 år siden for at beskytte landet mod barbarerne fra steppelandene i nord. I dag er Den Kinesiske Mur en af de mest populære turistattraktioner i verden.
Petra er en ruinby i Jordan, der blev bygget for over 2.000 år siden af nabateanerne. Petra blev forladt igen 800 år efter sin opførelse og glemt af mennesker indtil 1812, hvor den britiske officer John Lewis Burckhardt redegjorde for sit fund til europæiske videnskabsmænd. I dag er Petra et af de mest populære turistmål i verden.
Men hvis sydpolen er for ekstrem, og hvis man ikke lige er til store turistfælder, kan man besøge nogle af de andre steder i verden, der ikke er lige så velbesøgte.

Tenerife

Tenerife er en af de store øer i De Kanariske Øer. Tenerife ligger ca. 200 km fra Marokko og har et areal på 2034 km2. Tenerife har cirka 900.000 indbyggere, hvilket gør den til den største af de Kanariske Øer. Tenerife er kendt for sine mange solskinstimer, sine smukke strande og ikke mindst for Teide Nationalparken, der er et af verdens største vulkanområder.

Der er masser af ting, man som turist kan lave på Tenerife, såsom at besøge Teide Nationalparken og tage en tur op ad vulkanen Teide, tage på stranden og nyde solen eller snorkling i havet, besøge Loro Parque, der er et af verdens største dyreparker med masser af dyr og aktiviteter for børn, eller besøg Siam Park, der er en af verdens største vandlande med masser af sjove vandrutsjebaner.

Madagaskar

Madagaskar er en ø i det indiske ocean ud for Afrika og er en af verdens mest fascinerende rejsemål. På Madagaskar finder man nogle af verdens mest eksotiske dyre- og plantearter, og man kan opleve et helt unikt klima. Her finder man både tropiske regnskove, ørkenområder, bjerge og kystlandskaber. Derudover er der masser af aktiviteter for hele familien – lige fra vandreture i den smukke natur til safari i den store nationalpark. Madagaskar har også et rigt kulturliv med masser af spændende museer, gallerier og teatre.

Congo

Republikken Congo er et land i Centralafrika. Congo grænser op til Demokratisk Republik Congo, Gabon, Cameroun, Centralafrikanske Republik, og Angola. Congo har en befolkning på cirka 70 millioner mennesker. Congo er kendt for sine dyrearter, herunder gorillaer, okapier, elefanter og leoparder. Landet har også en rig kulturarv med mange forskellige stammer.
Godt nok er det nok ikke lige første valg over rejsedestinationer for turister, men det betyder bare, at man ikke kommer til at befinde sig selv sammen med en hel masse andre turister. Det kræver naturligvis noget fra egen side at opleve Congo, men hvis man er eventyrlysten og klar på safari i vidunderlig natur og md sjældne dyr, er Congo helt klart en destination, man skal have med i overvejelserne.

Der er masser af steder man kan rejse til og se, og det er altid en berigende oplevelse at møde andre kulturer eller opleve fortidsbyer eller monumenter, eller den rene natur, der kan sætte nutiden i perspektiv.