Rejser til Sicilien – oplevelser for enhver smag

Artiklens indhold

Dette indhold er sponsoreret

 

Går du og drømmer om at rejse? Der kan være mange gode grunde til at være rejselysten. Måske har du en stresset hverdag, noget du gerne vil fejre eller måske vil du bare give en gave til en, du holder af. Den italienske ø, Sicilien, er en populær destination af flere årsager. Læs med her, og bliv klogere på Sicilien.

Har du overvejet at give en rejse i gave?

De fleste mennesker elsker at rejse. Derfor vil du sjældent gå galt i byen ved at overraske din partner eller børn med en rejse i gave. De oplevelser, man får sammen på en rejse, kan styrke ens relation. Sicilien er en oplagt destination, da øen byder på lidt af hvert. Før man planlægger en rejse til Sicilien, kan det være en god idé at finde hjemmesider, der fortæller om rejser til Sicilien. Der er mange forskellige ting at opleve på Sicilien. De har alt fra kulinariske til historiske oplevelser. Samtidig kan du overveje, hvilket område du skal bo i. Sicilien byder både på storby- og badeferie. Hvis du giver en rejse i gave, kan du overveje, hvilken type rejse gavemodtageren vil kunne lide. 

Hvordan vil du opleve Sicilien?

Der findes mange forskellige måder at opleve Sicilien på. En af de mere tidskrævende, men også mindeværdige måder, er kør-selv-ferie. Det er lidt af en køretur, hvis man starter bilferien i Danmark, men til gengæld vil du også kunne få oplevelser undervejs. Du kan for eksempel planlægge overnatninger ned gennem Europa. Hvis du derimod skal holde en kortere ferie, kan du for eksempel flyve til Palermo og opleve den vestlige side af Sicilien. En anden befriende måde at opleve øen på er ved at leje en autocamper. Denne rejseform gør dig uafhængig, da du blot skal finde en campingplads, når natten nærmer sig. På den måde kan du besøge mange forskellige byer og naturområder på øen. 

 

Spændende attraktioner på Sicilien

Vulkanøen byder på lidt af hvert. Især vulkanen Etna tiltrækker mange turister. Med sine 3350 meter er den Europas højeste vulkan. Den har gentagne lavaudbrud, hvorfor man kan opleve et sort område af vulkanstøv og størknet lava. En anden populær by er Taormina. Byen ligger op ad et bjerg, hvor der er stejle trapper og en smuk udsigt. Her kan man se et gammelt græsk teater, hvor man kan tage en kabelbane videre til øen Isola Bella. I byen Siracusa kan man opleve et område med smalle gader og store pladser. Her kan man også opleve Leonardo Da Vinci og Archimedes kunstmuseum.