Hvad kan du opleve i coronatid? Vi giver dig 3 oplagte ideer

Artiklens indhold

Indeholder reklamelinks

Danmark er langt inde i genåbningen efter corona-nedlukningen i marts, og det giver muligheder for at prøve forskellige sjove ting igen, som ellers har været lukket ned. I denne artiklen giver vi 3 gode bud på muligheder for at få sig en ordentlig én på opleveren i en tid, hvor der trods alt stadig er nogle restriktioner.

Vi befinder sig stadig i en tid, hvor der skal tages hensyn til smitterisiko, så vi fokuserer på gode oplevelser, som giver alle forudsætninger for at respektere alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Få dit livs flyvetur i en helikopter

En helikoptertur er noget som langt fra alle nogensinde kommer til at opleve – og for mange som endelig prøver det, så er det en oplevelse der kun prøves én gang i livet. Det er en helt anden fornemmelse end en almindelig flyvetur. I en helikopter sidder du på førersædet med den bedste udsigt der findes, og ofte får du også selv lov til kortvarigt at styre helikopteren.

Det er ikke den billigste oplevelse der findes, men til gengæld er du med sådan en tur garanteret en dag, som du altid vil huske. Det er en god mulighed for prøve noget ekstraordinært, som også kan give lidt perspektiv på det hele.

Behag dine smagsløg på gourmetrestaurant

En anden god oplevelses der respekterer tidens restriktioner er et besøg på en gourmetrestaurant. Restauranter har skarpe retningslinjer for, hvad der skal til for de overhovedet må servere mad. Det indebærer blandt andet god plads mellem gæster og ikke mindst ekstra fokus på hygiejne.

Du er altså godt sikret mod risiko for coronasmitte, da restauranten slet ikke måtte holde åben, hvis alle retningslinjer ikke blev overholdt. Det er ikke alle der betragter et restaurantbesøg som en oplevelse, men det er at snyde sig selv. Du går ikke på gourmet restaurant for at spise dig mæt, men for at få madoplevelser udover det sædvanlige. Altså et oplagt valg i tider som disse, hvor man har brug for gode oplevelser.

Forkæl dig selv med et spaophold

Sidste anbefaling herfra er et lækkert spaophold. Det kan eventuelt være et spaophold for 2 sammen med én fra din nærmeste familie. Selvforkælelse er en mangelvare i en tid, hvor der er meget fokus på strenge regler og restriktioner samt snak om sygdom. Hvis der nogensinde var en passende tid til selvforkælelse, så er det nu.

Der findes mange lækre steder at tage på spaophold. Du kan selv vælge om du vil booke et hotelophold på et hotel, hvor der også er spa faciliteter eller et decideret spa-kursted. Valgmulighederne er mange.

Med disse tre gode bud på oplevelser i en coronatid er der ingen undskyldning for ikke at komme ud og opleve noget i Danmark. Lad ikke tiden gå helt i stå.