3 ideer til oplevelser med børn

glamping danmark
Artiklens indhold

Vil du gerne ud at opleve mere med dit barn? Men ved du ikke, hvad du skal finde på? Så giver vi dig her nogle gode ideer til, hvordan du kan komme ud og opleve sammen med de mindste i familien.

Selvom du har et barn eller flere børn, behøver det ikke at betyde, at du skal sætte oplevelser på standby. Du kan sagtens opleve sammen med børn. Det handler blot om at tænke lidt kreativt og at gå til det med en lidt anderledes tilgang.

Når børn kommer med på oplevelser, bliver de også helt naturligt meget mere nysgerrige på verden. Det er en god egenskab.

Så hvad skal du finde på? Det dykker vi ned i her.

1. Glamping

Vil du gerne starte lidt blødt ud? Så kan du overveje at tage afsted på glamping. Det er det helt nye inden for camping og friluftsliv. For her kombinerer man det at være ude i naturen med komfort. Der er derfor en seng, køleskab og andre fornødenheder, som måske er meget rart at have adgang til, når man har børn med på slæb. Det kan være en god overgang til det at komme ud i glamping telt eller at komme afsted på længere vandreture.

Der er mange fantastiske glampingsteder i Danmark, som du kan udforske sammen med børn!

2. Skov- og strandture

Er der noget, som børn godt kan lide, så er det at komme ud i den friske luft. Endnu bedre er det, når det foregår i skoven eller på stranden. For her er der mange eventyr og ting at finde. Du kan gøre det til en opgave at finde sten med hul i, slebne glas eller forstenede søpindsvin.

Skov og strand er ret dejligt – og så har det også den fordel, at det gør børn trætte.

3. Vikingemuseum

Var det noget at kombinere oplevelser med kultur? Det er et vikingemuseum et godt bud på. Her kan der virkelig kombineres spændende oplevelser med historier, som de kan lære noget af. Der er mange gode vikingemuseer og bopladser rundt om i Danmark, som du kan tage til. Ofte vil der også være aktive oplevelser, som børnene kan lave sammen med nogle af de ansatte. Det kan være alt lige fra at lave mad over bål til at finde metal til en mønt.

Det er lidt sjovere end at læse om vikinger i bøger!