Oplev Danmark fra et sommerhus

Artiklens indhold

Sponseret indlæg

Har du droppet udlandsferien i år? Og satser du i stedet på gode oplevelser i Danmark? Vores eget skønne, lille land har også rigtig meget at byde på og er helt igennem fantastisk om sommeren. Særligt fra et sommerhus, der både giver ro og plads til afslapning og en base at tage ud fra. 

Men hvor skal du tage hen? Det giver vi dig forslag til herunder. 

Vestkysten 

Vestkysten er måske lidt et vidt begreb, da det dækker over mange kilometer kyststrækning. Men gode bud er Løkken, Thy, Bovbjerg, Hvide Sande, Ringkøbing Fjord og ikke mindst Blåvand. Disse er især gode bud, hvis du gerne vil skrue op for oplevelser i Danmark og se det, du endnu ikke har set. I disse områder er der masser af skøn natur, kultur og seværdigheder. 

Marsken 

Marsken og Vadehavet er for mange lidt en overset destination i Danmark. Området har nemlig meget mere at byde på end billige øl lige over grænsen. Om foråret er her Sort Sol og om sommeren er der fantastiske muligheder for sælsafari og østersjagt. 

Marsken og Vadehavet er meget mere end Rømø. Lej et sommerhus og tag gerne cyklen med, så du kan cykle langs digerne, sige hej til fårene og få en god bid mad i Højer eller i Tønder. 

Fyn 

Er du til det rene Morten Korch, og vil du gerne opleve ting som det Sydfynske Øhav, Egeskov Slot, Odense, Enebær Odde og mange andre prægtige natur- og kulturoplevelser, er der ingen tvivl om, at du straks skal søge efter ”lej sommerhus på Fyn”. Når Fyn blomstrer, er det som at køre rundt i en Morten Korch film – meget hyggeligere bliver det ikke. 

Sydsjælland 

Sydsjælland er ikke på manges liste, når den står på sommerferie. Men, det er faktisk en skam, da der venter gode oplevelser såsom Faxe Kalkbrud og Skovtårnet ikke langt fra Næstved. Kombiner det med et sommerhusophold på Møn, hvor der også venter fantastiske oplevelser som Møns Klint og Dark Sky. 

Der er derfor masser af oplevelser i vente i Danmark – det er bare med at gribe dem! Vær dog gerne ude i god tid, hvis du gerne vil booke et sommerhus, da der er rift om dem på grund af corona epidemien og de manglende muligheder for at rejse ud.