Få råd til flere oplevelser

invester penge
Artiklens indhold

Har coronaen været hård ved pengepungen? Giver banken dig ikke renter for dine indestående midler mere? Eller giver pensionspuljen minus afkast?

Ja så er der efterhånden ikke ret mange midler at bruge til spas, fornøjelser og oplevelser mere.

 

Men hvad nu hvis du endelig kunne lade dine egne penge tjene penge til dig?

Også uden at investorer, eller bankfolkene tager hele cuttet?

Lige nu er det faktisk endeligt blevet muligt for almindelige privat folk, som mig og dig.

 

Hvordan får jeg et bedre afkast end i banken?

Jamen svaret er simpelt, enkelt og lige til. Og du skal ikke spekulere i aktier, obligationer eller andre finansielle instrumenter. Det findes der nemlig nogle rigtig kloge mennesker til.

Ved at sætte dine penge i en hedgefond, får du et HELT helt andet afkast, et meget større cut, og med mulighed for afkast på, 25, 40, 70, og ja sågar over 100% i afkast.

Det kan naturligvis svinge, men kigger du på tallene her, som er en oversigt over afkast i én af disse puljer de sidste 11år.

afkast investering

Ikke et eneste år har denne pulje faktisk givet minus afkast.

 

Hvad koster det så at være med?

Det er helt omkostningsfrit at oprette en konto. Det eneste du skal er faktisk bare at indskyde midler i én af 4 mulige puljer. Penge er dine, og kan hæves/trækkes ud når som helst, og du er aldrig bundet til noget.

Jeg smed fx. 600€ ind i en af puljerne, og på blot 30 dage stod der altså 682€ på min konto.

Det vil sige et afkast på 82€, og afkast i procent behøver jeg vist ikke engang at skrive.

Er der en risiko forbundet ved dette?

Der er naturligvis altid en risiko når der er tale om investering af pengemidler, uanset om det er ejendomme, valuta, aktier osv. Men dette er altså en hedgefond som styres og administreres af nogle af de dygtigste mennesker, og maskiner som kan aflæse tendenser, fald og stigning. fordelen ved denne type investering er, at de arbejder med det man kalder short-long. dvs. at man kan tjene penge, både ved en stigning, men også ved et fald.

Og i øvrigt er hedgefonden ejet af Morgan Stanley finansieringsinstitutionen (google dem) som har blandt andet 55.000 ansatte, og en årlig omsætning på 38 milliarder USD

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Du smutter blot over på investering.me og her kan du læse mere, og få vist hvordan du let og hurtigt selv kan komme i gang med at få dine penge til at tjene penge til dig.

Som sagt koster det ikke en krone at oprette en konto. Du skal blot kun indsætte dine egne penge, og så er du igang inden 24 timer er gået.