BARTENDER OG BAR TIL DIT BRYLLUP

lej en bartender
Artiklens indhold

Sponseret indhold

DET PERFEKTE INDSKUD TIL BRYLLUPPET

Fremragende cocktails og hammerdygtige bartendere! Lyder det ikke som det perfekte indskud til brylluppet? Hos Nordic Bartend er vores all-inklusive koncept enkelt: Vi sørger for det hele: selve baren, bartendere, velkendte mærker indenfor spiritus, råvarer, krystalglas, isterninger, sugerør og selvfølgelig GODT HUMØR!

Vi ved i sikker allerede har haft rigeligt at se til op til den store dag, og planlægningen har uden tvivl været omfattende. Derfor er det på bryllupsdagen tid til at læne sig tilbage, nyde festen og danse en ekstra gang til musikken med en fantastisk cocktail i hånden. Vi garanterer højt humør bag baren, og tager os af gæsterne på fornemste vis, og serverer lækre cocktails & drinks hele aftenen til brylluppet!

NYD DEN STORE DAG

Vi ved det kræver meget forberedelse og uendeligt mange timer at gøre klar til bryllupsdagen. Derfor så skal der være plads til, at i begge kan nyde dagen i fulde drag! Gæsterne får lige de drinks & cocktails de peger på ud fra jeres skræddersyet drinkskort, og selvfølgelig ad libitum!

Det kan hurtigt blive til for meget stress og jag, hvis I spekulerer på drikkevarerne alt for meget: Mangler der isterninger, har vi nok alkohol, har vi nu købt rigtig ind til de forskellige drikkevarer? Med vores all-inklusive koncept er i forsikret! I behøver nemlig ikke skænke drikkevarerne en eneste tanke, det sørger vi for! Derudover køber vi ind til skarpe priser, og sørger for i får den bedst mulige pris samt oplevelse.

DE LÆKRESTE COCKTAILS TIL BRYLLUPPET

Der er ikke den cocktail, vi ikke kan lave bag baren. Med mere end 5 års erfaring hos teamet bag Nordic Bartend, og MANGE afholdte arrangementer, har vi alligevel bemærket, at drikkevarerne betyder meget til et bryllup. Gode drinks og cocktails er altid et hit, og I vælger helt selv hvilke cocktails i ønsker!

Alt efter hvilken løsning I vælger, så kan I frit vælge mellem 6-10 cocktails på jeres menu. Det skulle gerne sikre, at ingen af gæsterne går tørstige i seng. Hvem bliver derudover ikke bare en smule begejstret, når brylluppet byder på blandt andet fri bar i fantastiske drinks & cocktails?

FÅ FEJRET KÆRLIGHEDEN MED MANER

Så hvad venter i på! – Saml alle jeres nærmeste, og lej en bartender med bar og nyd alle jeres yndlingscocktails i fri bar, hele natten lang. For helt ærligt, et bryllup skal da have hele pakken, skal det ikke?

Så tøv ikke med og tage fat i teamet hos Nordic Bartend! Vi hjælper jer hele vejen i mål, så I får den fest, som I helt præcis drømmer om. Vi dækker hele Danmark, og holdet bag har mere end 5 års erfaring inden for branchen. Vi ved hvad der skal til, og vi gør hvad der skal til for et formidabelt bryllup!