Den perfekte oplevelsesgave på en kold vinterdag

Artiklens indhold

Artiklen er sponsoreret

Vinteren er over os og det er samtidig ved at være den tid på året, hvor vi giver gaver til hinanden. I en tid med mindre fokus på forbrug og dermed fysiske gaver er en oplevelsesgave den helt rigtige tilgang.

Oplevelser er rigtig mange ting, der spænder lige fra rolige madoplevelser til spektakulære adrenalinsus, hvor du sammen med en anden springer ud i faldskærm eller spænder dig fast i en elastik og springer ud i intetheden med kun en elastik mellem dig og jorden. Man siger man kun skal give gaver man ønsker at modtage, men hold altid for øje om modtageren ønsker det samme som dig.

Vil vil nedenfor give dig nogle forslag til, hvordan du skal tilrettelægge din oplevelsesgave i de kolde vintermåneder.

Mad kursus

Når julen nærmer sig er det tidspunktet, hvor mad kommer i fokus. Der skal bages til familien, der skal laves julemiddage og julefrokoster, og selv når vi blot sidder for os selv med et spil live casino har vi sandsynligvis lidt konfetti i nærheden.

Den kolde tid lægger derfor også perfekt op til, at tage et madkursus i oplevelsesgave. Det er ikke kun mulighed for at få inspiration til gode retter og teknikker, det er særligt en god måde at komme hinanden ved og være aktiv, mens man taler med hinanden. Det er en helt anderledes måde at opleve hinanden end over en snak på sofaen. Det er også derfor mange virksomheder bruger madkursus som teambuilding – det er roligt og hyggeligt, men kræver lidt fokus og samarbejde. Dog uden at skabe de samme frustrerende skænderier som eksempelvis en tur i et escape room kan byde på.

Du kan vælge mellem en lang række kurser fra bagning til vietnamesisk gadekøkken og det er oplevelse I kommer til at se tilbage på længe efter. Måske giver det inspiration til, at fremtidige middag skal laves i fællesskab.

Sauna og hot tub

Det siger sig selv, at varme er fantastisk når der er koldt, men for en rigtig god oplevelse skal du kombinere det varme og det kolde.  

Når vinteren trænger sig på er sauna en fantastisk måde at holde sig varm på, men det bliver noget ekstra særligt når det kombineres med en omgang vinterbadning. Det kan virke utroligt skræmmende, hvis man ikke er glad for kulde og så pludselig skal stå i bidende vinterkulde for derefter at hoppe havnen. Samtidig er det en fantastisk oplevelse at dele med et andet menneske – vinterbadning gør noget ubeskriveligt ved kroppen og frigiver en masse endorfiner, hvilket kun bliver bedre når det sker sammen med en god ven eller kæreste.

Derudover er hot tub en stærkt undervurderet vinteraktivitet. Af forunderlige årsager bliver den mest forbundet med det luksuriøse og varme liv i Florida og Los Angeles, men et dyp i det varme vand giver meget mere mening, når det sker i kulden. Her får man det bedste effekt af varmen og varme/kulde fordelingen. Når du en gang imellem dypper hovedet fordi det er for koldt at have hovedet oppe, så vil du for alvor forstå hvorfor en hot tub hører til kulden.

Vi anbefaler på det stærkeste, at du deler en omgang saunagus med vinterbadning eller tur i den udendørs hot tub med din udvalgte gæst.