4 alternative gaveideer til ham, der har alt

pexels-elevate-1267320
Artiklens indhold

Sponseret indhold

Skal du forære gaver til ham, der har alt? Så er du med stor sandsynlighed i vildrede. Heldigvis er du landet det helt rette sted, da vi i denne artikel vil komme med fire alternative gaveidéer, der med sikkerhed falder i god jord, selvom modtageren allerede har alt det, han behøver. Læs med nedenfor, og find den perfekte gave til din far, bror eller kæreste.

Excel-kursus til ham, der har alt

Det er de færreste, der ikke før eller siden får behov for at bruge et Excel-ark. Excel er nemlig et funktionelt program, der gør de daglige regnskaber og analyser af datamængder langt mere overskuelige. Mange virksomheder bruger i den forbindelse Excel til at bearbejde datamængder, men programmet kan i lige så høj grad anvendes af private forbrugere i forbindelse med husholdningsbudgettet eller andet i samme dur. I den forbindelse er det nyttigt at lære programmets mange funktioner at kende for at få det maksimale ud af abonnementet.

Et Excel kursus er derfor et godt alternativ til ham, der allerede har alt. For som nævnt er det de færreste, der ikke vil drage stor nytte af et onlinekursus med høj fleksibilitet og stort udbytte. Her vil fokus være på alt lige fra avancerede emner til nyttige tricks. Som regel vil første del af kurset være gratis, hvorefter det er muligt at købe adgang til det resterende forløb. Det er derfor en ideel mulighed for at undersøge, hvorvidt kurset i det hele taget er noget for ham, du vil forære det til.

Et brugbart madkursus

Oplevelser er altid en fremragende idé, hvis du gerne vil forære en anderledes, men god og alternativ gave. Et madkursus er i den forbindelse et rigtig godt valg til ham, der godt kunne trænge til at blive endnu bedre til at lave mad. Ligegyldigt hvad han er til, vil et alsidigt madkursus byde på lidt af hvert. Det kan være alt lige fra at blive bedre til at tilberede fisk til at bage, stege kød, udforske det italienske køkken og meget mere. Kurset giver derfor en række forskellige madkundskaber for ikke at tale om viden om håndværket og råvarer.

En tur i Escape Room

Et andet fint alternativ til ham, der ikke behøver flere materielle ting nu og her, kan være en tur i Escape Room. Escape Room er en sjov og spændende oplevelse til ham, der er løsningsorienteret og elsker mystik og spænding. Her kan du vælge mellem mange forskellige Escape Rooms i både Jylland, på Fyn og Sjælland. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at I skal være fire deltagere, før det er muligt. 

Kort fortalt går Escape Room ud på at løse en række forskellige gåder inden for en rum tid. Gåderne skal altså løses, før I kan nå ud af rummet til rette tid. Dertil kan du vælge mellem flere forskellige rum og temaer alt efter, hvilket rum du besøger i landet. 

Sjov ølsmagning

Det fjerde og sidste alternativ til en god gave til din far, bror, ven eller kæreste er ølsmagning. Ølsmagning er altid en sikker vinder til ham, der elsker øl og har interesse i at blive klogere på den populære drik. Her kan du selv tage vedkommende med under armene og få oplevelsen sammen med ham, hvor I vil få meget mere indsigt i de udvalgte øl og deres historie.