Prøv djævleræs – når det skal være vildt

Prøv djævleræs
Artiklens indhold

Hvis fartglæde, udfordringer og suset af adrenalin i blodet lyder tiltrækkende, så er djævleræs noget for dig.

Her tilfredsstilles disse lyster til fulde – og hvem har ikke lyst til at give fuld gas uden at skulle tænke på bilforsikringen, hvis det går galt i et sving eller under en vild overhaling af modstanderne på banen?

Djævleræs – både til mænd og kvinder

Når der skal køres djævleræs er det ikke kun mænd, der skal have tilfredsstillet ”den indre drengerøv”. Mange kvinder er kommet på banen og giver til fulde mændene kamp til stregen. Det er således en oplevelse, der kan nydes med kammeraterne, veninderne eller kollegerne – for eksempel i forbindelse med fødselsdag, mærkedage eller før en firmafest.

Mange kender sikkert djævleræs fra tv-serien ”zulu djævleræs”, hvor diverse kendisser konkurrerede mod hinanden i den svære dyst at styre bilerne gennem diverse baner med udfordrende sving og andre forhindringer.

Prøv også at køre lamborghini på bane – læs mere om oplevelsen på denne side.

Video af djævleræs oplevelsen


Djævleræs køres mange steder – også i Jylland

Der findes efterhånden mange steder, hvor der kan køres djævleræs. Der er flere baner på Sjælland, men også i Jylland finder der muligheder – for eksempel i Viborg.

Find det sted, der tiltaler jer mest og få meldt jer til. Det bliver med stor sikkerhed en kæmpe oplevelse, der vil blive talt meget om efterfølgende.

Djævleræs er – i sagens natur – sjovest, når der nogen at konkurrere med. Saml derfor kæresten/konen, venner eller kolleger og lav en dag, hvor de tekniske færdigheder kommer til at stå sin prøve. Man bliver opdelt i hold af to – og kan skiftes til at køre og være co-driver. Hvis i booker et vist antal personer, bliver i selvfølgelig sat sammen, så du kører med dem, du kender.

Det er vildt – men sikkerheden er i top

Djævleræs drejer sig om at køre stærkt! Det er det sjove, men selvfølgelig kan det ikke undgås, at man rammer barrierer – eller hinanden. Derfor er sikkerhedsudstyret helt i top. Bilerne er forstærket med styrtbøjler, rudebeskyttere og andet, så de er så sikre som muligt.

Der er også taget højde for den personlige sikkerhed. Du er iført sikkerhedsdragt, hjelmhue, styrthjem og halskrave, så der ikke sker noget – selv om du er uheldig at banke ind i den modstander, som du absolut ville overhave i et hårnålesving.

Hvordan kommer vi i gang?

Book jeres tur på en af de hjemmesider, der reklamerer med djævleræs – få oplyst ledige datoer og opgiv, hvor mange, der skal deltage.

Dernæst er det bare at møde op 30 minutter før jeres tid, så der er tid til de nødvendige instruktioner vedrørende sikkerhed, baneomgange og lignende.

Tag endelig familie eller venner med til den store dyst, så de har mulighed for at overvære, hvordan netop du kører alle dine modstandere af banen med hjulspind, kontrollerede udskridninger og en vanvittig fart på langsiderne.